Doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle cimcimenle nice mutlu senelereÇok kötü bir gecenin sabahından uykusuz bir annenin doğum gününden günaydın. yavrum sabaha kadar boğularak öksürdü. dr a götürdük adam hiç bakmadı bile ya delirdim arkadaş. iyi çocuk bişi yok dedi asist verdi gönderdi.( tamam ben anneyim hassasım ama bari sebep sonuç açıkla neden oldu onu açıkla,şuna hassas ol dikkat et de. bu kadar vasat olunabilirdi. bebeğim 9150 kg 70 cm olmuş. annem ıhlamur yaptı. asist alınıp içirilecek bugün. belki sağlık ocağına da götürürler.ufff çok ağladım sabaha kadar çok korktum ( öyle fırladım ki yataktan onun boğulma sesine
teşekkür ederim arkadaşım. Inşallah geçer.kuruluğu önlemek için ne yapılabilir mesela?
Bebeginizin agladigini dusundugum icin degil ben burdaki arkadaslarin bebekleri gece uyku sorunu yasiyordu onlarla ilgili bisey bulabilmek icin o şekilde aratinca daha fazla sonuç bulmustum.evet benim kizim uyanmadan o saat kadar uyur.ben ilk baslarda kizimi besiginde uyutuyordum ilk 2 ay zaten saatli emziriyodum.sonra eşim kizimin bizimle yatmasini istedi arada yatirmaya basladik.gunduz esim işe gitikten sonra hergun öğlen saatine kadar ayni yatakta yattik.benim sartlarim uygundu eve gelenim gidenim yoktu gelecek olanda bir gun onceden haber veriridi.o yuzden kizimla bol bol tembellik yaptim.emzirebildigimiz icin bebekle az da olsa tensel temasimiz oluyor aslinda daha çok yapmamiz lazim ama malum havalar soguk oldugu için pek yapmaya cesaret edemedim.son iki banyosundan sonra kizimla yariciplak halimizle yatim saat falan dolaniyor emziriyom onu osekilde severken içimin yaglari eriyor kalbim daha hizli carpiyor sanki.adem beyin tesadufen bir kitabini okudum o günden sonra burc fm de kendi wb sitesinde arsivlerini dinlemeye calisiyorum o adamin soyledikleri kalbime aklima yatiyor.anadolu pedagojisi ni savunuyor ee bizde anadolu insaniyiz ozaman baska kitaplarda bati pedagojisi nin yontemlerini uygulamak bana yanlis geliyor.cok konustumyavv
doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle cimcimenle nice mutlu senelere
buhar makinesi al canımkesinlikle faydasını görürsün havlu çabuk kuruyo,biz her akşam yatarken çalıştırıyoruz bi akşam unutmuştuk sabahına burnu tıkanmıştı.
hala ağrıyor mu....
çok tatlı maşallah cnmKızımın sabahki hali teyzeler
4 numara beze geçtik 7 kiloyuz. ama bence kiloyla çok ilgisi yok. bebeğin yapısıyla ilgili her zaman azıcık büyük bez kullanmak daha iyi oluyor. küçük bez kullanınca kakası çıkıyor ve bacaklarını sıkıyor4 numara beze gecenler bebekleriniz kac kilo
Bize 4. ay kontrolünde verdi doktorumuz ferrum, ancak emdikten 2 saat sonra yada 1 saat önce vermemi söyledi, ben de bu saatleri yakalayamadığım için henüz başlamadım. tadını sevmesi iyi olmuş (şu an oğlum kucağımda yazıyorum ben de basıcam diye ellerimi tutuyor:) ) doktorumuz genelde tadını sevmiyorlar o zaman 6.ayda meyve püresine karıştırarak verdiriyoruz dedi, bir de kabız yapar diye korkuyorum. Sen kan tahlili yaptırdın mı?
ben bir gün arayla yıkamaya dvm ediyorum hep eşimle yıkıyoruz. hafta sonları gelen misafir olursa annem yada kayınvalidemler alın yıkayın torunuzu diyorum :))) onlar yıkıyorbende annem yanımdayken 1 gün durup bir gün yıkıyordum.yalnız hiç yıkamadım eşimi bekliyorum onunla da ancak haftada 2 kez yıkayabiliyorum. geç falan geliyor olmuyor ama. sen tek mi yıkıyorsun canım.
uyuyacağı zaman aynı şeyleri yapıyor benim oğlumda. bende kucağımda pes etmeden hızlı hızlı sallıyorum hemen uyuyor:) niye böyle yapıyorlar anlamıyorum keşke beni de biri yatırsa da uyusam:))
Çok kötü bir gecenin sabahından uykusuz bir annenin doğum gününden günaydın. yavrum sabaha kadar boğularak öksürdü. dr a götürdük adam hiç bakmadı bile ya delirdim arkadaş. iyi çocuk bişi yok dedi asist verdi gönderdi.( tamam ben anneyim hassasım ama bari sebep sonuç açıkla neden oldu onu açıkla,şuna hassas ol dikkat et de. bu kadar vasat olunabilirdi. bebeğim 9150 kg 70 cm olmuş. annem ıhlamur yaptı. asist alınıp içirilecek bugün. belki sağlık ocağına da götürürler.ufff çok ağladım sabaha kadar çok korktum ( öyle fırladım ki yataktan onun boğulma sesine
cnm adem güneşi senin vesilenle dün bende dinledim...benim oğlum uykusunda emmeye alıştı uyanıkken emmiyodu bi tanıdık beraber banyo yapın dedi ben daha denemedim sen nasıl yapıyosun banyodan sonra üstünü giydirmeden mi emziriyosun bide adem güneşin hangi kitabını okudun bende almayı düşünüyorum...
teşekkür ederim doğum günü tebriğin için. önerilerini anneme ileteceğim. inşallah doktor bulurum
Kızlar benim kızım üç gün sonra 5i bitirip 6. Ayina girecek sofrada eline bisey vermeyince ağlıyor aranizda 5.ayi bitince ek gıdaya geçen var mı bu arada anne sütüyle besleniyor kızım
gitti gidiyordan aldık tatlımm) lamaze çıngırak diye yaz çıkıyo
gitti gidiyordan aldık tatlımm) lamaze çıngırak diye yaz çıkıyo
Hemen alcam cok sevdim
Kızlar benim kızım üç gün sonra 5i bitirip 6. Ayina girecek sofrada eline bisey vermeyince ağlıyor aranizda 5.ayi bitince ek gıdaya geçen var mı bu arada anne sütüyle besleniyor kızım
kızlar bu kan damlası giysilerden çıkıyormu.
dün bebeğime verdiğimde yeleğine damladı
ağzını yüzünü iyice sildim ama ben mutfağa gidip gelene kadar yeleğini yakalayıp azğına sokmuş emiyordu :))))
çaput yalamayı çok seviyordaaa
onları gittigidiyor.com dan aldık teyzesii. cırtlı bileklik ve çorap. çok cicişler. dikkati cezbetti prensesimin
ya kızlar patateslı havuclu corba yaptım 4-5 kasık zor verdım ağladıda ağladı daynamadım bebe bıskuvısı verdım suyla erıtıp onu bayıla bayıla yedı.çorbayı sevmıyo bı turlu ya