Gercekmiiii ayne kadar sevindim ne zamandir yapiyosun sende baya farkettimi
çok değil bır haftadır mekik çekiyorum ama dıete 1 aydır devam ediyorum 4 -5 kılo fazlam kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gercekmiiii ayne kadar sevindim ne zamandir yapiyosun sende baya farkettimi
Bebeginizin agladigini dusundugum icin degil ben burdaki arkadaslarin bebekleri gece uyku sorunu yasiyordu onlarla ilgili bisey bulabilmek icin o şekilde aratinca daha fazla sonuç bulmustum.evet benim kizim uyanmadan o saat kadar uyur.ben ilk baslarda kizimi besiginde uyutuyordum ilk 2 ay zaten saatli emziriyodum.sonra eşim kizimin bizimle yatmasini istedi arada yatirmaya basladik.gunduz esim işe gitikten sonra hergun öğlen saatine kadar ayni yatakta yattik.benim sartlarim uygundu eve gelenim gidenim yoktu gelecek olanda bir gun onceden haber veriridi.o yuzden kizimla bol bol tembellik yaptim.emzirebildigimiz icin bebekle az da olsa tensel temasimiz oluyor aslinda daha çok yapmamiz lazim ama malum havalar soguk oldugu için pek yapmaya cesaret edemedim.son iki banyosundan sonra kizimla yariciplak halimizle yatim saat falan dolaniyor emziriyom onu osekilde severken içimin yaglari eriyor kalbim daha hizli carpiyor sanki.adem beyin tesadufen bir kitabini okudum o günden sonra burc fm de kendi wb sitesinde arsivlerini dinlemeye calisiyorum o adamin soyledikleri kalbime aklima yatiyor.anadolu pedagojisi ni savunuyor ee bizde anadolu insaniyiz ozaman baska kitaplarda bati pedagojisi nin yontemlerini uygulamak bana yanlis geliyor.cok konustum yavvGece uyanıp emdikten sonra yatırdığımda ağlaması yok, sadece akşam ilk yatırdığımda oluyor (2 gecedir yok çok şükür). Gündüz de uyuduğunda (ne kadar uyursa uyusun farketmez 30 dk, 2 saat) uyanması hep ağlayarak oluyor.
Galiba anneden ayrılıcam korkusu adem güneşten dinlediğim kadarıyla. Ama bütün gün beraberiz çalışmıyorum, oynuyoruz, kucağımda da yeterince tutuyorum, dokunuyorum.
40 gün yatağımın yanında beşiğinde uyudu, o zamanlarda uyutmada sorun yaşıyorduk, ağlaması çok yoktu ama dalamıyordu uykuya.
Sonra 1 ay kadar yanımda yüzükoyun uyudu, diğer türlü elleri çok hareketli hep kendini uyandırıyor, herkes yüzükoyun tehlikeli dedi, ben çok tedirgin oldum ona zarar vericem diye, uykularım çok sık bölünüyordu, kötü şeyler görüyordum. Bu yüzden park yatağını odama aldım 2 aydır da onda uyuyor. Şimdi tekrar yanıma alıp bir deniyeyim bakayım, ama uykuda çok hareket ediyor yani yatırdığım yerde kalmıyor, yatağın bir ucuna koyuyorum uyandığında yatağın filesine dayanmış halde buluyorum, bu arada hala yüzükoyun yatıyor. Yarın geceden itibaren denicem.
Sizin kızınız 6-9 saat hiç emmeden mi uyuyor?
arkadaşlar benım kızım bugun de kustu halbukı bugun çorba vermedim ve de elma suyunu sabah verdım ya o kadar istikrarlı ki aynı saatlerde kusuyor....ayrıca muhteşem yüzyılda mustafa da idam edildi....çok mutsuzum süleymanı olduresım war....:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Burdaki bir arkadas yazmisti uyuturken kulagina ayetel kursi okursan aglaayarak uyanmaz demisti.yuzukoyun yatirmak yün yatagi gibi yumusak yerde yatirirsak tehlikeli.bende yuzustu yatirdim ilk aylarda cekyatin ustunde.tabii bölük porcuk uyudum o ayri..adem bey 2 yasina kadar beraber uyuyun 4 yasina kadar ayni oda ayri yatak diyor..gece beraber yatma sansiniz yoksa bunu gunduz telafi edebilirsiniz belki.benim kiz memede uyurdu bir ara memede uyumasini engellemeye calistim.sonra bebek sadece karnini doyurmak için emmez huzur ve sekine içer sözünü duydum adem beyden.o sevdamdanda vazgectim.cocuk buyutmekk cokk zor cokk..kitaplarini aldim adem beyin okudukca zevk aliyom..youtube da bebeklerde uyum problemi olarak aratirsan guzel bir söyleşisi de var..cocuklar bize degil biz çocuklarimiza uymak zorundayız.Gece uyanıp emdikten sonra yatırdığımda ağlaması yok, sadece akşam ilk yatırdığımda oluyor (2 gecedir yok çok şükür). Gündüz de uyuduğunda (ne kadar uyursa uyusun farketmez 30 dk, 2 saat) uyanması hep ağlayarak oluyor.
