2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bır ayda 100 grmı almış bencede cok az cnm ya. kaşık maması dediğiniz şu aptamılın kutu mamalarımı oluyor.nıye devam sutu almadınkı...ençok sute ıhtıyacı var cunku
ben kan damlasını verıyorum ama tahlıl yaptırmadım
bu arada uyku sorunumuz basladı kızlar nerdeyse saat bası uyanıyo gecelerı.çok sınır bzucu ilk gunlere dönduk resmen

hala kendi sütüm var canım onun için devam sütü almadım emzirmeye devam etcem Sadece ek olsun diye aldım bakalım 1 ay daha dayansın sonra gelsin çorbalar :)

hala kendi sütüm var canım onun için devam sütü almadım emzirmeye devam etcem Sadece ek olsun diye aldım bakalım 1 ay daha dayansın sonra gelsin çorbalar :)

bende emzırıyorum ama basından berı mamada verıyorum mecbur sutum yetmıyo.senınde yetmemış olabılır ondan dedım cnm.bız bu ay corbalara basladık

çok teşekkürler

Allah çocuklarınızı sıze bağışlasın..bende kıskandım bakın simdi maşallah dıyımde nazar değmesin.ben okuyacağım dıye 24 de evlendim.3.senemde kızımı kucağıma aldım.bıraz gezdık tadını çıkardık dıyım ewliliğn.biraz da birikim yaptık ıyıkı de oyle yapmışız.

bende emzırıyorum ama basından berı mamada verıyorum mecbur sutum yetmıyo.senınde yetmemış olabılır ondan dedım cnm.bız bu ay corbalara basladık

bu ay hem bronşit oldu hemde 2 diş çıkardı belki de ondan almadı sanırım bu ay gözlemleyip görcez 24 şubatta rota aşısı için gitcez bi daha o zaman ne olmuş görcem

daha yenı yenı çok içmeye başladı 2 satte bir 100 cc yada 75 cc .ek gıdada yarım elma bır oğunde yarım kase çorba cay tabağı yoğurt .aralıkları da 3 yada 2 saat oluyor ..ılk için tarhanayı çok verdım galıba

bu rotavırsus aşısının 2.dozumu.ne zaaman yapılıyo.bıze bırşey demedı dr şu gun gelın dıye.ilkını 3,5 aylıkken yaptırmıştık

haklısın tatlım teşekkür ederim

bıde aglıyo cnm ya bana sankı kulağı ağrıyo gbı gelıyo.dr bırşey yok dedı ama ne bıleyım nıye hep sağ tarafını çekiştiriyokı...
senınkı masallah erken cıkardı

bu rotavırsus aşısının 2.dozumu.ne zaaman yapılıyo.bıze bırşey demedı dr şu gun gelın dıye.ilkını 3,5 aylıkken yaptırmıştık

ilk aşı 3. ayında ikinci rotavirüste 5. ay kontrolünde yapılıyor.
ilk aşıyı yaptırdıysanız ve 5. ayınızı doldurduysanız zaman geçmeden ikincisini yaptırın ki ilk aşınında etkisi devam etsin

kızlar kan damlasına başlayanlarınız her gün veriyormusunuz. doktorum geçen hafta verdi bize ama ben ilk defa dün verdim
sevdi yaladı yuttu :) 1 saat önceside yoğurt yedirmeye çalıştım imkansız yemiyor. diliyle dışarı atıyor yüzü gözü yoğurt oldu :)))
hiç yapmazdı birde ellerimi itiyor vermeyeyim diye :)))) toplamda yarım çay kaşığı ancak yemiştir

vegaferon var bızdede hergun verıyorum duzenlı.aç karnına yoğurt ver bakalım yıcek mı.bızımkı yogurda bayılıyo ama anası her defasında tutturamıyo malesef.bu arada yogurdu hep gunluk suttenmı yapıyonuz kızlar

Hihii hii hi nazar duasi okuyaydin ...seni ozlemistir annesi bi bakam yanimda duruyormu diye kontrol etmistir
Aynen öyle canım ilk yatırdığımda uyumuştu ama hala memeyi çekşyodu eşim iş getirmiş ona yardım edeyim diye kalktım yanından gözler kapalı ama hala meme arıyodu,dün akşam ayrılamadı memeden

kızlar yaa şimdi kış sezonu indirimde ya acaba seneye kış için bişeyler alsakmı mont ve bot gibi bu kış giyemediler ama seneye inşallah yürüyo olcaklar
Açıkçası ben pek güvenemiyorum kalıplardanmıdır nedir 6 aylık diye aldığım ne pantolonlar nede üstler olmuyo şuan 9 kilo ilerde hadi şimdi aldıklarımı değiştirebiliyorum ama bi sene sonra o şansımda olmayacak o yüzden kendim için neyse amam bebişler için zamanında alınması taraftarıyım canım ben
bu ay hem bronşit oldu hemde 2 diş çıkardı belki de ondan almadı sanırım bu ay gözlemleyip görcez 24 şubatta rota aşısı için gitcez bi daha o zaman ne olmuş görcem
Maşallah ya ikinci dişide çıkardınız mı:26:

Dün akşam sütaşın günlük şişe sütlerinden aldık bugün azcık ılıtıp yaptık kalorifer yanına sardık 4 saat sonra dolaba koyduk bugün yiyecek taze taze olmuş yani günlük sütten

ben a.o.ç keçi sütünden yapıyorum.azcık stlu kahve fıncanında 2 tatlı kaşığı yoğurt ıle kalorıferın ustunde uyutuyorum

biz anneler istiyoruz kı hepsını yesın hemen buyuşun ama az az vermek daha doğru sanırım bende sızın yaptığınız gıbı zorla veriyorum sonra kusuyor..ilk önce tadınıa alışssın sonra çoğaltırsınız

benim kayınvalidem yapıyor yoğurdu 2 haftada bir görüşüyoruz yapıp bana getiriyor.
özel bir çiftlikten gelen gerçek inek sütü çok güzel oluyor yoğurt.

doktoruma sordum inek sütünden yapılan yoğurdu vereyimmi. yoğurdunu tabiki verebilirsin ama sütü asla verme 1 yaşına kadar dedi.

bu hafta kayınvalidem gelemedi bizde teyzeme gitmiştik şansıma eniştemde o gün süt almış teyzeme getirmiş. teyzem bir kavanozdada bana yoğurt yaptı tuttu tadıda çok güzel :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…