hanımlar demir damlasını veriyomusunuz bebeklerinize
ben veriyodum geçen hafta sonu oğlum kakasını yapamadı çığlık cığlıga ağladı acillik olduk artık vermemeye karar verdim tanıdık bi hemşire tatlı kaşığıyla pekmez ver daha iyi dedi bende bügün pekmeze biraz su karıştırıp verdim
ozel mesajıma cevap vermedın küscem sana haberın olsun
hastaneye gittiğimde vermişlerdi mavi 3 numara onunla bezledim ama onlar beyazlara göre biraz daha kalıbı küçük geldi bana.bende beyaz olandan çiş yapınca çizgi rengi değişenden kullanıyorum.siz erkenbenim geçmişsiniz ama senin oğlun tombişti diye hatırlıyorum sende öyle demişsin zaten:) maviler bide kötü kokuyordu çiş yapınca ilaç gibi onu sevmedim ben
ağustos doğumlu arkadaşımın oğlu var oda sünnetli ve tombiş:) aynı şey onun oğlunda da oluyormuş pipi içine kaçıyor bezde iz oluyor açtığımda demişti. ama bizde olmuyor. biz daha sünnet ettirmedik. 2 ay sonra falan ettirmeyi düşünüyorum ama kafam karışık biraz. ya ilerde arkadaşları sünnet olunca ben de olmak istiyorum derse diye aklıma takılıyor. sen doğar doğmaz mı ettirmiştin canım?
nasılsınız
bugun kontrole goturdum kızım 40gunde 300 gr almıs dr mamaya basla dedı
bebelak dedı ama sız hangılerını kullanıyorsunuz
bı de sutlu ballı tahıllı pirinç unlu çesıtlerı var ben hangısını alayım karar veremedım
Kızımın sabahki hali teyzeler
ben 4 numara beze geceli neredeyse 1 ay oldu. Ben de premium care kullanıyorum. Ama pipinin içine kaçması bezle ilgili diil kiloyla alakalı oğlum 2 ay önce sünnet oldu kilolu olduğu için hep pipi içine kaçıyor ve doktorumuz bunun 1 yaşına kadar olur dedi her bez aldığımda Pipiyi mutlaka çıkarıyorum ben. Bu arada canım sana tavsiyem bu aydan sonra Sünnet yaptırma hareketlenmeye başladılar hem senin için hem Bebis için zor olur.
Kızlar bende gobegimi eritmek icin mekik cekmeye basladim 3 gun oldu bugunde mezro aldim hergun olcucem göbeğimi ise yararsa size bilgi veririm
Bence haftada bir gec rahatsiz olur cocuk huysuzda olur kirli olunca ben 4 gunu gecirmiyorum
32 aylık bir oğlum daha var, yani ilkkez çocuk bakmıyorum ki.mama kabızlık yapıyormuş, hastalıklara karşı korumasını azaltıyormuş vücudunun, bizimkinde laf çok:) ama başlayacağım sanırım mama vermeye.siz hangi mamayı kullanıyorsunuz?
bende hafta içi kimseyi göremiyorum. bir komşum bile yok. apartmanda kimse kimseye gidip gelmiyorç
sadece hafta sonları ailemizi görebiliyoruz. bir hafta benim ailemle diğer hafta eşimin ailesiyle görüşüyoruz.
geçen hafta okullar tatil olduğu için dyaımın kızı yanımda kaldı 1 hafta. o kadar mutlu oldum ki. kendisi 12 yaşında ama inan çok işime yaradı.
sende üzülme canım. hastaların inşallah çabuk iyileşirler önemli bir şeyleri yoktur inşallah
Doymasa gece çok sık uyanması gerekir diye düşünüyorum. Sadece ilk yatırdıktan 10-30 dk sonra uyanıp ağlıyor, tekrar alıp emzirip yatırıyorum 3-4 saat uyuyor. Tecrübeli annelerden faydalanmak isterim tabi ki. Gece uyanınca tekrar emziriyorum, gece süt daha iyi birikiyor, 3-4 saat daha uyuyor. Sabah ortalama 7 gibi kalkıyor, bazen gece 1 saat kadar uyanık kaldığı da oluyor. Netten araştırıyorum gece hiç uyanmadan uyuması mı gerekiyor.
bende mekik çekmek istiyorum ama sezeryan olduğu için dikiş yerleri ağrır diye endişe ediyorum cok yorulduğumda ağrı yapıyor
kızlar bende şu bebek takviminden yapmak istiyorum nasıl olacak :44:
o nedir ne farkı var
aaa ayşe vallahi görmemişimdir atlatmıyım hiç. Bir daha gönder hele
Benim kizim gece ortalam 6 ile 9 saat arasi uyur.bizimle beraber yatar.nezaman besikte yatsa o gece daha az uyuduguna ve huzursuz olduguna şahit oluyorum.fiziksel sorunu yoksa biraz uzun uyumasi gerekir.sizin bebeginiz de uyuyor ama 1 saat uyanik kalmasini sizinle vakit gecirmek istediği için dir diye düşünüyorum. Bebeginizi banyo yaptirdiginizda sizde üzerinizde ki giysiyi cikarin bebeginizide sadece bez ile kalsin o sekilde emzirin sevin ten tene temas edin.bunu gunluk yapabilirseniz inaniyorumki gece uyumalari daha da uzayacaktir.eger vaktiniz varsa Adem gunesin veb sayfasina girip bebekler gece neden aglar diye aratin cikan sonuclarda size yardimci olacak söyleşi bulabilirsiniz.ben 2 3 sayfa once link paylasmistim.
bu rotavırsus aşısının 2.dozumu.ne zaaman yapılıyo.bıze bırşey demedı dr şu gun gelın dıye.ilkını 3,5 aylıkken yaptırmıştık
2 hafta kadar önce 7,5 kiloydu canım.. senin bebeğin kaç kilo?
eminim işe yarar bende yapıyorum fark ediyor