• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar yorumlar için teşekkürler.Doktorumun olduğu hastaneye gittim acile doktorum yoktu ama başkasına göründüm ultrasonda baktı keseyi gördü 6 gün önce 7.7 mm ydi bugün 18.8 mm olmuş ve 6 gün önce 4 haftalık diyolardı şimdi 5 hafta 5 günlük dedi ama bebek görünmedi.Doktorum perşembe ya da cuma çağırmıştı bugünkü doktor daha bebek görülmez muhtemelen kalbi de duyamazsınız perşembe ama belli olmaz dedi.Düşük tehlikem varmış akıntı olduğu için uzanıcam sürekli.Hafif karın ağrım var ama bulantım da var.Bulantı varsa bebek sağlıklı diye biliyorum ama kafam karışık.Progestan verdi ona başlıycam.Çok korkuyorum sürekli kontrol ediyorum tuvalete gidip.Bu düşük olcağı zaman açık renk kan geliyor ya o yarım damla filan çok çok az gelmez dimi baya gelir ? peçeteye çok az 5 mm filan pembelik geldi ama çamaşırım da pembe :17: o yüzden çözemedim :43:

canım allah korusun bu haftalarda düşük yapacak olsan ağrın olur bu bir,öyle kahve yada pembe değil baya baya kan gelir bu işki.karın ağrın artı bel ağrın çok olursa evet risk vardır ciddidir hemde,uzanacaksın bol bol su içeceksin dinleneceksin taki yavrun sımsıkı tutunana kadar ama ben inanıyorumki o seni bırakmayacak....

ahh kızlar bu ne biçim havaydı bugün sürekli uyudum yemek bile yapamadım çok net olmasada halsizlik sendromu bendede başladı yarın 6.haftamı bitiriyorum hayırlısıyla ama mide yanması hafif bulantı hali aşırı uyku hiç birşey yapmama isteği yani yanımda biri olsada bana hizmet etse sabahtan akşama kadar:1: aslında bu duyguları yaşamak heyecan verici :21: allah hepimizin yardımcısı olsun :49::emir_bebek::nazar:
bikaç gündür bende öleyim canım yaa akşama kadar takatsiz azıcık serinleyince zımba gibiyim...

slm arkadaşlar bende perşembe günü test yaptım pozitif şok oldum inanmadım tekrar yaptım sonuç aynı :1::1::1::1::1:
cuma erkenden dr gittim vajinal ultrasonda keseyi gördük :49::49::49::49::49: rabbime binlerce kez şükürler olsun hepimizin sağ salim eli yüzü düzgün hayırlı afiyetli evlatları kucağımıza almayıda nasip etsin inş :16::16::16::16::16::16::16:
hoşgeldin canım hayırlı olsun...

kızlar yorumlar için teşekkürler.Doktorumun olduğu hastaneye gittim acile doktorum yoktu ama başkasına göründüm ultrasonda baktı keseyi gördü 6 gün önce 7.7 mm ydi bugün 18.8 mm olmuş ve 6 gün önce 4 haftalık diyolardı şimdi 5 hafta 5 günlük dedi ama bebek görünmedi.Doktorum perşembe ya da cuma çağırmıştı bugünkü doktor daha bebek görülmez muhtemelen kalbi de duyamazsınız perşembe ama belli olmaz dedi.Düşük tehlikem varmış akıntı olduğu için uzanıcam sürekli.Hafif karın ağrım var ama bulantım da var.Bulantı varsa bebek sağlıklı diye biliyorum ama kafam karışık.Progestan verdi ona başlıycam.Çok korkuyorum sürekli kontrol ediyorum tuvalete gidip.Bu düşük olcağı zaman açık renk kan geliyor ya o yarım damla filan çok çok az gelmez dimi baya gelir ? peçeteye çok az 5 mm filan pembelik geldi ama çamaşırım da pembe :17: o yüzden çözemedim :43:

korkma ilk üç ay olan düşükler öyle üçbeş damla kanla olmaz.. birincisi sana halı tırmalatacak kadar ağrı verir ve adet kanamasından çok daha fazla kanaman olması gerekir.

kız sürmeli listeyi güncellemesen kızlar seni topa koyup uzaya fırlatacaklar haberin olsun.orada bize bir astronot doğurursun artıkın:9::9::9::9::9:şaka bir yana nasıl oldun canım???annenler sende dimi hala???

kız sürmeli listeyi güncellemesen kızlar seni topa koyup uzaya fırlatacaklar haberin olsun.orada bize bir astronot doğurursun artıkın:9::9::9::9::9:şaka bir yana nasıl oldun canım???annenler sende dimi hala???

valla ben blmeden yazdım çokk geçmiş olsn surmeli cnm umarım iisndir ..

cnm geçmiş olsn progestana başladn mı bence akntı falan da gececek tansyonunu da duzenlmek adına tuzlu ayran falan iç arada hiç korkma Rabbime emanet ...

