bence sen doktora sor. benim ki tüp bebek değil. ayrıca doktorum babam. o yüzden çok rahatım... allah tamamına erdirsin...
kızla nolur çok ama çok acil yardım lütfen.Bugün ilk kez çok fena midem bulandı başım döndü tansiyonum düştü bir anda soğuk terledim her an kuscak gibiyim 3-4 gün önce yediğim şeyler aklıma geldikçe midem kalkıyo.Az önce gördüm gri kahve arası koyu renk akıntım gelmiş yoğun bu ne olabilir nolur yardım edin
mrb cnm.ben 30 yaşındayım.istanbulda yaşıyorum.sat 28 mayıs.bebeğimin pıt pıtlarını duydum.doğumun beklendiği tarih 5 mart.2 düşükten donra ilk çocuk olacak inş.
Mide bulantilariniz her gun ayni siddette oluyor mu? Yoksa bi gun daha az bir gun daha cok olabiliyor mu? Benim bugun daha az mesela. 2 gun once asiri siddetliydi. Yine hafifledi ilk zamanlar gibi
kızla nolur çok ama çok acil yardım lütfen.Bugün ilk kez çok fena midem bulandı başım döndü tansiyonum düştü bir anda soğuk terledim her an kuscak gibiyim 3-4 gün önce yediğim şeyler aklıma geldikçe midem kalkıyo.Az önce gördüm gri kahve arası koyu renk akıntım gelmiş yoğun bu ne olabilir nolur yardım edin
bir uyumuşum 16 da yattım daha yeni kalktım yarın işe gidince ne yapacağm bilmiorum ama bu uyku hali beni mahvetti((bu arada önceki gebeliklerimden bildiğim kadarıyla aklıma gelen üç beş önemli şey hatırlatayım arkadaşlar Mayonez , hazır konserve, taze nane, maydanoz (salata içinde olabilir ama bağ halinde ) lütfen yemeyin. Siyah kuru üzüm, kuru kayısı , ceviz çok fazla olmamak kaydıyla günde 3-4 tane yemek gerekiyor tamam 3 ay bizden beslenecekte 4. ayda bunların hepsini komple bir günde tüketemeceğimizden şimdi başlamakta fayda var Aynı şekilde keçi boynuzu pekmezi mümkünse bu aylarda bir tatlı kaşığı ileriki aylarda bir yemek kaşığı olmak kaydıyla başlayalım. Birde dün dr umun tavsiyesi bu sıcaklarda düşük yaptırabilirmiş gerçi bizim burda sıcak çok fazla ben antalyada oturuyorum kesinlikle çok sıcakta dışarı çıkma dedi.
Mide bulantilariniz her gun ayni siddette oluyor mu? Yoksa bi gun daha az bir gun daha cok olabiliyor mu? Benim bugun daha az mesela. 2 gun once asiri siddetliydi. Yine hafifledi ilk zamanlar gibi
kızlar yorumlar için teşekkürler.Doktorumun olduğu hastaneye gittim acile doktorum yoktu ama başkasına göründüm ultrasonda baktı keseyi gördü 6 gün önce 7.7 mm ydi bugün 18.8 mm olmuş ve 6 gün önce 4 haftalık diyolardı şimdi 5 hafta 5 günlük dedi ama bebek görünmedi.Doktorum perşembe ya da cuma çağırmıştı bugünkü doktor daha bebek görülmez muhtemelen kalbi de duyamazsınız perşembe ama belli olmaz dedi.Düşük tehlikem varmış akıntı olduğu için uzanıcam sürekli.Hafif karın ağrım var ama bulantım da var.Bulantı varsa bebek sağlıklı diye biliyorum ama kafam karışık.Progestan verdi ona başlıycam.Çok korkuyorum sürekli kontrol ediyorum tudvalete gidip.Bu düşük olcağı zaman açık renk kan geliyor ya o yarım damla filan çok çok az gelmez dimi baya gelir ? peçeteye çok az 5 mm filan pembelik geldi ama çamaşırım da pembeo yüzden çözemedim
kızlar yorumlar için teşekkürler.Doktorumun olduğu hastaneye gittim acile doktorum yoktu ama başkasına göründüm ultrasonda baktı keseyi gördü 6 gün önce 7.7 mm ydi bugün 18.8 mm olmuş ve 6 gün önce 4 haftalık diyolardı şimdi 5 hafta 5 günlük dedi ama bebek görünmedi.Doktorum perşembe ya da cuma çağırmıştı bugünkü doktor daha bebek görülmez muhtemelen kalbi de duyamazsınız perşembe ama belli olmaz dedi.Düşük tehlikem varmış akıntı olduğu için uzanıcam sürekli.Hafif karın ağrım var ama bulantım da var.Bulantı varsa bebek sağlıklı diye biliyorum ama kafam karışık.Progestan verdi ona başlıycam.Çok korkuyorum sürekli kontrol ediyorum tuvalete gidip.Bu düşük olcağı zaman açık renk kan geliyor ya o yarım damla filan çok çok az gelmez dimi baya gelir ? peçeteye çok az 5 mm filan pembelik geldi ama çamaşırım da pembeo yüzden çözemedim
Hepiniz hoş geldiniz sayın 2013 Mart Anneleri
Hamileliğimiz hayırlı uğurlu olsun. Rabbim inşaallah sağ selim kucağımızada almamızı nasip eder..
