• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ben de konya dogumluyum babam orda univeristede okuyor ve ayni zamanda calisiyormus 3 kardes ucumuz de orda dogduk cok guzel bu benim icin cok severim Konyayi

ben de konya dogumluyum babam orda univeristede okuyor ve ayni zamanda calisiyormus 3 kardes ucumuz de orda dogduk cok guzel bu benim icin cok severim Konyayi

canımsın..her zaman konyada bir evin vr unutma başımın üstünde yerin var...
Slm bnm sat 12 Haziran daha kontrole gitmedim tavsiyeleriniz

bir gitseydin be güzelim.ilk tavsiyem acilen bir doktora git...

neden denize girmeyecekmişim ki? su kaydıraklarından bile kayıyorum. ben şanslıyım çünkü doktorum yanımda... ben Tokat'ta oturuyorum.

drun yannda altınolukta mı drun ? ne bleym cnm ya ben ra daha sormadm ama hamişş arkdaslarm var ilk üç ay hiç grmedler hatta dr yeni dedi artık greblrsn die ben de dra gdnce sorcam cunku ben de severm denizi ...bnm tüp denemem tuttu cnm ondan işte belki izin vermeyeblr bnm de dr sorcam yne de:21:

kızlar benim kan grubum A(-) eşimink ise 0(+) ... biizm durumumuzda olan var mı? bebeğin kanı (+) olursa kan uyuşmazlığı olabiliyor. bu nedele ya 6. ayda ya da doğumdan 72 saat içinde iğne olmamız gerekiyor. mutlaka doktora sorun bunu..

bizimde aynı benim A-,eşimin 0+ :) bizde doktora söyledik,duruma göre iğne vurulucam.

herkese slm
kendimi zorlaya zorlaya bu saate kadar uyuyabildim, daha yeni uyandim.:27:
bir cubuk kraker yedim 2 de cikolata :23:
canim yemek istemiyor bunlari da mide bulantim gecsin diye yedim :56:
Evet can sikintisi basliyor artik :50:

ben hiç tatlı sokamıyorum ağzıma,varsa yoksa ekşi..çubuk kraker başımın tacı tabi her zaman :)

Hepiniz hoş geldiniz sayın 2013 Mart Anneleri :42:

Hamileliğimiz hayırlı uğurlu olsun. Rabbim inşaallah sağ selim kucağımızada almamızı nasip eder..:16:

Aşağıda hazırladığım listeye isimlerinizi yazdırmak için buraya yada bana özel mesajla bilgilerinizi TAM yollarsanız sevinirim..

Güzel paylaşımlar diliyorum.

[table="width: 900, class: grid"]
[tr]
[td]:nazar::49: [/td][td]ANNENİN ADI[/td][td]ANNENİN YAŞI[/td][td]YAŞADIĞI ŞEHİR[/td][td]SON ADET TARİHİ[/td][td]BEKLENEN DOĞUM TARİHİ[/td][td]KAÇINCI BEBEK[/td][td]BEBEĞİN DURUMU[/td][td]CİNSİYET KIZ ERKEK[/td][td]BEBEĞİN İSİMİ[/td]
[/tr]

