2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim kayınvalidem yapıyor yoğurdu 2 haftada bir görüşüyoruz yapıp bana getiriyor.
özel bir çiftlikten gelen gerçek inek sütü çok güzel oluyor yoğurt.

doktoruma sordum inek sütünden yapılan yoğurdu vereyimmi. yoğurdunu tabiki verebilirsin ama sütü asla verme 1 yaşına kadar dedi.

bu hafta kayınvalidem gelemedi bizde teyzeme gitmiştik şansıma eniştemde o gün süt almış teyzeme getirmiş. teyzem bir kavanozdada bana yoğurt yaptı tuttu tadıda çok güzel :))))

ne güzel ya yanımda kımsem yok.babam hasta annem gelemiyor.kayınvalıdem amelıyatlı....tek basımayım siz varsınız bır tek konustugum:KK55:

ne güzel ya yanımda kımsem yok.babam hasta annem gelemiyor.kayınvalıdem amelıyatlı....tek basımayım siz varsınız bır tek konustugum:KK55:

bende hafta içi kimseyi göremiyorum. bir komşum bile yok. apartmanda kimse kimseye gidip gelmiyorç
sadece hafta sonları ailemizi görebiliyoruz. bir hafta benim ailemle diğer hafta eşimin ailesiyle görüşüyoruz.

geçen hafta okullar tatil olduğu için dyaımın kızı yanımda kaldı 1 hafta. o kadar mutlu oldum ki. kendisi 12 yaşında ama inan çok işime yaradı.

sende üzülme canım. hastaların inşallah çabuk iyileşirler önemli bir şeyleri yoktur inşallah

Kızımın sabahki hali teyzeler

Eklentiler

• $12subat.JPG
    $12subat.JPG
    29 KB · Görüntüleme: 31
Ordaki doktor ne dediyse onu yap canım devam sütü verebilirsin günde bir kez ne olacak ki neden saklayacaksın

eşim aynı zamanda aile hekimimiz, az kilo almış diyince hemşiresi bence iyi dedi ama bizimki çok konuşuyor ya, sütün mü yetmiyor, meyve mi yemiyorsun, yemek mi yemiyorsun, niye dikkat etmiyorsun,mama mı alsak vs vs off! sütüm akıyor bir memeden emzirirken, 2 saat emzirmesem doluyor göğüslerim. neden az kilo aldı bilmiyorum.herşeyime dikkat ediyorum zaten doğumdan sonra kilo aldım çocuk aç kalmasın iyi beslensin diye,taştan yumuşak ne varsa yiyorum.çok bilmiş erkeklere sinir oluyorum!

Son düzenleme:
11 eylül doğumlu.2 hafta önce 6350 kg dı.bıraz daha almıştır heralde. bence eşinn dediklerine üzülme benim eşimde ilk önce neler diyordu ben kibarca dediklerinn beni kırdığını ve karışmaması gerektiğini dile getrdim artık karışmıyor.eminin bebeğine en ıyı sekilde bakıyorsundur.ama bebeklerimiz buyuydu ya bu gruptaki herkes hemen hemen mama werıyor ek gıda da ıstersen deneyebilirsin hıc zararı yok ben doğduğundan beri mama :KK3:weriyorum.

32 aylık bir oğlum daha var, yani ilkkez çocuk bakmıyorum ki.mama kabızlık yapıyormuş, hastalıklara karşı korumasını azaltıyormuş vücudunun, bizimkinde laf çok:) ama başlayacağım sanırım mama vermeye.siz hangi mamayı kullanıyorsunuz?

sütün yetiyorsa mamaya başlama ona verbileceğin en güzel şey sütün ...
eşinide uygun bir dille uyar ..sen onun için en iyisini yapacak kişisin ...ki benim eşimde çok karışır kilosundan tut bezine yatağına zıbınına kadar ben her seferinde uygun bir dille uyarıyorum şimdilerde pek karışmaz oldu ..bebeğin sağlıklıysa kilosu iyidir hiç takma kafana

66 cm 8100 kilo ... ben sadece emziyorum gelcek ay başlayacağım ek besine......

bizim küçük oğlan kalp ameliyatı oldu aslında eşimin çok üstüne düşmesinin sebebi bu ama ne yapabilirim ki daha fazla bilmiyorum. sütüm azalmasın diye uğraşıyorum, insanım sonuçta kendi evimin sıkıntıları dışında başka bir sürü sorun var etrafımda onlar da etkiliyor beni. ne bileyim ya çok sıkıldım artık bu süt muhabbetinden:KK25:

SONGL55 dostum sifaniz icin duaciyim. kizinda mi hastalandi kiyamam:KK71:
anne sutu almiyormuydu senin kiz? anneannede kalmis ya ondan sordum

Merhaba kızlar acil yardımınızı bekliyorum,

ben Maltepe gülensu mahallesinde oturuyorum, kızıma pazartesi- perşembe günleri sabah 8:30 akşam 19:00 arası bakacak, günlük ev işlerini yapacak bir yardımcı arıyorum, cuma günleri çalışmadığım evde olacağım cuma günleri de 2 haftada bir büyük temizlik yapacak, deneyimli kızıma kendi çocuğu gibi bakabilecek birini istiyorum, maaş olarak 850 tl düşünüyorum. ilgilenenler yada tanıdığı olanlar bana mesaj atarlarsa çok sevinirim.

kızım 5,5 aylık.

Yavrumu kreşe bırakmak istemiyorum kızlar , annem bakıyor ama o da çok zorlanıyor yıllardır çalıştığı için ona da haksızlık ediyormuşum gibi geliyor bir de kızım her sabah her akşam bizimle birlikte yollara düşüyor, umarım bana yardımcı olabilecek birisi çıkarr :KK43:

Yavrumu kreşe bırakmak istemiyorum kızlar , annem bakıyor ama o da çok zorlanıyor yıllardır çalıştığı için ona da haksızlık ediyormuşum gibi geliyor bir de kızım her sabah her akşam bizimle birlikte yollara düşüyor, umarım bana yardımcı olabilecek birisi çıkarr :KK43:

çok zor ya..benımde bakanım yok annem yaslı ve evı baya uzak.bende kreş yasına kadar calışmıycam sanırım.

SONGL55 dostum sifaniz icin duaciyim. kizinda mi hastalandi kiyamam:KK71:
anne sutu almiyormuydu senin kiz? anneannede kalmis ya ondan sordum

hiç emmedi yavrum. göğsmün ucu yok. bizde makine ile sağdık sabah akşam ne eziyetti allahım. nereye gitsem peşimde makine. iş başı yapınca sütte gitti sağmakta. aptamil ile besleniyor doğduğundan beri. kızıma da geçmiş rahatsızlığım. akşam bi dr a göstereceğiz eşim dedi. biz doğdu doğalı hiç dr a gitmedik. bugün bi gidip enine boyuna ek gıdalardar terlemesinden öksürüğünden bahsedip bilgi alacağım. alakana teşekkür ederim dostum. bu arada kızıma annem bakıyor. ben çalışan anneyim

banada sankı bakıcılara guvenemem gbı gelıyo.kardesım oğretmen "tabıkı bakıcı tut abla kreşte ne kadar ılgılenebılırlerkı dıyo" haklı aslında ama ne bıleyım
seneye caışmayı dşünüyorum ama napıcam bılmıyorum

X