Bedavaya yapiylar mişaka bir tarafa kaça yaptirdi.bide diyelim kuculttuk hamile kalsak emzirebiliyormuyuz
tv deki doktor programlarından birinde bahsedilmişti, süt kanallarında sorun olabiliyormuş.
ya kızlar bırşey soraağım. bebeklerınızı gunduzleriı nasıl uyutuyorsunuz. ben mecbur ayağımda sallıyorum aama fena alıştı galıba ayagımdan ındırınce uyanıverıyo sınır oluyorum butun işlerım duruyo.hıç alıştırmak ıstemedım ayakta sallamaya ama anneme gıttıkce annem uyutamadıkça salladı mecbur kaldım bende yaptım.şimdide ayaktan ındırınce uyanıyo.işlerım kalıyo.sizin evlerınız ne durumda.ev işlerını görebılıyor musunuz. ben mutfagı bıle akşam eşim kızıma bakınca onarıyorum sılıp supuruyorum düsünün
4,5 aylık oldu oğlum, şimdiye kadar hep memede uyumaya alıştı. Şu anda da uyku saatleri oturmaya başladı o saatlerde emzirerek uyutuyorum, maalesef başka türlü uyumuyor, şimdiye kadar sadece 2 defa ayakta sallayarak uyutabildim, kendi kendine uyusun istiyorum ama nerde. Mutfağa girecekken ana kucağında (zaten hep mutfakta, biz yemek yerken fila iyi oluyor) beni seyrediyor. Diğer zamanlarda da park yatağına koyuyorum, üstüne oyuncaklar astım onlarla ilgilenirken yapmaya çalışıyorum artık olduğu kadar.
Kizlar kocaniz bisey demiyorsa karninizi doyuracak yemek yapin yeter bugunler geri gelmeyecek. Bebeklik halleri bi baska ya..
Kesinlikle katılıyorum, bu halleri bir daha geri gelmeyecek. Hergün farklı bir gelişimini görmek çok güzel.
canım senin gibiyim 3 numara sıkıyor 4 numara büyük ama ben 4 numaraya geçtim beş gün önce.
3 numara sıkmasının dışında bebeğimin her kakası belinden çıkıyordu son bir hafta. 4 numarada böyle bir problem yaşamıyorum. 3 numaralı paketimden 40 a yakın bez kaldı dün gece 3 numarayı sardım bitsin diye. sabah bebeğimin bacaklarının kızarmış olduğunu görünce çok üzüldüm. kullanmayacağım 3 numarayı gerçekten çok sıkıyor yazık bebişlere(
bebeğim emerken başlıyor terlemeye. emerken uyuyor yatırıyorum yastığı ıpıslak oluyor :)))))))
gece 2-3 gibi kalkıp emziriyorum yatırmadan önce yastığını ters çeviriyorum. sabah 6 gibi yine emziriyorum yastığını tekrar ters çeviriyorum. gündüzde hep peteğin üstünde kurusun diye :)))
benim bebeğimin ayakları çok terliyor saat başı çorabını değiştiriyorum. böyle olan varmı bu durumu yaşayan ??????????
gündüzleri memede uyuyordu yatırıyordum. 1 haftadır huy değiştirdi. uykusu geldiğinde çok mızmız oluyor bağırıyor çağırıyor
ağzına emzik verip ana kucağında hızlı hızlı sallıyorum hemen uyuyor.
bebeğim 3-4 kerede ayağımda salladım. çok uykusu varsa hemen uyudu. ama uykusu yoksa uyutmak için denemiştim kesinlikle uyumuyor
Oğlumunda ayakları çok terliyor, çok hareket ettiklerinden olabilir mi, ayaklar sürekli kıpır kıpır.
Bizde de 10 gündür filan bu huysuzluklar var, uyku saati gecikirse emerken ağlıyor, iki emip aralarda ağlıyor.
arkadaşlar bebeklerinizi nekadar sıklıkta yıkıyorsunuz.ben hafta bir yıkıyorum açıkçası korkuyorum hasta olacak diye .ama arada banyoda elini yüzünü yıkıyorum.burnundaki pislikler için sh burun damlası kullanıyorum
2 gün ara verip 3.günde yıkıyoruz. Diğer günlerde bez mendilini yıkayıp elini yüzünü siliyorum.