2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar benım kızım bugun de kustu halbukı bugun çorba vermedim ve de elma suyunu sabah verdım ya o kadar istikrarlı ki aynı saatlerde kusuyor....ayrıca muhteşem yüzyılda mustafa da idam edildi....çok mutsuzum süleymanı olduresım war....:2::2::2::2::2::2::2::2::2:

Bebeginizin agladigini dusundugum icin degil ben burdaki arkadaslarin bebekleri gece uyku sorunu yasiyordu onlarla ilgili bisey bulabilmek icin o şekilde aratinca daha fazla sonuç bulmustum.evet benim kizim uyanmadan o saat kadar uyur.ben ilk baslarda kizimi besiginde uyutuyordum ilk 2 ay zaten saatli emziriyodum.sonra eşim kizimin bizimle yatmasini istedi arada yatirmaya basladik.gunduz esim işe gitikten sonra hergun öğlen saatine kadar ayni yatakta yattik.benim sartlarim uygundu eve gelenim gidenim yoktu gelecek olanda bir gun onceden haber veriridi.o yuzden kizimla bol bol tembellik yaptim.emzirebildigimiz icin bebekle az da olsa tensel temasimiz oluyor aslinda daha çok yapmamiz lazim ama malum havalar soguk oldugu için pek yapmaya cesaret edemedim.son iki banyosundan sonra kizimla yariciplak halimizle yatim saat falan dolaniyor emziriyom onu osekilde severken içimin yaglari eriyor kalbim daha hizli carpiyor sanki.adem beyin tesadufen bir kitabini okudum o günden sonra burc fm de kendi wb sitesinde arsivlerini dinlemeye calisiyorum o adamin soyledikleri kalbime aklima yatiyor.anadolu pedagojisi ni savunuyor ee bizde anadolu insaniyiz ozaman baska kitaplarda bati pedagojisi nin yontemlerini uygulamak bana yanlis geliyor.cok konustum yavv

Suleymani olduremessinki o zatenn ölü

Burdaki bir arkadas yazmisti uyuturken kulagina ayetel kursi okursan aglaayarak uyanmaz demisti.yuzukoyun yatirmak yün yatagi gibi yumusak yerde yatirirsak tehlikeli.bende yuzustu yatirdim ilk aylarda cekyatin ustunde.tabii bölük porcuk uyudum o ayri..adem bey 2 yasina kadar beraber uyuyun 4 yasina kadar ayni oda ayri yatak diyor..gece beraber yatma sansiniz yoksa bunu gunduz telafi edebilirsiniz belki.benim kiz memede uyurdu bir ara memede uyumasini engellemeye calistim.sonra bebek sadece karnini doyurmak için emmez huzur ve sekine içer sözünü duydum adem beyden.o sevdamdanda vazgectim.cocuk buyutmekk cokk zor cokk..kitaplarini aldim adem beyin okudukca zevk aliyom..youtube da bebeklerde uyum problemi olarak aratirsan guzel bir söyleşisi de var..cocuklar bize degil biz çocuklarimiza uymak zorundayız.

Evet hiç emmiyor genel olarak gece 6 7 saat.
Bi iki kez 9 saat oldu . Kilo problemi olmadığı icin ebemiz uyandirmana gerek yok dedi.zaten acikinca agliyor.gunduzleri 2 4 saat arasında emer

çok değil bır haftadır mekik çekiyorum ama dıete 1 aydır devam ediyorum 4 -5 kılo fazlam kaldı
dün ilk defa tanıştığım biri "bende göbeğini sezeryan göbeği sanmıştım" dedi bana çok pis gaza geldim diyet yapmıycam ama hareketlere başlayacağım. mekik çekip kalça ve basen için olan hareketlerden yapacağım. umarım bende de işe yarar..

canım fazlasını kusuyordur telaş yapma. benim oğlum doğdu doğalı kusuyor fazla fazla hem de. doktora dedim kilo alımı normal olduğu için önemsemedi. bazen emdiği sütün hepsini kusuyor nerdeyse..

Beyazlarda çiş yapınca çizgi rengi mi değişiyo :26: evet canım kalıbı büyük beyazların.Biz sünneti 3 günlükken yaptırdık canım doktorumuz doğum koçumuz hepsi rahat edersiniz dedi çok çabuk iyileşir dedi öyle oldu gerçekten 3. gün banyomuzu yaptık,bence sende yaptır küçükken ilerde çocuklar bi organını kaybetmiş psikolojisinde oluyomuş canım,ilerde küçük bi tören yaparız diye düşündüm içinde kalmasın diye.

Çok sevindim yaa pipi sorunu sadece bizde değilmiş,normal o zaman.

