2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Çok kötü bir gecenin sabahından uykusuz bir annenin doğum gününden günaydın. yavrum sabaha kadar boğularak öksürdü. dr a götürdük adam hiç bakmadı bile ya delirdim arkadaş. iyi çocuk bişi yok dedi asist verdi gönderdi.:KK43:( tamam ben anneyim hassasım ama bari sebep sonuç açıkla neden oldu onu açıkla,şuna hassas ol dikkat et de. bu kadar vasat olunabilirdi. bebeğim 9150 kg 70 cm olmuş. annem ıhlamur yaptı. asist alınıp içirilecek bugün. belki sağlık ocağına da götürürler.ufff çok ağladım sabaha kadar çok korktum:KK43:( öyle fırladım ki yataktan onun boğulma sesine
Doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle cimcimenle nice mutlu senelere:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

teşekkür ederim arkadaşım. Inşallah geçer.kuruluğu önlemek için ne yapılabilir mesela?

Buhar makinesi al canımkesinlikle faydasını görürsün havlu çabuk kuruyo,biz her akşam yatarken çalıştırıyoruz bi akşam unutmuştuk sabahına burnu tıkanmıştı.

Bebeginizin agladigini dusundugum icin degil ben burdaki arkadaslarin bebekleri gece uyku sorunu yasiyordu onlarla ilgili bisey bulabilmek icin o şekilde aratinca daha fazla sonuç bulmustum.evet benim kizim uyanmadan o saat kadar uyur.ben ilk baslarda kizimi besiginde uyutuyordum ilk 2 ay zaten saatli emziriyodum.sonra eşim kizimin bizimle yatmasini istedi arada yatirmaya basladik.gunduz esim işe gitikten sonra hergun öğlen saatine kadar ayni yatakta yattik.benim sartlarim uygundu eve gelenim gidenim yoktu gelecek olanda bir gun onceden haber veriridi.o yuzden kizimla bol bol tembellik yaptim.emzirebildigimiz icin bebekle az da olsa tensel temasimiz oluyor aslinda daha çok yapmamiz lazim ama malum havalar soguk oldugu için pek yapmaya cesaret edemedim.son iki banyosundan sonra kizimla yariciplak halimizle yatim saat falan dolaniyor emziriyom onu osekilde severken içimin yaglari eriyor kalbim daha hizli carpiyor sanki.adem beyin tesadufen bir kitabini okudum o günden sonra burc fm de kendi wb sitesinde arsivlerini dinlemeye calisiyorum o adamin soyledikleri kalbime aklima yatiyor.anadolu pedagojisi ni savunuyor ee bizde anadolu insaniyiz ozaman baska kitaplarda bati pedagojisi nin yontemlerini uygulamak bana yanlis geliyor.cok konustum :KK1: yavv

cnm adem güneşi senin vesilenle dün bende dinledim...benim oğlum uykusunda emmeye alıştı uyanıkken emmiyodu bi tanıdık beraber banyo yapın dedi ben daha denemedim sen nasıl yapıyosun banyodan sonra üstünü giydirmeden mi emziriyosun bide adem güneşin hangi kitabını okudun bende almayı düşünüyorum...

doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle cimcimenle nice mutlu senelere:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

buhar makinesi al canımkesinlikle faydasını görürsün havlu çabuk kuruyo,biz her akşam yatarken çalıştırıyoruz bi akşam unutmuştuk sabahına burnu tıkanmıştı.

çok teşekkür ederim arkadaşım :)))

ya kızlar patateslı havuclu corba yaptım 4-5 kasık zor verdım ağladıda ağladı daynamadım bebe bıskuvısı verdım suyla erıtıp onu bayıla bayıla yedı.çorbayı sevmıyo bı turlu ya:KK30:

Kızımın sabahki hali teyzeler
çok tatlı maşallah cnm

4 numara beze gecenler bebekleriniz kac kilo
4 numara beze geçtik 7 kiloyuz. ama bence kiloyla çok ilgisi yok. bebeğin yapısıyla ilgili her zaman azıcık büyük bez kullanmak daha iyi oluyor. küçük bez kullanınca kakası çıkıyor ve bacaklarını sıkıyor

Bize 4. ay kontrolünde verdi doktorumuz ferrum, ancak emdikten 2 saat sonra yada 1 saat önce vermemi söyledi, ben de bu saatleri yakalayamadığım için henüz başlamadım. tadını sevmesi iyi olmuş (şu an oğlum kucağımda yazıyorum ben de basıcam diye ellerimi tutuyor:) ) doktorumuz genelde tadını sevmiyorlar o zaman 6.ayda meyve püresine karıştırarak verdiriyoruz dedi, bir de kabız yapar diye korkuyorum. Sen kan tahlili yaptırdın mı?

bende kan damlasına dün başladım. meyve püresine karıştırıpta verebilirsin dedi ama daha o şekilde vermedim

bende annem yanımdayken 1 gün durup bir gün yıkıyordum.yalnız hiç yıkamadım eşimi bekliyorum onunla da ancak haftada 2 kez yıkayabiliyorum. geç falan geliyor olmuyor ama. sen tek mi yıkıyorsun canım.
uyuyacağı zaman aynı şeyleri yapıyor benim oğlumda. bende kucağımda pes etmeden hızlı hızlı sallıyorum hemen uyuyor:) niye böyle yapıyorlar anlamıyorum keşke beni de biri yatırsa da uyusam:))
ben bir gün arayla yıkamaya dvm ediyorum hep eşimle yıkıyoruz. hafta sonları gelen misafir olursa annem yada kayınvalidemler alın yıkayın torunuzu diyorum :))) onlar yıkıyor