Galiba anneden ayrılıcam korkusu adem güneşten dinlediğim kadarıyla. Ama bütün gün beraberiz çalışmıyorum, oynuyoruz, kucağımda da yeterince tutuyorum, dokunuyorum.
40 gün yatağımın yanında beşiğinde uyudu, o zamanlarda uyutmada sorun yaşıyorduk, ağlaması çok yoktu ama dalamıyordu uykuya.
Sonra 1 ay kadar yanımda yüzükoyun uyudu, diğer türlü elleri çok hareketli hep kendini uyandırıyor, herkes yüzükoyun tehlikeli dedi, ben çok tedirgin oldum ona zarar vericem diye, uykularım çok sık bölünüyordu, kötü şeyler görüyordum. Bu yüzden park yatağını odama aldım 2 aydır da onda uyuyor. Şimdi tekrar yanıma alıp bir deniyeyim bakayım, ama uykuda çok hareket ediyor yani yatırdığım yerde kalmıyor, yatağın bir ucuna koyuyorum uyandığında yatağın filesine dayanmış halde buluyorum, bu arada hala yüzükoyun yatıyor. Yarın geceden itibaren denicem.
Evet hiç emmiyor genel olarak gece 6 7 saat.Gece uyanıp emdikten sonra yatırdığımda ağlaması yok, sadece akşam ilk yatırdığımda oluyor (2 gecedir yok çok şükür). Gündüz de uyuduğunda (ne kadar uyursa uyusun farketmez 30 dk, 2 saat) uyanması hep ağlayarak oluyor.
dün ilk defa tanıştığım biri "bende göbeğini sezeryan göbeği sanmıştım" dedi bana çok pis gaza geldim diyet yapmıycam ama hareketlere başlayacağım. mekik çekip kalça ve basen için olan hareketlerden yapacağım. umarım bende de işe yarar..çok değil bır haftadır mekik çekiyorum ama dıete 1 aydır devam ediyorum 4 -5 kılo fazlam kaldı
canım fazlasını kusuyordur telaş yapma. benim oğlum doğdu doğalı kusuyor fazla fazla hem de. doktora dedim kilo alımı normal olduğu için önemsemedi. bazen emdiği sütün hepsini kusuyor nerdeyse..arkadaşlar benım kızım bugun de kustu halbukı bugun çorba vermedim ve de elma suyunu sabah verdım ya o kadar istikrarlı ki aynı saatlerde kusuyor....ayrıca muhteşem yüzyılda mustafa da idam edildi....çok mutsuzum süleymanı olduresım war....:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
hastaneye gittiğimde vermişlerdi mavi 3 numara onunla bezledim ama onlar beyazlara göre biraz daha kalıbı küçük geldi bana.bende beyaz olandan çiş yapınca çizgi rengi değişenden kullanıyorum.siz erken geçmişsiniz ama senin oğlun tombişti diye hatırlıyorum sende öyle demişsin zaten:) maviler bide kötü kokuyordu çiş yapınca ilaç gibi onu sevmedim ben
ağustos doğumlu arkadaşımın oğlu var oda sünnetli ve tombiş:) aynı şey onun oğlunda da oluyormuş pipi içine kaçıyor bezde iz oluyor açtığımda demişti. ama bizde olmuyor. biz daha sünnet ettirmedik. 2 ay sonra falan ettirmeyi düşünüyorum ama kafam karışık biraz. ya ilerde arkadaşları sünnet olunca ben de olmak istiyorum derse diye aklıma takılıyor. sen doğar doğmaz mı ettirmiştin canım?
