Dogum gunun kutlu olsun nice guzel senelere insallah songulcum
canım bizimde dün 5. ayımız doldu doktor kontrolünde doktorumuz bebekler için fileler varya onlardan alın içine meyvelerden koyup eline verin dedi . bide cam rendede meyve rendeleyip suyunu verin dedi ama kaşıkla
canım hepimiz ek gıdaya geçtik 5.ayda hemde
Sen de anne sütü veriyorsun dimi erken değil dimi ben de geçmek istiyorum ama acaba diyorum iste nasıl başladınız peki neler vererek ve ne kadar vererek
O banyo isini bizde yaptiydik.fiskiyenin altinda 5 10 dk kaldik tabi ben kopukleyemedim kizimi maksat ustunden su aksin.onu bi kez yaptım cunku havalar tam isinmadiydi.kizimi yikayacagim zaman sobayi bi kac odun fazla atiyom aksam saat 9 dan sonra yikiyom.sonra bezliyom kendimde sadece ust kismimi çıkarıyor atlet ile kaliyom oyle gine emziriyom kucakliyom bide dogdugundan beri sadece ninni olarak dandiniyi soyluyodum.oyle gime yarimsaate bir saate yakin vakit geciriyom.sonra artik nezman uyursa.ben elimden geldiğince kizim esnemeden gözlerin ovusturmadan uyku moduna gecmiyom.belli saatlerde Uyumuyor tek sıkıntım bu gece 1 e kadar istediği vakitte uyuyor.ilk olarak annelik sanati adli kitabini okudum onu bititrdim simdi çocukluk sırrı kitabina basladim.sonrada dogal ebeveynlik onu okuycagim kismetse..face kullaniyorsan adem güneş takipçileri adinda grup var orayada takilabilirsin.burc fm de pazar gunleri 10 bucukta programi var adem beyin..
bayanlarrr oglumu genel anestezıle sunnet ettırmeyı dusunuyorum sızce bı sakıncası varmı korkuyorum azcıkkkkk
aynen bende cok teredddutteyım nasıl baslıcam dıye yardımcı olun bayanlar
yarında brokoli havuç dene biraz sıvıyağ ekle. bide onu dene olmadı aptamil hazırlar var. bi onu dene. sebzeler ne kadar sağlıklıysa o da o kadardır bence. tarhana yap yavruna mesela. olmadı yoğurt çorbası
Ben oyun halisi aldim onunla oyalaniyor arada istemesemde yurutece birakiyom.kizimi kucagima aliyom kitabi oyle okuyorum arada kitaba el atıyorne güzel anlatmışsın cnm cok teşekkür ederim...evim kaloriferli bunu rahatça her defasında deneyebilirim :) ne güzel kitap okuyacak zamanı vermiş bebeğin sana bende en kısa zamanda kitapları almaya çalışayım inşallah oğlum izin verir :) cok fazla ilgi istiyo gün içinde cok yoruluyorum
Sen de anne sütü veriyorsun dimi erken değil dimi ben de geçmek istiyorum ama acaba diyorum iste nasıl başladınız peki neler vererek ve ne kadar vererek
Ey maşallah bebis edün 5. Ay bitti 1 haftadır meyve suyu ve püresi vermeye başlamıştım bugün ilk defa patates havuç ve pırasa hasladım blendırdan geçirip azçık zeytin yağı koyup verdim çok beğendi tadımlık vereyim dedim yine doyumluk yedi tosun :) bi yemek programında gördüm bebek çorbası hazırlarken kırmızı patates kullandı tatlı patates diye biliniyormuş normal patates sevmeyen bebeklere verilebilirmış. Ama ben bulamadım burda çorba yemeyen Bebislere bulursanız deneyin isterseniz.
ne güzel anlatmışsın cnm cok teşekkür ederim...evim kaloriferli bunu rahatça her defasında deneyebilirim :) ne güzel kitap okuyacak zamanı vermiş bebeğin sana bende en kısa zamanda kitapları almaya çalışayım inşallah oğlum izin verir :) cok fazla ilgi istiyo gün içinde cok yoruluyorum
Benimki duz zeminde donmeye baslamadi ama dun yastiktan kendi asagiya indi ayaklarindan destek alarak saga dogru yer degistirdi cekyattan kafasini düşürmeye gidiyordu tabii biz eşimle takip ettik.erkek bebekler geç oturtun kizlari yavasvyavas oturtmk lazimmis ama oyle sürekli uzun oturmuyor destekle oturuyorkızlar bebekleriniz dönmeye başladımı. benim kızım sağ yanına dönüyor sol yanınada dönüyor sonra geri sırt üstü dönüyor.
sizin bebekleriniz tamamn yüzüstü dönebiliyormu tek başına bu birrrrrrrrrrrrrrrr
ikinciiiiiii olarak bebekleriniz oturuyor mu ben daha oturtmaya başlamadım. kucağımdayken, azıcık oturur gibi yapıyorum ana kucağında ve pusetteykende yarım oturuyor
kızlar bebekleriniz dönmeye başladımı. benim kızım sağ yanına dönüyor sol yanınada dönüyor sonra geri sırt üstü dönüyor.
sizin bebekleriniz tamamn yüzüstü dönebiliyormu tek başına bu birrrrrrrrrrrrrrrr
ikinciiiiiii olarak bebekleriniz oturuyor mu ben daha oturtmaya başlamadım. kucağımdayken, azıcık oturur gibi yapıyorum ana kucağında ve pusetteykende yarım oturuyor
Beyazlarda çiş yapınca çizgi rengi mi değişiyo :26: evet canım kalıbı büyük beyazların.Biz sünneti 3 günlükken yaptırdık canım doktorumuz doğum koçumuz hepsi rahat edersiniz dedi çok çabuk iyileşir dedi öyle oldu gerçekten 3. gün banyomuzu yaptık,bence sende yaptır küçükken ilerde çocuklar bi organını kaybetmiş psikolojisinde oluyomuş canım,ilerde küçük bi tören yaparız diye düşündüm içinde kalmasın diye.
çok geçmiş olsun canım.. inşallah çabucak geçer öksürüğü biz neysekte onların hasta olmasına dayanamıyor insan.. doğum günün de kutlu olsun, nice senelere:)Çok kötü bir gecenin sabahından uykusuz bir annenin doğum gününden günaydın. yavrum sabaha kadar boğularak öksürdü. dr a götürdük adam hiç bakmadı bile ya delirdim arkadaş. iyi çocuk bişi yok dedi asist verdi gönderdi.( tamam ben anneyim hassasım ama bari sebep sonuç açıkla neden oldu onu açıkla,şuna hassas ol dikkat et de. bu kadar vasat olunabilirdi. bebeğim 9150 kg 70 cm olmuş. annem ıhlamur yaptı. asist alınıp içirilecek bugün. belki sağlık ocağına da götürürler.ufff çok ağladım sabaha kadar çok korktum ( öyle fırladım ki yataktan onun boğulma sesine