kızlar yorumlar için teşekkürler.Doktorumun olduğu hastaneye gittim acile doktorum yoktu ama başkasına göründüm ultrasonda baktı keseyi gördü 6 gün önce 7.7 mm ydi bugün 18.8 mm olmuş ve 6 gün önce 4 haftalık diyolardı şimdi 5 hafta 5 günlük dedi ama bebek görünmedi.Doktorum perşembe ya da cuma çağırmıştı bugünkü doktor daha bebek görülmez muhtemelen kalbi de duyamazsınız perşembe ama belli olmaz dedi.Düşük tehlikem varmış akıntı olduğu için uzanıcam sürekli.Hafif karın ağrım var ama bulantım da var.Bulantı varsa bebek sağlıklı diye biliyorum ama kafam karışık.Progestan verdi ona başlıycam.Çok korkuyorum sürekli kontrol ediyorum tuvalete gidip.Bu düşük olcağı zaman açık renk kan geliyor ya o yarım damla filan çok çok az gelmez dimi baya gelir ? peçeteye çok az 5 mm filan pembelik geldi ama çamaşırım da pembeo yüzden çözemedim
bikaç gündür bende öleyim canım yaa akşama kadar takatsiz azıcık serinleyince zımba gibiyim...ahh kızlar bu ne biçim havaydı bugün sürekli uyudum yemek bile yapamadım çok net olmasada halsizlik sendromu bendede başladı yarın 6.haftamı bitiriyorum hayırlısıyla ama mide yanması hafif bulantı hali aşırı uyku hiç birşey yapmama isteği yani yanımda biri olsada bana hizmet etse sabahtan akşama kadaraslında bu duyguları yaşamak heyecan verici allah hepimizin yardımcısı olsun
hoşgeldin canım hayırlı olsun...slm arkadaşlar bende perşembe günü test yaptım pozitif şok oldum inanmadım tekrar yaptım sonuç aynı
cuma erkenden dr gittim vajinal ultrasonda keseyi gördükrabbime binlerce kez şükürler olsun hepimizin sağ salim eli yüzü düzgün hayırlı afiyetli evlatları kucağımıza almayıda nasip etsin inş
Bel ve sağ kasık ağrısı birde başşşş....deli olacam yaaaaaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18:
kızlar yorumlar için teşekkürler.Doktorumun olduğu hastaneye gittim acile doktorum yoktu ama başkasına göründüm ultrasonda baktı keseyi gördü 6 gün önce 7.7 mm ydi bugün 18.8 mm olmuş ve 6 gün önce 4 haftalık diyolardı şimdi 5 hafta 5 günlük dedi ama bebek görünmedi.Doktorum perşembe ya da cuma çağırmıştı bugünkü doktor daha bebek görülmez muhtemelen kalbi de duyamazsınız perşembe ama belli olmaz dedi.Düşük tehlikem varmış akıntı olduğu için uzanıcam sürekli.Hafif karın ağrım var ama bulantım da var.Bulantı varsa bebek sağlıklı diye biliyorum ama kafam karışık.Progestan verdi ona başlıycam.Çok korkuyorum sürekli kontrol ediyorum tuvalete gidip.Bu düşük olcağı zaman açık renk kan geliyor ya o yarım damla filan çok çok az gelmez dimi baya gelir ? peçeteye çok az 5 mm filan pembelik geldi ama çamaşırım da pembeo yüzden çözemedim
kız sürmeli listeyi güncellemesen kızlar seni topa koyup uzaya fırlatacaklar haberin olsun.orada bize bir astronot doğurursun artıkınşaka bir yana nasıl oldun canım???annenler sende dimi hala???
valla ben blmeden yazdım çokk geçmiş olsn surmeli cnm umarım iisndir ..
Günaydın Kızlar, cumartesi günü doktora gittim, kesenin içinde bebeği gördük ama kalp atışını duyamadık, doktor yukarıdan baktı, bir hayli duymak için çabaladı ama duyamadık, 6+5 günlük küçük duyamayabiliriz dedi, büyümesi normaldi, 1,5 hafta sonra tekrar gidicem. İnş. bir sıkıntı yoktur.
Günaydın şeker bebek anneleri,,
Ben bugün hiçbi şey yiyemiyuorum..Yemek görünce midem bulanıyo..
Ama belki stres sinirden..Eşime sinirliyim çok.Dün ablasını gezdiricez diye gece 1 de eve geldik.Sersem gibiyim elim ayağım titriyo..
Bugün de iş te denetimim var ..Belki de stresten bulantım.
Yarın randevumuz var kalp atışlarını görücez inş..
Günaydın Kızlar, cumartesi günü doktora gittim, kesenin içinde bebeği gördük ama kalp atışını duyamadık, doktor yukarıdan baktı, bir hayli duymak için çabaladı ama duyamadık, 6+5 günlük küçük duyamayabiliriz dedi, büyümesi normaldi, 1,5 hafta sonra tekrar gidicem. İnş. bir sıkıntı yoktur.
gunaydin ben de 6+3de gıtmıstım lekelenmem olmustu o zaman kalp atısları cok zayıf demıstı dr.cok sukur bır hafta sonra gumbur gumburdu masallah.ıcın rahat olsun ınsallah bırsey olmadan kalp atıslarını duyarsınız cunku daha cok kucuk kalp atımları yenı baslamıs zaten duyulmayabılır.
canm benmde lekelenmem olmustu,ama allaha cok sükür bizde duyduk kalp atıslarını,lekelenme arada olabilir korkma demişti doktor..cok sükür sende duymussun canmm benmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?