Son düzenleme:
Merhaba taze anne adayları
bendeşubat 2012 de anne oldum
hepinize allah kolaylık versin ve sağ salim bebeğinizi kucagınıza alın inşallah
yeni bir anne olark düşüncelerimi yaşadıklarımı yeni oluştırdıgum blogda paylaştım
eger sizlerde okur bana güç verirseniz sevinirim
herhangi bir sorunuz olursa hiç çekinmeden blogumdan ulaşanilirsiniz konu hakkında aydınlatmaya çalışırım
aşağıdaki linki tıklıyabilirsiniz

bir tutam aptal

Günaydın Kızlar, cumartesi günü doktora gittim, kesenin içinde bebeği gördük ama kalp atışını duyamadık, doktor yukarıdan baktı, bir hayli duymak için çabaladı ama duyamadık, 6+5 günlük küçük duyamayabiliriz dedi, büyümesi normaldi, 1,5 hafta sonra tekrar gidicem. İnş. bir sıkıntı yoktur.

günaydınn herkesee,nasılsınızz kızlarr..benm doktorum kalp atısını gördükten snra bidaha 12.haftanın sonunda cagırdı beni,sizlerde nasıl kontrollerr..

Günaydın şeker bebek anneleri,,

Ben bugün hiçbi şey yiyemiyuorum..Yemek görünce midem bulanıyo..
Ama belki stres sinirden..Eşime sinirliyim çok.Dün ablasını gezdiricez diye gece 1 de eve geldik.Sersem gibiyim elim ayağım titriyo..
Bugün de iş te denetimim var ..Belki de stresten bulantım.

Yarın randevumuz var kalp atışlarını görücez inş..

günaydın kızlar uzun zamandır giremiyordum misafirim vardı
bu süre zarfında mide bulantılarım başladı
sabahları çok zorluyor beni
hafta sou doktora gittik hem bebişimizi gördük hem de kalp atışlarıı gördük:16::16::16:

benden de kocaman bir günaydın:)
ben gecen hafta keseyi gördüm.önümüzdeki hafta gitcez kısmetse kalp atışları için...
çok fazla yiyorum ben. bulantım yok ama sersemlik var. ayaga kalkınca basım dönüyor oturmak istiyorum hemen:)))

Günaydın Kızlar, cumartesi günü doktora gittim, kesenin içinde bebeği gördük ama kalp atışını duyamadık, doktor yukarıdan baktı, bir hayli duymak için çabaladı ama duyamadık, 6+5 günlük küçük duyamayabiliriz dedi, büyümesi normaldi, 1,5 hafta sonra tekrar gidicem. İnş. bir sıkıntı yoktur.

gunaydin ben de 6+3de gıtmıstım lekelenmem olmustu o zaman kalp atısları cok zayıf demıstı dr.cok sukur bır hafta sonra gumbur gumburdu masallah.ıcın rahat olsun ınsallah bırsey olmadan kalp atıslarını duyarsınız cunku daha cok kucuk kalp atımları yenı baslamıs zaten duyulmayabılır.

Günaydın şeker bebek anneleri,,

Ben bugün hiçbi şey yiyemiyuorum..Yemek görünce midem bulanıyo..
Ama belki stres sinirden..Eşime sinirliyim çok.Dün ablasını gezdiricez diye gece 1 de eve geldik.Sersem gibiyim elim ayağım titriyo..
Bugün de iş te denetimim var ..Belki de stresten bulantım.

Yarın randevumuz var kalp atışlarını görücez inş..

sinirlenme sinirlenme bebişi germemek lazım ama ah bu eşler sıkıntılarını biz çekeriz kaprisi onlar yapar.gören onları gebe zanneder!

ben de yarın gidicem inşallah görünür

gunaydin ben de 6+3de gıtmıstım lekelenmem olmustu o zaman kalp atısları cok zayıf demıstı dr.cok sukur bır hafta sonra gumbur gumburdu masallah.ıcın rahat olsun ınsallah bırsey olmadan kalp atıslarını duyarsınız cunku daha cok kucuk kalp atımları yenı baslamıs zaten duyulmayabılır.

canm benmde lekelenmem olmustu,ama allaha cok sükür bizde duyduk kalp atıslarını,lekelenme arada olabilir korkma demişti doktor..cok sükür sende duymussun canmm benmm

canm benmde lekelenmem olmustu,ama allaha cok sükür bizde duyduk kalp atıslarını,lekelenme arada olabilir korkma demişti doktor..cok sükür sende duymussun canmm benmm

ben bıraz endıselendım canım cunku benım ınceden 4 gebelık kaybım var ama ınanıyorum bu bambaska olacak.hersey cok guzel olacak.ama dedıgın gıbı gebelıgınde cogu kadın bu durumu yasıyormus Allah bı daha yasatmasın dıyelım

Herkese günaydın.nasılsınız.ben bu akşam 8.30 gibi geçen hafta acil olarak gittiğim dr ye kontrole gideceğim.benim için dua edin.bir sorun olmasın inş.hepinize güzel bir gün ve güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle

Back