2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bide yazmayı unutmuşum mesela bir parça elmayı fileler varya bebekler için nun içine koyup eline ver dedi

Odasına ağzı geniş bir su kabı, peteğin üzerine ıslak bir havlu koyabilirsin, yan odaya çamaşır astığında o da havayı nemlendiriyor oldukça. Bu şekilde boğazı burnu da kurumaz hem.

odasına nem ve ısı ölçer aldım.normal arzumun kahve makınesını koyuyorum bende onda mama ve süt ısıtıyorumm suyun ıcınde dolayısıyla nem oluyor..

songl55 gecmış olsun arkadasım.ılgısız drları degıştırmek lazım bence
kızlar bende 1 haftadır uyumuyorum gecelerı ya.kızım her yarım saatte bır kalkar oldu.delırcem artık ılk aylara dönduk resmen.karnı tok mamasını ıçıyo altı temız gazı çıkıyo ama hop yarım saat sonra uyanıyo elı sacında saçını çekıştırıyo.eşimde saçı rahatsız edıyo keselım dıyo hayır dıyorum kesmıcem.ya sacından rahatsız olup ağlarmmı bı bebek. çekıştırıyo yavrum kulağımı ağrıyo acaba

kızlar,arkadasımın bebeğine doktor ferrumu yazmamış onlar toplatıldı demiş...eeee biz kullanıyoruz nasıl olacak ya .hergun bısey cıkarıyorlar

bır ağrısı varsa sıkıntıdan çekiyor olabılır.muhtemelen gazdır..uzulme bence

benım bebeğim artık sırt ustuyken yuzu üstüne dönüyor.ayagını yiyor.yüzü koyun yatarken de kendini öne ittiriyor ayakları iile ama gidemiyor tabiiçok yoruluyor

canım çok geçmiş olsun daha geçen hafta yaşadık bunu çok şükür atlattık verilen surup balgam söktürücü ilk günlerde öksürük çok artacak korkma. biz antibiyotik de kullandık sana tavsiyem başka bir doktorada götür bronşite dönüştürmesi bizim ki gibi. Buhar makinası al bence Oda için çünkü çok lazım oluyor sonuçta Sürekli kullanılacak bişey. Ben çok faydasını gördüm.

kızlar,arkadasımın bebeğine doktor ferrumu yazmamış onlar toplatıldı demiş...eeee biz kullanıyoruz nasıl olacak ya .hergun bısey cıkarıyorlar

ferrum değilde ferro sanolun bir serisi toplatılmış. ferrum ferro sanola göre daha az kabız yapıyormuş,ama ferro sanol daha etkiliymiş. bi arkadaşa hemşire pekmez ver demiş o ferro ile aynı olmuyormuş

çok sağol dostum. uygulayacağım

adam gibi bir dr götürmem şart yavrumu. sizlere böyle faydalı bilgiler veren dr lar var. biz daha bi dr edinmedik. öylede teferruatçıyım ki illede sorduğuma yanıt versin istiyorum. ben demeden o çocuğumun menfaatini gözetsin. onun için faydalı olanları bize söylesin istiyorum. gönlüme göre bi dr önerdiler dr.özlem özsoy yolcu hanımefendi. medicana da varmış bahçelievlerde. bakalım inş. en yakın zamanda gideceğim

Cok gecmis olsun. .dogum günün kutlu olsun.. ayva cekirdekleri oksuruge iyi gelirmis.baska bir sikintisi varmi ateş falan..6 7 ayva çekirdeğini oda sıcaklıgindaki bur cay bardagi suya bırak aksamdan.sabaah 2 3 çay kasigi gun icinde 3 4 kez ver.kirmizi elmayi kaynatip onun suyundan da verebilisin.gogsune sicak havlu koyabilirsiniz. Kuzum doktorlar pek ayrıntı vermeyi sevmiyor umarim gönlüne gore bir doktor bulursun. Ama kötü bisey olsa bu kadar rahat davranmaz.

teşekkür ederim doğum günü tebriğin için. önerilerini anneme ileteceğim. inşallah doktor bulurum

Yanlış hatirlamiyorsam 3 4 saat uyuyor geceleeri demistin.o okadar uyku uyduktan sonra emme süresi ne kadar oluyor.yetmediginden degil de acikiyordur bebis.bebekden bebege farkedebilir.sadece anne sütü cabuk hazmediliyormus. Benim nacizane fikrim beraber yat uykuya gecmedn doyasiya mumkunse ten tene degsin eller değil sadece.emzirirken mumkunse kollarin acik olsun tenini hissetsin sicakligini alsin

evet 3-4 saat uyuyor, uyandığında gece süt daha çok biriktiğinden memeyi yumuşatana kadar 15-20 dakika kadar gözler kapalı emiyor, bazen yarım saat. sonra iyice dalıyor. Dediğim gibi çok yağlı değil demekki sütüm yada önsüt yani sulu sütüm fazla, asıl doyurucu sütü çok alamıyor. Aslında bir yandan da gece emmesi iyi oluyor kilomuz çok fazla değil, ortalamada gittiğini söyledi doktor. 4.ay kontrolünde 6.860 g kilomuz. Burada okuduğum kadarıyla bundan sonra çok kilo almayacakmış bebeklerimiz eskisi gibi.
Tavsiyeni de bu geceden uygulayacağım :) Ben bunu nasıl düşünemedim, doğduğundan beri altta kalan eli de dahil sürekli tişörtümü elimi tutma modunda elleri, hemde sıkı sıkıya.

Ozaman gece emmesi iyi. Benimkide 7 kilo 4.ay kontrolünde. Ozaman sen gece emzirme ye devam açıktigi için istiyor.acikmasa 2 3 dk emer uyumaya devam eder..bende bilmiyordum bunlari adem bey sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…