ben 4 numara beze geceli neredeyse 1 ay oldu. Ben de premium care kullanıyorum. Ama pipinin içine kaçması bezle ilgili diil kiloyla alakalı oğlum 2 ay önce sünnet oldu kilolu olduğu için hep pipi içine kaçıyor ve doktorumuz bunun 1 yaşına kadar olur dedi her bez aldığımda Pipiyi mutlaka çıkarıyorum ben. Bu arada canım sana tavsiyem bu aydan sonra Sünnet yaptırma hareketlenmeye başladılar hem senin için hem Bebis için zor olur.
kızlar bende şu bebek takviminden yapmak istiyorum nasıl olacak :44:
Çok kötü bir gecenin sabahından uykusuz bir annenin doğum gününden günaydın. yavrum sabaha kadar boğularak öksürdü. dr a götürdük adam hiç bakmadı bile ya delirdim arkadaş. iyi çocuk bişi yok dedi asist verdi gönderdi.( tamam ben anneyim hassasım ama bari sebep sonuç açıkla neden oldu onu açıkla,şuna hassas ol dikkat et de. bu kadar vasat olunabilirdi. bebeğim 9150 kg 70 cm olmuş. annem ıhlamur yaptı. asist alınıp içirilecek bugün. belki sağlık ocağına da götürürler.ufff çok ağladım sabaha kadar çok korktum( öyle fırladım ki yataktan onun boğulma sesine
çok geçmiş olsun canım, umarım önemli birşeyi yoktur, benimkide yapıyor öyle arasıra ama bizimki numaracı dikkat çekmek için yalandan öksürüyor bence :) ama senin bebeişine acil şifalar dilerim..
maaşallah kilosu çok iyi senin kızın doğum tarihi neydi ? bizim ki 02-09 şuan 8.200 kilo boy 68 cm ama ben acaba kilolumu olacak endişesi taşımaya başladım :S her görenn tosun olmuş bu diyor..
Çok kötü bir gecenin sabahından uykusuz bir annenin doğum gününden günaydın. yavrum sabaha kadar boğularak öksürdü. dr a götürdük adam hiç bakmadı bile ya delirdim arkadaş. iyi çocuk bişi yok dedi asist verdi gönderdi.( tamam ben anneyim hassasım ama bari sebep sonuç açıkla neden oldu onu açıkla,şuna hassas ol dikkat et de. bu kadar vasat olunabilirdi. bebeğim 9150 kg 70 cm olmuş. annem ıhlamur yaptı. asist alınıp içirilecek bugün. belki sağlık ocağına da götürürler.ufff çok ağladım sabaha kadar çok korktum( öyle fırladım ki yataktan onun boğulma sesine
doğum günü kutlu olsun, aynı zamanda çok çok geçmiş olsun. Inşallah en kısa sürede iyileşir bebeğin, maşallah kızına kilosu boyu çok iyi. Ben de sinir olurum ilgisiz doktorlara, umarım verdiği ilaç işe yarar da biran önce geçer öksürüğü. Odası kuru olmasın nemli tutmaya çalışırsan iyi olur.
Burdaki bir arkadas yazmisti uyuturken kulagina ayetel kursi okursan aglaayarak uyanmaz demisti.yuzukoyun yatirmak yün yatagi gibi yumusak yerde yatirirsak tehlikeli.bende yuzustu yatirdim ilk aylarda cekyatin ustunde.tabii bölük porcuk uyudum o ayri..adem bey 2 yasina kadar beraber uyuyun 4 yasina kadar ayni oda ayri yatak diyor..gece beraber yatma sansiniz yoksa bunu gunduz telafi edebilirsiniz belki.benim kiz memede uyurdu bir ara memede uyumasini engellemeye calistim.sonra bebek sadece karnini doyurmak için emmez huzur ve sekine içer sözünü duydum adem beyden.o sevdamdanda vazgectim.cocuk buyutmekk cokk zor cokk..kitaplarini aldim adem beyin okudukca zevk aliyom..youtube da bebeklerde uyum problemi olarak aratirsan guzel bir söyleşisi de var..cocuklar bize degil biz çocuklarimiza uymak zorundayız.
Evet hiç emmiyor genel olarak gece 6 7 saat.
Bi iki kez 9 saat oldu . Kilo problemi olmadığı icin ebemiz uyandirmana gerek yok dedi.zaten acikinca agliyor.gunduzleri 2 4 saat arasında emer
teşekkür ederim arkadaşım. Inşallah geçer.kuruluğu önlemek için ne yapılabilir mesela?
Suleymani olduremessinki o zatenn ölü