Çok kötü bir gecenin sabahından uykusuz bir annenin doğum gününden günaydın. yavrum sabaha kadar boğularak öksürdü. dr a götürdük adam hiç bakmadı bile ya delirdim arkadaş. iyi çocuk bişi yok dedi asist verdi gönderdi.( tamam ben anneyim hassasım ama bari sebep sonuç açıkla neden oldu onu açıkla,şuna hassas ol dikkat et de. bu kadar vasat olunabilirdi. bebeğim 9150 kg 70 cm olmuş. annem ıhlamur yaptı. asist alınıp içirilecek bugün. belki sağlık ocağına da götürürler.ufff çok ağladım sabaha kadar çok korktum( öyle fırladım ki yataktan onun boğulma sesine

kızlar bende şu bebek takviminden yapmak istiyorum nasıl olacak :44:

tatlım arkadaşın bili uzunca anlatmıştı burada bende ona bakarak yaptım. http://lilypie.com/ bu adrese girdik. bebek ve çocuk doğum gününü seçtik. (sayfayı türkçeye çevir seçeneği sundu google ondan yardım aldım:) bebek yazan kısmı seçtim. iki seçenek geliyor facede vs kullanmak için forum da kullanmak için forum olanı seçtim. bizde çıkan resimler çıkıyor onlardan birini seçiyorsun ilerliyorsun. bebeğinin temsili resmini seçiyorsun. sonra doğum tarihini girdim. altta linkler döküldü for website içinden image url yi seçtim. aşağıda link çıktı onu kopyala dedim. sonra burada ki profilimden çizelge kısmını buldum oraya yapıştırdım. ama profildemi hangi seçenekte unuttum

çok geçmiş olsun canım, umarım önemli birşeyi yoktur, benimkide yapıyor öyle arasıra ama bizimki numaracı dikkat çekmek için yalandan öksürüyor bence :) ama senin bebeişine acil şifalar dilerim..

maaşallah kilosu çok iyi senin kızın doğum tarihi neydi ? bizim ki 02-09 şuan 8.200 kilo boy 68 cm ama ben acaba kilolumu olacak endişesi taşımaya başladım :S her görenn tosun olmuş bu diyor..

Allah razı olsun teyzesi. inşallah tezzamanda iyileşir gözümün nuru. kızım 20/08 doğumlu. kilolu olmalarında mahsur yok. bi emekleme başlasın zayıflarlar. bişi olmaz.

Doğum günü kutlu olsun, aynı zamanda çok çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede iyileşir bebeğin, maşallah kızına kilosu boyu çok iyi. Ben de sinir olurum ilgisiz doktorlara, umarım verdiği ilaç işe yarar da biran önce geçer öksürüğü. Odası kuru olmasın nemli tutmaya çalışırsan iyi olur.

teşekkür ederim arkadaşım. Inşallah geçer.kuruluğu önlemek için ne yapılabilir mesela?

Evet hiç emmiyor genel olarak gece 6 7 saat.
Bi iki kez 9 saat oldu . Kilo problemi olmadığı icin ebemiz uyandirmana gerek yok dedi.zaten acikinca agliyor.gunduzleri 2 4 saat arasında emer

Ben de uyutup yerine yatırdıktan sonra okuyorum ayetel kürsiyi, bundan sonra uyuturken de okurum kulağına.
Önceki linkleri de görmüştüm burada ve izlemiştim. yenileri de dinledim.

O zaman benim sütüm mü yetmiyor da gece acıkıp uyanıyor. Meme emerken uyuyor, ben de karnı güzelce doysun diye hemen çekmiyorum memeden emmeye devam ettiriyorum uykuda. Yada çok yağlı değil hemen acıktırıyor.

teşekkür ederim arkadaşım. Inşallah geçer.kuruluğu önlemek için ne yapılabilir mesela?

Odasına ağzı geniş bir su kabı, peteğin üzerine ıslak bir havlu koyabilirsin, yan odaya çamaşır astığında o da havayı nemlendiriyor oldukça. Bu şekilde boğazı burnu da kurumaz hem.

kızlar dün kortrole gittik 8 kilo 65 cm olmuşuz .ela doktoru görünce cığlığı bastı yavrumm galiba hastayken çok ağlatmışlardı ondan korktu . kontrol boyunca ağladı. ikinci doz rotavirüs aşımızı yaptırdık. ek gıda konusunda bu ay sadece cam rendede meyve rendeleyip suyunu kaşıkla içiricekmişiz . yavaş yavaş içine posalarındanda koyucakmışız ama birden hemen değil bir iki hafta sonra . daha sonra sebze haşlıcakmışız havuç ilk önce daha sonra içine kabak koyabilirsiniz dedi . daha çok kış sebzelerinden. siz yoğurt veriyosunuz yoğurt kesinlikle 6 . ayı dolunca dedi. gaz yaparmış çünkü. hatta baktı benim kız oturabiliyo aslında geçebilirsiniz dedi ama gaz yapar rahatsız olur dedi 6. ayı bekleyelim dedi. bu arada meyve suyunu biberonla vermeyin sakın. bide ben işe giderken 350 cc süt bırakabliyorum ama kızım artık doymuyo onunla isterseniz 1 öğün mama verebilirsiniz dedi aptamil 1 numaradan .şimdilik bu kadar

canım doğum günün kutlu olsunn arkadaşımm... çok çok geçmiş olsunn Allah acil şifalar versin . daha öncede demiştim benimkide öksürüyo. doktor şöyle bilgiler vermişti inşallah sanada yardımcı olur. yatırırken baş kısmı baya bi yüksekte olucak . yatmadan yarrım saat önce camları aç havalandır odayı . oda çok sıcak olmasın. nemlendir odayı bana 99 banyo yağı diye bi ürün var onu verdi bir kase sıcak suyun içine koyuyosun odayı ferahlatıo. inşallah faydası olurr .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…