Aşağıda hazırladığım listeye isimlerinizi yazdırmak için buraya yada bana özel mesajla bilgilerinizi TAM yollarsanız sevinirim..
Güzel paylaşımlar diliyorum.
[table="width: 900, class: grid"]
[tr]
[td][/td][td]ANNENİN ADI[/td][td]ANNENİN YAŞI[/td][td]YAŞADIĞI ŞEHİR[/td][td]SON ADET TARİHİ[/td][td]BEKLENEN DOĞUM TARİHİ[/td][td]KAÇINCI BEBEK[/td][td]BEBEĞİN DURUMU[/td][td]CİNSİYET KIZ ERKEK[/td][td]BEBEĞİN İSİMİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]SuRMeLi[/td][td]25[/td][td]Ankara[/td][td]24 mayıs[/td][td]1 mart 2013[/td] [td]2. bebek[/td] [td]Kalbi pıt pıt atıyor [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]tugba1986[/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]24 mayıs[/td][td]1 mart 2013[/td] [td]2. bebek[/td] [td]Kalbi pıt pıt atıyor [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]Brnkya[/td][td][/td][td][/td][td]24 mayıs[/td][td][/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]nur_sey_nur[/td] [td]26[/td] [td]Konya[/td] [td]25 mayıs[/td] [td]1 mart 2013[/td] [td]2. bebek[/td] [td]Kalbi pıt pıt atıyor [/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]dilaralbayrak[/td] [td]19[/td] [td][/td] [td][/td] [td]1 mart 2013[/td] [td]1. bebek[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]hayalimduam[/td] [td]22[/td] [td]İstanbul[/td] [td]26 mayıs[/td] [td]2 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td] [td]nehirasi[/td] [td]32[/td] [td]İstanbul[/td] [td]26 mayıs[/td] [td]3 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td]Kesemiz göründü [/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]cilek7879[/td][td]33 [/td][td]İstanbul[/td][td]26 mayıs [/td][td]3 mart 2013 [/td][td]İlk bebek[/td][td] Kalbi pıt pıt atıyor [/td][td] [/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]enderfts[/td][td]24 [/td][td]Hatay[/td][td]26 mayıs [/td][td]3 mart 2013 [/td][td]İlk bebek[/td][td] [/td][td] [/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td] pamuk_sekerim[/td][td] 28[/td][td]Sakarya[/td][td]26 mayıs [/td][td]3 mart 2013 [/td][td]2. bebek[/td][td] [/td][td] [/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]sifaa[/td] [td]30[/td] [td]Kayseri[/td] [td]26 mayıs[/td] [td]3 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td]Kalbi pıt pıt atıyor [/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]ozayus[/td] [td]33[/td] [td]Van[/td] [td]30 mayıs[/td] [td]3 mart 2013[/td] [td]3. bebek[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]nbd3460[/td] [td]37[/td] [td]Tokat[/td] [td]30 mayıs[/td] [td]3 mart 2013[/td] [td]2. bebek[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]bsima[/td] [td]29[/td] [td]t[/td] [td]26 mayıs[/td] [td]3 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td]Kalbi pıt pıt atıyor [/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]tugsan[/td] [td][/td] [td][/td] [td]26 mayıs[/td] [td][/td] [td][/td] [td]Kesemiz göründü[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]galvaniz[/td] [td]29[/td] [td]Ankara[/td] [td]26 mayıs[/td] [td][/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]bilge85[/td] [td]27[/td] [td]Gizli:44:[/td] [td]28 mayıs[/td] [td]4 mart 2013[/td] [td]2. bebek[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]keepmeinformed[/td] [td]29[/td] [td]İzmir[/td] [td]28 mayıs[/td] [td]5 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]rose_21[/td] [td]26[/td] [td]G. Antep[/td] [td]29 mayıs[/td] [td]5 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td]Kesemiz göründü[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]zeyas[/td] [td]23[/td] [td][/td] [td]29 mayıs[/td] [td]6 mart 2013[/td] [td]2. bebek[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]kahorihama[/td] [td]28[/td] [td]İstanbul[/td] [td]30 mayıs[/td] [td]7 mart 2013[/td] [td]2. bebek[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]prenseskrl[/td] [td]21[/td] [td][/td] [td]30 mayıs[/td] [td][/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]elif_87[/td][td]25[/td] [td]Van[/td] [td]31 mayıs[/td] [td]8 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]chemes[/td][td]28[/td] [td]Sakarya[/td] [td]31 mayıs[/td] [td]8 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]alkon[/td] [td][/td] [td][/td] [td]1 haziran[/td] [td]8 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]recsn[/td] [td]24[/td] [td]Kocaeli[/td] [td]1 haziran[/td] [td]8 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]eceli54[/td] [td]42[/td] [td]Adapazarı[/td] [td]31 