2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızla nolur çok ama çok acil yardım lütfen.Bugün ilk kez çok fena midem bulandı başım döndü tansiyonum düştü bir anda soğuk terledim her an kuscak gibiyim 3-4 gün önce yediğim şeyler aklıma geldikçe midem kalkıyo.Az önce gördüm gri kahve arası koyu renk akıntım gelmiş yoğun bu ne olabilir nolur yardım edin

cnm once bence tuzlu ayran bşey iç hem mideni bastrsn hem de tansyon dengelensn lve hemen uzat bacaklarını hatta biraz yukarı kaldır yat dnlen kahve lelekelnmeler olablrmş panik yapma ama druna da yarın ara bldir durumu progestan falan verr geçmiş olsn cnm hiç korkma kalbini de ferah tut...

Kayra cım. çok uzağım değil mi merkeze? sen de acıdın şimdi bana. en büyük korkum da o zaten ola ki sancım tutarsa o virajlı yollardan nasıl geleceğiz kara kara onu düşünüyorum.:18::18::18::18::18::18:
bu arada başkentte ditmeyi düşündügüm doktor Emel Hanım. belki hakkında bilgin vardır. varsa benimle de paylaşır mısın canımcım?

mrb cnm.ben 30 yaşındayım.istanbulda yaşıyorum.sat 28 mayıs.bebeğimin pıt pıtlarını duydum.doğumun beklendiği tarih 5 mart.2 düşükten donra ilk çocuk olacak inş.

Bu arada Sürmeli geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda gelrisin tekrar aramıza. benim bilgilerimi de eklersen listeye sevinirim.

Yaş 27, Sat 10 haziran, beklenen doğum tarihi 18 mart. Konya'da yaşıyorum. ilk bebek. pıt pıtları inşallah 27sınde doktorumuza gittigimizde duyarız.

Mide bulantilariniz her gun ayni siddette oluyor mu? Yoksa bi gun daha az bir gun daha cok olabiliyor mu? Benim bugun daha az mesela. 2 gun once asiri siddetliydi. Yine hafifledi ilk zamanlar gibi

Mide bulantilariniz her gun ayni siddette oluyor mu? Yoksa bi gun daha az bir gun daha cok olabiliyor mu? Benim bugun daha az mesela. 2 gun once asiri siddetliydi. Yine hafifledi ilk zamanlar gibi

ne zaman başladı cnm bulantılar bnm henuz bulantım yok yanma oluo sadece midemde...

bir uyumuşum 16 da yattım daha yeni kalktım yarın işe gidince ne yapacağm bilmiorum ama bu uyku hali beni mahvetti ((bu arada önceki gebeliklerimden bildiğim kadarıyla aklıma gelen üç beş önemli şey hatırlatayım arkadaşlar Mayonez , hazır konserve, taze nane, maydanoz (salata içinde olabilir ama bağ halinde ) lütfen yemeyin. Siyah kuru üzüm, kuru kayısı , ceviz çok fazla olmamak kaydıyla günde 3-4 tane yemek gerekiyor tamam 3 ay bizden beslenecekte 4. ayda bunların hepsini komple bir günde tüketemeceğimizden şimdi başlamakta fayda var Aynı şekilde keçi boynuzu pekmezi mümkünse bu aylarda bir tatlı kaşığı ileriki aylarda bir yemek kaşığı olmak kaydıyla başlayalım. Birde dün dr umun tavsiyesi bu sıcaklarda düşük yaptırabilirmiş gerçi bizim burda sıcak çok fazla ben antalyada oturuyorum kesinlikle çok sıcakta dışarı çıkma dedi.

geçmiş olsun arkadaşım ayağının altına yüksek yastık koy ve yat dinlen mümkünse sadece akıntı durumunu kntrol etmek için kalk birde ulaşabilirsen drundan yardımda almalısın...

korkmaa kan olmadığı sürece sıkıntı olmaz.ayaklarını yukarı kaldır bol bol su iç ve yarın mümkünse doktora git.allaha emanetsin canımcım...

evet kuzum ya gerçekten çok uzaksın.il içi isteyemiyormuydunuz??eşinde öğretmen sanırım kıyamam sana ya..korkma sancın olsada hemen doğurmazsında zor olur senin için git gel.canım başkent hakkında atilla bey ve özlem hanım dışında tanımam.hele kadın doğumcularını bilmem hiç.ama selçuklu yada belediye deseydin bilgilendirirdim...

artı sıcak duş almakta iyi değildir helede düşük riski olan anne adyları için....aslında tüm hamileler ılık duş almalı...

evet benim bazen dayanamıyorum bazende çok az.bugün azdı ve yemek yedim şükür....

Bel ve sağ kasık ağrısı birde başşşş....deli olacam yaaaaaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18:

kızlar yorumlar için teşekkürler.Doktorumun olduğu hastaneye gittim acile doktorum yoktu ama başkasına göründüm ultrasonda baktı keseyi gördü 6 gün önce 7.7 mm ydi bugün 18.8 mm olmuş ve 6 gün önce 4 haftalık diyolardı şimdi 5 hafta 5 günlük dedi ama bebek görünmedi.Doktorum perşembe ya da cuma çağırmıştı bugünkü doktor daha bebek görülmez muhtemelen kalbi de duyamazsınız perşembe ama belli olmaz dedi.Düşük tehlikem varmış akıntı olduğu için uzanıcam sürekli.Hafif karın ağrım var ama bulantım da var.Bulantı varsa bebek sağlıklı diye biliyorum ama kafam karışık.Progestan verdi ona başlıycam.Çok korkuyorum sürekli kontrol ediyorum tuvalete gidip.Bu düşük olcağı zaman açık renk kan geliyor ya o yarım damla filan çok çok az gelmez dimi baya gelir ? peçeteye çok az 5 mm filan pembelik geldi ama çamaşırım da pembe o yüzden çözemedim

canım geçmiş olsun Rabbim inşallah şu sıkıntılı dönemini biran önce atlatmanı nasip eder bunun da tek çaresi ilaç+dinlenme... aklına hemen kötü şeyleri getirme hayırlısıyla geçireceksin bu süreci...

çok geçmiş olsun.inşalllaaah hiç bişey yoktur,inşallah bebeğin sımsıkı tutunur bir ömür koynundan ayrılmaz :))

vip_ yasadıgım sehır:mersin sat:17 haz Allah'ım kısmet ederse bebişimin doğacağı tarih 24 mart ilk bebek yaşım 27

ahh kızlar bu ne biçim havaydı bugün sürekli uyudum yemek bile yapamadım çok net olmasada halsizlik sendromu bendede başladı yarın 6.haftamı bitiriyorum hayırlısıyla ama mide yanması hafif bulantı hali aşırı uyku hiç birşey yapmama isteği yani yanımda biri olsada bana hizmet etse sabahtan akşama kadar aslında bu duyguları yaşamak heyecan verici allah hepimizin yardımcısı olsun

slm arkadaşlar bende perşembe günü test yaptım pozitif şok oldum inanmadım tekrar yaptım sonuç aynı
cuma erkenden dr gittim vajinal ultrasonda keseyi gördük rabbime binlerce kez şükürler olsun hepimizin sağ salim eli yüzü düzgün hayırlı afiyetli evlatları kucağımıza almayıda nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…