Çok kötü bir gecenin sabahından uykusuz bir annenin doğum gününden günaydın. yavrum sabaha kadar boğularak öksürdü. dr a götürdük adam hiç bakmadı bile ya delirdim arkadaş. iyi çocuk bişi yok dedi asist verdi gönderdi.:KK43:( tamam ben anneyim hassasım ama bari sebep sonuç açıkla neden oldu onu açıkla,şuna hassas ol dikkat et de. bu kadar vasat olunabilirdi. bebeğim 9150 kg 70 cm olmuş. annem ıhlamur yaptı. asist alınıp içirilecek bugün. belki sağlık ocağına da götürürler.ufff çok ağladım sabaha kadar çok korktum:KK43:( öyle fırladım ki yataktan onun boğulma sesine

cnm tekrar çok geçmiş olsun. bebeğini ince alçak bir yastıkla yatırmaya çalış öksürüğü bir nebze azaltır. kuru öksürükse saat başı bir kaç yudum su ver. odanın nemli olmasına dikkat et. nem veren cihazdan al. soban varsa üstüne ağzı açık su koy. doğalgazın varsa petek üstüne ıslak havlu koy

cnm adem güneşi senin vesilenle dün bende dinledim...benim oğlum uykusunda emmeye alıştı uyanıkken emmiyodu bi tanıdık beraber banyo yapın dedi ben daha denemedim sen nasıl yapıyosun banyodan sonra üstünü giydirmeden mi emziriyosun bide adem güneşin hangi kitabını okudun bende almayı düşünüyorum...

O banyo isini bizde yaptiydik.fiskiyenin altinda 5 10 dk kaldik tabi ben kopukleyemedim kizimi maksat ustunden su aksin.onu bi kez yaptım cunku havalar tam isinmadiydi.kizimi yikayacagim zaman sobayi bi kac odun fazla atiyom aksam saat 9 dan sonra yikiyom.sonra bezliyom kendimde sadece ust kismimi çıkarıyor atlet ile kaliyom oyle gine emziriyom kucakliyom bide dogdugundan beri sadece ninni olarak dandiniyi soyluyodum.oyle gime yarimsaate bir saate yakin vakit geciriyom.sonra artik nezman uyursa.ben elimden geldiğince kizim esnemeden gözlerin ovusturmadan uyku moduna gecmiyom.belli saatlerde Uyumuyor tek sıkıntım bu gece 1 e kadar istediği vakitte uyuyor.ilk olarak annelik sanati adli kitabini okudum onu bititrdim simdi çocukluk sırrı kitabina basladim.sonrada dogal ebeveynlik onu okuycagim kismetse..face kullaniyorsan adem güneş takipçileri adinda grup var orayada takilabilirsin.burc fm de pazar gunleri 10 bucukta programi var adem beyin..

[QUOTE=SONGL55;33998

Maşallah minik prensese cok tatli gorunuyo o oyuncaklarda iyimis kolami takiliyo onlar nerden aldiniz bene alayim ya benimkide sever oyle seyleri

kızlar karfurda bezlerde indirim vardı ben 4 numara 100 lük paket aldım tanesi 26 kuruşa geldi .

Kızlar benim kızım üç gün sonra 5i bitirip 6. Ayina girecek sofrada eline bisey vermeyince ağlıyor aranizda 5.ayi bitince ek gıdaya geçen var mı bu arada anne sütüyle besleniyor kızım

Kızlar benim kızım üç gün sonra 5i bitirip 6. Ayina girecek sofrada eline bisey vermeyince ağlıyor aranizda 5.ayi bitince ek gıdaya geçen var mı bu arada anne sütüyle besleniyor kızım

canım bizimde dün 5. ayımız doldu doktor kontrolünde doktorumuz bebekler için fileler varya onlardan alın içine meyvelerden koyup eline verin dedi . bide cam rendede meyve rendeleyip suyunu verin dedi ama kaşıkla

kızlar bu kan damlası giysilerden çıkıyormu.
dün bebeğime verdiğimde yeleğine damladı
ağzını yüzünü iyice sildim ama ben mutfağa gidip gelene kadar yeleğini yakalayıp azğına sokmuş emiyordu :))))
çaput yalamayı çok seviyordaaa

kızlar bu kan damlası giysilerden çıkıyormu.
dün bebeğime verdiğimde yeleğine damladı
ağzını yüzünü iyice sildim ama ben mutfağa gidip gelene kadar yeleğini yakalayıp azğına sokmuş emiyordu :))))
çaput yalamayı çok seviyordaaa

hahahahaha ağzını yiyim onunnnn. bende çıktı valla

ya kızlar patateslı havuclu corba yaptım 4-5 kasık zor verdım ağladıda ağladı daynamadım bebe bıskuvısı verdım suyla erıtıp onu bayıla bayıla yedı.çorbayı sevmıyo bı turlu ya:KK30:

yarında brokoli havuç dene biraz sıvıyağ ekle. bide onu dene olmadı aptamil hazırlar var. bi onu dene. sebzeler ne kadar sağlıklıysa o da o kadardır bence. tarhana yap yavruna mesela. olmadı yoğurt çorbası

X