kızlar dün kortrole gittik 8 kilo 65 cm olmuşuz .ela doktoru görünce cığlığı bastı yavrumm galiba hastayken çok ağlatmışlardı ondan korktu . kontrol boyunca ağladı. ikinci doz rotavirüs aşımızı yaptırdık. ek gıda konusunda bu ay sadece cam rendede meyve rendeleyip suyunu kaşıkla içiricekmişiz . yavaş yavaş içine posalarındanda koyucakmışız ama birden hemen değil bir iki hafta sonra . daha sonra sebze haşlıcakmışız havuç ilk önce daha sonra içine kabak koyabilirsiniz dedi . daha çok kış sebzelerinden. siz yoğurt veriyosunuz yoğurt kesinlikle 6 . ayı dolunca dedi. gaz yaparmış çünkü. hatta baktı benim kız oturabiliyo aslında geçebilirsiniz dedi ama gaz yapar rahatsız olur dedi 6. ayı bekleyelim dedi. bu arada meyve suyunu biberonla vermeyin sakın. bide ben işe giderken 350 cc süt bırakabliyorum ama kızım artık doymuyo onunla isterseniz 1 öğün mama verebilirsiniz dedi aptamil 1 numaradan .şimdilik bu kadar
Odasına ağzı geniş bir su kabı, peteğin üzerine ıslak bir havlu koyabilirsin, yan odaya çamaşır astığında o da havayı nemlendiriyor oldukça. Bu şekilde boğazı burnu da kurumaz hem.
songl55 gecmış olsun arkadasım.ılgısız drları degıştırmek lazım bence
kızlar bende 1 haftadır uyumuyorum gecelerı ya.kızım her yarım saatte bır kalkar oldu.delırcem artık ılk aylara dönduk resmen.karnı tok mamasını ıçıyo altı temız gazı çıkıyo ama hop yarım saat sonra uyanıyo elı sacında saçını çekıştırıyo.eşimde saçı rahatsız edıyo keselım dıyo hayır dıyorum kesmıcem.ya sacından rahatsız olup ağlarmmı bı bebek. çekıştırıyo yavrum kulağımı ağrıyo acaba
Çok kötü bir gecenin sabahından uykusuz bir annenin doğum gününden günaydın. yavrum sabaha kadar boğularak öksürdü. dr a götürdük adam hiç bakmadı bile ya delirdim arkadaş. iyi çocuk bişi yok dedi asist verdi gönderdi.( tamam ben anneyim hassasım ama bari sebep sonuç açıkla neden oldu onu açıkla,şuna hassas ol dikkat et de. bu kadar vasat olunabilirdi. bebeğim 9150 kg 70 cm olmuş. annem ıhlamur yaptı. asist alınıp içirilecek bugün. belki sağlık ocağına da götürürler.ufff çok ağladım sabaha kadar çok korktum ( öyle fırladım ki yataktan onun boğulma sesine
kızlar,arkadasımın bebeğine doktor ferrumu yazmamış onlar toplatıldı demiş...eeee biz kullanıyoruz nasıl olacak ya .hergun bısey cıkarıyorlar
canım doğum günün kutlu olsunn arkadaşımm... çok çok geçmiş olsunn Allah acil şifalar versin . daha öncede demiştim benimkide öksürüyo. doktor şöyle bilgiler vermişti inşallah sanada yardımcı olur. yatırırken baş kısmı baya bi yüksekte olucak . yatmadan yarrım saat önce camları aç havalandır odayı . oda çok sıcak olmasın. nemlendir odayı bana 99 banyo yağı diye bi ürün var onu verdi bir kase sıcak suyun içine koyuyosun odayı ferahlatıo. inşallah faydası olurr .
canım çok geçmiş olsun daha geçen hafta yaşadık bunu çok şükür atlattık verilen surup balgam söktürücü ilk günlerde öksürük çok artacak korkma. biz antibiyotik de kullandık sana tavsiyem başka bir doktorada götür bronşite dönüştürmesi bizim ki gibi. Buhar makinası al bence Oda için çünkü çok lazım oluyor sonuçta Sürekli kullanılacak bişey. Ben çok faydasını gördüm.