[tr]
[td] [/td][td]SuRMeLi[/td][td]25[/td][td]Ankara[/td][td]24 mayıs[/td][td]1 mart 2013[/td] [td]2. bebek :emir_bebek:[/td] [td]Kalbi pıt pıt atıyor :69: [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]tugba1986[/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]24 mayıs[/td][td]1 mart 2013[/td] [td]2. bebek :emir_bebek:[/td] [td]Kalbi pıt pıt atıyor :69: [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]Brnkya[/td][td][/td][td][/td][td]24 mayıs[/td][td][/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]nur_sey_nur[/td] [td]26[/td] [td]Konya[/td] [td]25 mayıs[/td] [td]1 mart 2013[/td] [td]2. bebek :emir_bebek:[/td] [td]Kalbi pıt pıt atıyor :69:[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]dilaralbayrak[/td] [td]19[/td] [td][/td] [td][/td] [td]1 mart 2013[/td] [td]1. bebek :emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]hayalimduam[/td] [td]22[/td] [td]İstanbul[/td] [td]26 mayıs[/td] [td]2 mart 2013[/td] [td]İlk bebek :emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td] [td]nehirasi[/td] [td]32[/td] [td]İstanbul[/td] [td]26 mayıs[/td] [td]3 mart 2013[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td]Kesemiz göründü [/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]cilek7879[/td][td]33 [/td][td]İstanbul[/td][td]26 mayıs [/td][td]3 mart 2013 [/td][td]İlk bebek:emir_bebek:[/td][td] Kalbi pıt pıt atıyor :69: [/td][td] [/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]enderfts[/td][td]24 [/td][td]Hatay[/td][td]26 mayıs [/td][td]3 mart 2013 [/td][td]İlk bebek:emir_bebek:[/td][td] [/td][td] [/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td] pamuk_sekerim[/td][td] 28[/td][td]Sakarya[/td][td]26 mayıs [/td][td]3 mart 2013 [/td][td]2. bebek:emir_bebek:[/td][td] [/td][td] [/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]sifaa[/td] [td]30[/td] [td]Kayseri[/td] [td]26 mayıs[/td] [td]3 mart 2013[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td]Kalbi pıt pıt atıyor :69:[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]ozayus[/td] [td]33[/td] [td]Van[/td] [td]30 mayıs[/td] [td]3 mart 2013[/td] [td]3. bebek:emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]nbd3460[/td] [td]37[/td] [td]Tokat[/td] [td]30 mayıs[/td] [td]3 mart 2013[/td] [td]2. bebek:emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]bsima[/td] [td]29[/td] [td]t[/td] [td]26 mayıs[/td] [td]3 mart 2013[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td]Kalbi pıt pıt atıyor :69:[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]tugsan[/td] [td][/td] [td][/td] [td]26 mayıs[/td] [td][/td] [td][/td] [td]Kesemiz göründü[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]galvaniz[/td] [td]29[/td] [td]Ankara[/td] [td]26 mayıs[/td] [td][/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]bilge85[/td] [td]27[/td] [td]Gizli:44:[/td] [td]28 mayıs[/td] [td]4 mart 2013[/td] [td]2. bebek:emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]keepmeinformed[/td] [td]29[/td] [td]İzmir[/td] [td]28 mayıs[/td] [td]5 mart 2013[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]rose_21[/td] [td]26[/td] [td]G. Antep[/td] [td]29 mayıs[/td] [td]5 mart 2013[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td]Kesemiz göründü[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]zeyas[/td] [td]23[/td] [td][/td] [td]29 mayıs[/td] [td]6 mart 2013[/td] [td]2. bebek:emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]kahorihama[/td] [td]28[/td] [td]İstanbul[/td] [td]30 mayıs[/td] [td]7 mart 2013[/td] [td]2. bebek:emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]prenseskrl[/td] [td]21[/td] [td][/td] [td]30 mayıs[/td] [td][/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]elif_87[/td][td]25[/td] [td]Van[/td] [td]31 mayıs[/td] [td]8 mart 2013[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]chemes[/td][td]28[/td] [td]Sakarya[/td] [td]31 mayıs[/td] [td]8 mart 2013[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]alkon[/td] [td][/td] [td][/td] [td]1 haziran[/td] [td]8 mart 2013[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]recsn[/td] [td]24[/td] [td]Kocaeli[/td] [td]1 haziran[/td] [td]8 mart 2013[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]eceli54[/td] [td]42[/td] [td]Adapazarı[/td] [td]31 mayıs[/td] [td]8 mart 2013[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td]Kalbi pıt pıt atıyor:69:[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]ayse_cik[/td] [td]24[/td] [td]Antalya[/td] [td]1 haziran[/td] [td]8 mart 2013[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td]Kesemiz göründü[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]ebru_86[/td] [td]25[/td] [td]Sakarya[/td] [td]1 haziran[/td] [td]8 mart 2013[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]sweet85[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td]8 mart 2013[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]Beautician1[/td] [td]23[/td] [td]İstanbul[/td] [td]1 haziran[/td] [td]9 mart 2013[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]lalezar01[/td] [td]27[/td] [td]Karışık[/td] [td]1 haziran[/td] [td]9 mart 2013[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]agustoscikmazi[/td] [td]21[/td] [td][/td] [td]1 haziran[/td] [td]9 mart 2013[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td]Kesemiz göründü[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]ebah234[/td] [td]30[/td] [td]Bursa[/td] [td]3 haziran[/td] [td]10 mart 2013[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]geceyimben[/td] [td]33[/td] [td]Ankara[/td] [td]3 haziran[/td] [td]10 mart 2013[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td]Kalbi pıt pıt atıyor:69:[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]ffakem[/td] [td]26[/td] [td]Mersin[/td] [td]3 haziran[/td] [td]10 mart 2013[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]felida[/td] [td]28[/td] [td]İstanbul[/td] [td]4 haziran[/td] [td]11 mart 2013[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]gida_pinar[/td] [td]27[/td] [td]Tekirdağ[/td] [td]6 haziran[/td] [td]12 mart 2013[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]Dennis_81[/td] [td]31[/td] [td][/td] [td]5 haziran[/td] [td]12 mart 2013[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td]Kesemiz göründü[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]kayra42[/td] [td]28[/td] [td]Konya[/td] [td]6 haziran[/td] [td]13 mart 2013[/td] [td]2. bebek:emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]deryaak[/td] [td]26[/td] [td]İzmir[/td] [td]6 haziran[/td] [td]13 mart 2013[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]pln01[/td] [td]29[/td] [td]İstanbul[/td] [td]10 haziran[/td] [td]13 mart 2013[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]opsesiff[/td] [td]25[/td] [td]İzmir[/td] [td]6 haziran[/td] [td]13 mart 2013[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]ibozll[/td] [td]23[/td] [td]Antalya[/td] [td]7 haziran[/td] [td]14 mart 2013[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]nuresma[/td] [td]28[/td] [td]Newyork[/td] [td]7 haziran[/td] [td]15 mart 2013[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]db55[/td] [td]25[/td] [td]Ankara[/td] [td]8 haziran[/td] [td]15 mart 2013[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]calista[/td] [td]23[/td] [td][/td] [td]9 haziran[/td] [td]16 mart 2013[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td] [/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]IntromTrack[/td] [td]22[/td] [td]İstanbul[/td] [td]8 haziran[/td] [td]16 mart 2013[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]ozpolat[/td] [td]25[/td] [td][/td] [td]11 haziran[/td] [td]18 mart 2013[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]Sebahatsalk[/td] [td]23[/td] [td]İstanbul[/td] [td]12 haziran[/td] [td]20 mart 2013[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]rhyildiz[/td] [td]26[/td] [td][/td] [td]14 haziran[/td] [td]22 mart 2013[/td] [td]İlk bebek:emir_bebek:[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]bsima[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]SKRN82[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]gulayse_60[/td] [td][/td] [td][/td][td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]vip_[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]sudee[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]alya35[/td] [td][/td][td][/td][td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td][td]manolyamo[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[/table]

