kızlar yorumlar için teşekkürler.Doktorumun olduğu hastaneye gittim acile doktorum yoktu ama başkasına göründüm ultrasonda baktı keseyi gördü 6 gün önce 7.7 mm ydi bugün 18.8 mm olmuş ve 6 gün önce 4 haftalık diyolardı şimdi 5 hafta 5 günlük dedi ama bebek görünmedi.Doktorum perşembe ya da cuma çağırmıştı bugünkü doktor daha bebek görülmez muhtemelen kalbi de duyamazsınız perşembe ama belli olmaz dedi.Düşük tehlikem varmış akıntı olduğu için uzanıcam sürekli.Hafif karın ağrım var ama bulantım da var.Bulantı varsa bebek sağlıklı diye biliyorum ama kafam karışık.Progestan verdi ona başlıycam.Çok korkuyorum sürekli kontrol ediyorum tuvalete gidip.Bu düşük olcağı zaman açık renk kan geliyor ya o yarım damla filan çok çok az gelmez dimi baya gelir ? peçeteye çok az 5 mm filan pembelik geldi ama çamaşırım da pembe o yüzden çözemedim
canım allah korusun bu haftalarda düşük yapacak olsan ağrın olur bu bir,öyle kahve yada pembe değil baya baya kan gelir bu işki.karın ağrın artı bel ağrın çok olursa evet risk vardır ciddidir hemde,uzanacaksın bol bol su içeceksin dinleneceksin taki yavrun sımsıkı tutunana kadar ama ben inanıyorumki o seni bırakmayacak....
bikaç gündür bende öleyim canım yaa akşama kadar takatsiz azıcık serinleyince zımba gibiyim...ahh kızlar bu ne biçim havaydı bugün sürekli uyudum yemek bile yapamadım çok net olmasada halsizlik sendromu bendede başladı yarın 6.haftamı bitiriyorum hayırlısıyla ama mide yanması hafif bulantı hali aşırı uyku hiç birşey yapmama isteği yani yanımda biri olsada bana hizmet etse sabahtan akşama kadar aslında bu duyguları yaşamak heyecan verici allah hepimizin yardımcısı olsun
hoşgeldin canım hayırlı olsun...slm arkadaşlar bende perşembe günü test yaptım pozitif şok oldum inanmadım tekrar yaptım sonuç aynı
cuma erkenden dr gittim vajinal ultrasonda keseyi gördük rabbime binlerce kez şükürler olsun hepimizin sağ salim eli yüzü düzgün hayırlı afiyetli evlatları kucağımıza almayıda nasip etsin inş