Çok kötü bir gecenin sabahından uykusuz bir annenin doğum gününden günaydın. yavrum sabaha kadar boğularak öksürdü. dr a götürdük adam hiç bakmadı bile ya delirdim arkadaş. iyi çocuk bişi yok dedi asist verdi gönderdi.( tamam ben anneyim hassasım ama bari sebep sonuç açıkla neden oldu onu açıkla,şuna hassas ol dikkat et de. bu kadar vasat olunabilirdi. bebeğim 9150 kg 70 cm olmuş. annem ıhlamur yaptı. asist alınıp içirilecek bugün. belki sağlık ocağına da götürürler.ufff çok ağladım sabaha kadar çok korktum ( öyle fırladım ki yataktan onun boğulma sesine
Cok gecmis olsun. .dogum günün kutlu olsun..ayva cekirdekleri oksuruge iyi gelirmis.baska bir sikintisi varmi ateş falan..6 7 ayva çekirdeğini oda sıcaklıgindaki bur cay bardagi suya bırak aksamdan.sabaah 2 3 çay kasigi gun icinde 3 4 kez ver.kirmizi elmayi kaynatip onun suyundan da verebilisin.gogsune sicak havlu koyabilirsiniz. Kuzum doktorlar pek ayrıntı vermeyi sevmiyor umarim gönlüne gore bir doktor bulursun. Ama kötü bisey olsa bu kadar rahat davranmaz.
Yanlış hatirlamiyorsam 3 4 saat uyuyor geceleeri demistin.o okadar uyku uyduktan sonra emme süresi ne kadar oluyor.yetmediginden degil de acikiyordur bebis.bebekden bebege farkedebilir.sadece anne sütü cabuk hazmediliyormus. Benim nacizane fikrim beraber yat uykuya gecmedn doyasiya mumkunse ten tene degsin eller değil sadece.emzirirken mumkunse kollarin acik olsun tenini hissetsin sicakligini alsinBen de uyutup yerine yatırdıktan sonra okuyorum ayetel kürsiyi, bundan sonra uyuturken de okurum kulağına.
Önceki linkleri de görmüştüm burada ve izlemiştim. yenileri de dinledim.
O zaman benim sütüm mü yetmiyor da gece acıkıp uyanıyor. Meme emerken uyuyor, ben de karnı güzelce doysun diye hemen çekmiyorum memeden emmeye devam ettiriyorum uykuda. Yada çok yağlı değil hemen acıktırıyor.
Yanlış hatirlamiyorsam 3 4 saat uyuyor geceleeri demistin.o okadar uyku uyduktan sonra emme süresi ne kadar oluyor.yetmediginden degil de acikiyordur bebis.bebekden bebege farkedebilir.sadece anne sütü cabuk hazmediliyormus. Benim nacizane fikrim beraber yat uykuya gecmedn doyasiya mumkunse ten tene degsin eller değil sadece.emzirirken mumkunse kollarin acik olsun tenini hissetsin sicakligini alsin
Eki Görüntüle 976068
oyuncaklarım vaarrrr şekeylerimmm vaarrr
Eki Görüntüle 976068
oyuncaklarım vaarrrr şekeylerimmm vaarrr
songül benimkilerde geldii kolundakileri daha çok sevdi çekiştirip çekiştirip duruyo :)
olmadı ama bileklikleri kızıma biliyonmuD tombul kızım benim
Ozaman gece emmesi iyi. Benimkide 7 kilo 4.ay kontrolünde. Ozaman sen gece emzirme ye devam açıktigi için istiyor.acikmasa 2 3 dk emer uyumaya devam eder..bende bilmiyordum bunlari adem bey sağolsunevet 3-4 saat uyuyor, uyandığında gece süt daha çok biriktiğinden memeyi yumuşatana kadar 15-20 dakika kadar gözler kapalı emiyor, bazen yarım saat. sonra iyice dalıyor. Dediğim gibi çok yağlı değil demekki sütüm yada önsüt yani sulu sütüm fazla, asıl doyurucu sütü çok alamıyor. Aslında bir yandan da gece emmesi iyi oluyor kilomuz çok fazla değil, ortalamada gittiğini söyledi doktor. 4.ay kontrolünde 6.860 g kilomuz. Burada okuduğum kadarıyla bundan sonra çok kilo almayacakmış bebeklerimiz eskisi gibi.
Tavsiyeni de bu geceden uygulayacağım :) Ben bunu nasıl düşünemedim, doğduğundan beri altta kalan eli de dahil sürekli tişörtümü elimi tutma modunda elleri, hemde sıkı sıkıya.