Hafta = Ay
01-06 = 1. Ay
07-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
MerhabaVİRÜS
son adet tarihim 9 haziran ilk çocuğum olacak 25 yaşındayım adapazarında yaşıyorum15 mart doğumun planlandığı tarih:)
sizide tebrik ediyorum allah hepinizin yardımcısı olsun bebeklerinize hayırlısıyla kavuşun inşallah

yaff bu ne sıcak,Allahtan azcık da olsa esiyo..duramıyorum piştim walla,suda içemiyorum,midemi bulandırıyo..off çok canım sıkıldı benim ya :(

yaff bu ne sıcak,Allahtan azcık da olsa esiyo..duramıyorum piştim walla,suda içemiyorum,midemi bulandırıyo..off çok canım sıkıldı benim ya :(

ben de aynı canım su içince sanki midem bulanıyo çok istiyorum içmeyi çünkü çok önemli şu dönemde bizim için..

sürekli meyve yiyorum en çok o tutuyor midemi..

merhabavirüs
son adet tarihim 9 haziran ilk çocuğum olacak 25 yaşındayım adapazarında yaşıyorum15 mart doğumun planlandığı tarih:)
sizide tebrik ediyorum allah hepinizin yardımcısı olsun bebeklerinize hayırlısıyla kavuşun inşallah

mrb cnm.ben 30 yaşındayım.istanbulda yaşıyorum.sat 28 mayıs.bebeğimin pıt pıtlarını duydum.doğumun beklendiği tarih 5 mart.2 düşükten donra ilk çocuk olacak inş.

ben de aynı canım su içince sanki midem bulanıyo çok istiyorum içmeyi çünkü çok önemli şu dönemde bizim için..

sürekli meyve yiyorum en çok o tutuyor midemi..

Şu dönemde aslında bizim için önemli olan tek şey hastalanmamak
ve kilo almamaya özen göstermek Doktorum hiç birşey yiyip içmek zorunda değilsin 4. aya kadar yeterki kilo alma dedi çünkü
4. aya kadar bebek bizim mevcut durumumuzla beslenebiliyormuş
ayrıca çok meyve yemek kilo aldırıyormuş. mümkün olduğunca uzak durmalısın bence arkadaşım.
Bu arada hayırlı olsun bebişin:)

mrb cnm.ben 30 yaşındayım.istanbulda yaşıyorum.sat 28 mayıs.bebeğimin pıt pıtlarını duydum.doğumun beklendiği tarih 5 mart.2 düşükten donra ilk çocuk olacak inş.

Çok sevindim umarım bebişine hayırlısıyla kavuşurusun Allah yardımcın olsun.
Bende gebeliğe bağlı hiper tansiyon hastasıyım umarım bebişimi kaybetmem bende kucağıma alırım...

çok sevindim umarım bebişine hayırlısıyla kavuşurusun allah yardımcın olsun.
Bende gebeliğe bağlı hiper tansiyon hastasıyım umarım bebişimi kaybetmem bende kucağıma alırım...

sağol cnm.allah hepimizin yardımcısı olsun.sanada tansiyon için geçmiş olsun.aman dikkat.bebişini sağlıkla kucağına alacaksın inş

drun yannda altınolukta mı drun ? ne bleym cnm ya ben ra daha sormadm ama hamişş arkdaslarm var ilk üç ay hiç grmedler hatta dr yeni dedi artık greblrsn die ben de dra gdnce sorcam cunku ben de severm denizi ...bnm tüp denemem tuttu cnm ondan işte belki izin vermeyeblr bnm de dr sorcam yne de:21:

bence sen doktora sor. benim ki tüp bebek değil. ayrıca doktorum babam. o yüzden çok rahatım... allah tamamına erdirsin...

Back