mayıs[/td] [td]8 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td]Kalbi pıt pıt atıyor [/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]ayse_cik[/td] [td]24[/td] [td]Antalya[/td] [td]1 haziran[/td] [td]8 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td]Kesemiz göründü[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]ebru_86[/td] [td]25[/td] [td]Sakarya[/td] [td]1 haziran[/td] [td]8 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]sweet85[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td]8 mart 2013[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]Beautician1[/td] [td]23[/td] [td]İstanbul[/td] [td]1 haziran[/td] [td]9 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]lalezar01[/td] [td]27[/td] [td]Karışık[/td] [td]1 haziran[/td] [td]9 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]agustoscikmazi[/td] [td]21[/td] [td][/td] [td]1 haziran[/td] [td]9 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td]Kesemiz göründü[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]ebah234[/td] [td]30[/td] [td]Bursa[/td] [td]3 haziran[/td] [td]10 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]geceyimben[/td] [td]33[/td] [td]Ankara[/td] [td]3 haziran[/td] [td]10 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td]Kalbi pıt pıt atıyor [/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]ffakem[/td] [td]26[/td] [td]Mersin[/td] [td]3 haziran[/td] [td]10 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]felida[/td] [td]28[/td] [td]İstanbul[/td] [td]4 haziran[/td] [td]11 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]gida_pinar[/td] [td]27[/td] [td]Tekirdağ[/td] [td]6 haziran[/td] [td]12 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]Dennis_81[/td] [td]31[/td] [td][/td] [td]5 haziran[/td] [td]12 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td]Kesemiz göründü[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]kayra42[/td] [td]28[/td] [td]Konya[/td] [td]6 haziran[/td] [td]13 mart 2013[/td] [td]2. bebek[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]deryaak[/td] [td]26[/td] [td]İzmir[/td] [td]6 haziran[/td] [td]13 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]pln01[/td] [td]29[/td] [td]İstanbul[/td] [td]10 haziran[/td] [td]13 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]opsesiff[/td] [td]25[/td] [td]İzmir[/td] [td]6 haziran[/td] [td]13 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]ibozll[/td] [td]23[/td] [td]Antalya[/td] [td]7 haziran[/td] [td]14 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]nuresma[/td] [td]28[/td] [td]Newyork[/td] [td]7 haziran[/td] [td]15 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]db55[/td] [td]25[/td] [td]Ankara[/td] [td]8 haziran[/td] [td]15 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]calista[/td] [td]23[/td] [td][/td] [td]9 haziran[/td] [td]16 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td] [/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]IntromTrack[/td] [td]22[/td] [td]İstanbul[/td] [td]8 haziran[/td] [td]16 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]ozpolat[/td] [td]25[/td] [td][/td] [td]11 haziran[/td] [td]18 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]Sebahatsalk[/td] [td]23[/td] [td]İstanbul[/td] [td]12 haziran[/td] [td]20 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]rhyildiz[/td] [td]26[/td] [td][/td] [td]14 haziran[/td] [td]22 mart 2013[/td] [td]İlk bebek[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]bsima[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]SKRN82[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]gulayse_60[/td] [td][/td] [td][/td][td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]vip_[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]sudee[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]alya35[/td] [td][/td][td][/td][td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]manolyamo[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[/table]
Diğer Konularımıza burdan ulaşabilirsiniz.
2013 Mart Anneleri Bebişlerimize Kaç Kilo İle Hamile Kaldık ?
2013 Mart Bebişleri Ultrason Resimleri
Hafta = Ay
01-06 = 1. Ay
07-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
kızlar içinzde izmirden olan var mı bi de listeye adımı yazdramadım ben bi ilgilenen arkdasa da ozel msj attm ama :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?