2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben ne d vitamini nede demir damlası kullanmıyorum . ben antalyada oturuyorum allah şükür güneşimiz bol ...her gün yarım saat güneşleniyotuz ...demir damlasınıda vermedm paraben içeriyor diye ...kan sayımını yaptırırım düşükse pekmez veririrm ...allaha şükür bebeğimdede hiç bir problem yok ...

ben 4 numara beze geceli neredeyse 1 ay oldu. Ben de premium care kullanıyorum. Ama pipinin içine kaçması bezle ilgili diil kiloyla alakalı oğlum 2 ay önce sünnet oldu kilolu olduğu için hep pipi içine kaçıyor ve doktorumuz bunun 1 yaşına kadar olur dedi her bez aldığımda Pipiyi mutlaka çıkarıyorum ben. Bu arada canım sana tavsiyem bu aydan sonra Sünnet yaptırma hareketlenmeye başladılar hem senin için hem Bebis için zor olur.

bebelak devam sutunu demıştır dr cnm. ben sma kullanıyorum

canım senin bebişinde tombiş maşallah. bence de pipinin içine kaçması kiloyla alakalı.
ama bundan sonra hep hareketli olacaklar aklı erene kadar mı kalacak nasıl olacak :44: 2-3 güne iyileşir diye tahmin ediyorum onu da idare ederiz artık zor olur biliyorum ama.. biz yurt dışındayız nisanda Türkiye ye geleceğiz o yüzden bu zamana kaldı..

tatlım Allah için sus boş ver....ben aptamıl 1 kullanıyorum gaz yapmadı ama benım kızım gusel pırt yapıyor

çok teşekkürler...umarım ama babam koah hastası oksijen makınesi kullanıyor umarım ıyılesir

kizim minikken 7 8 saat kesintisiz uyurdu gece beslenip uyuyunca 4 en fazla 5 saatte aglar emer yine ayni 4 5 saar uyur karni tok oldugu surece uyumasi gerekiyor tabi huy edinmediyse

Gece uyanıp emdikten sonra yatırdığımda ağlaması yok, sadece akşam ilk yatırdığımda oluyor (2 gecedir yok çok şükür). Gündüz de uyuduğunda (ne kadar uyursa uyusun farketmez 30 dk, 2 saat) uyanması hep ağlayarak oluyor.
Galiba anneden ayrılıcam korkusu adem güneşten dinlediğim kadarıyla. Ama bütün gün beraberiz çalışmıyorum, oynuyoruz, kucağımda da yeterince tutuyorum, dokunuyorum.
40 gün yatağımın yanında beşiğinde uyudu, o zamanlarda uyutmada sorun yaşıyorduk, ağlaması çok yoktu ama dalamıyordu uykuya.
Sonra 1 ay kadar yanımda yüzükoyun uyudu, diğer türlü elleri çok hareketli hep kendini uyandırıyor, herkes yüzükoyun tehlikeli dedi, ben çok tedirgin oldum ona zarar vericem diye, uykularım çok sık bölünüyordu, kötü şeyler görüyordum. Bu yüzden park yatağını odama aldım 2 aydır da onda uyuyor. Şimdi tekrar yanıma alıp bir deniyeyim bakayım, ama uykuda çok hareket ediyor yani yatırdığım yerde kalmıyor, yatağın bir ucuna koyuyorum uyandığında yatağın filesine dayanmış halde buluyorum, bu arada hala yüzükoyun yatıyor. Yarın geceden itibaren denicem.

Sizin kızınız 6-9 saat hiç emmeden mi uyuyor?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…