3 bebeğim bu benim canımortanca 8 yaşında büyürler canım benim.onlar büyüdükçe de bizim yaş ta büyüyor
Sa güzel dostlar. çok hastayım acayip gribim öksürük burun tıkanıklığı ağız yarası mahvoldum artık. Işe gelmek zorunda kalmak ayrı. Gece 2 de yat sabah 6 da kalk tükendim artık. Bi tatil istiyorumm başka bişi değil
bilmiyorum ama sorarım o zaman bizde ikinci den sonra yaparız gerçi şuan ikinci kesinlikle düşünmüyorum ama :)
arkadaşlar ben göğüs egzersızlerı yapmaya çalışıyorum doğumdan gelince ilk işim netten ona bakıp yapmaya başlamak oldu tabı %100 başarılı olmuyor
bıde aglıyo cnm ya bana sankı kulağı ağrıyo gbı gelıyo.dr bırşey yok dedı ama ne bıleyım nıye hep sağ tarafını çekiştiriyokı...
senınkı masallah erken cıkardı
Neye yariyor ki o egzersizler
arkadaşlar yardım edin lütfen .bebeği 3 akşamdır yatmadan kusuyor oyle uyuyor.ek gıdada yanlış birşeyler mi yapıyorum acaba.sabah saatlerinde elma suyu oğlen yoğurt sonra çorba veriyorum 2 saatte bırde mama artı sut
arkadaşlar yardım edin lütfen .bebeği 3 akşamdır yatmadan kusuyor oyle uyuyor.ek gıdada yanlış birşeyler mi yapıyorum acaba.sabah saatlerinde elma suyu oğlen yoğurt sonra çorba veriyorum 2 saatte bırde mama artı sut
Hihii hii hi nazar duasi okuyaydin ...seni ozlemistir annesi bi bakam yanimda duruyormu diye kontrol etmistirBidaha uyuyo demicem oğluma bugece kaç kez kalktı hatırlamıyorum kendi kendime nazar ettim ya
maşallah.ben acaba geç mi kaldım diye düşünüyorum ilk bebek için yaş konusunda ...siz ilk bebeğinizi kaç yaşınızda elinize aldınız:2:
geçmiş olsun dikkat et kendine.anne olmak zor sabrederek geçireceğiz bu günleri bıraz buyusunler unutturrlar bıze
sağol dostum Allah razı olsun. dün annemde kaldı yavrum. annem getirmedi kızı hastalıkgeçer benden diye. nasıl özledim
iyi geceler hanımlar, bebekleriniz kaç kilo oldu?boyları kaç yazar mısınız bana? bugün kontrole götürdüm oğlumu (eylül 17 de doğmuştu) son kontrolden sonra 550 gr almış 6050gr, boyu 63 cm. eşim çok söyleniyor bana, bebek büyümemiş diyeondan gizli mamaya mı başlasam?
bıde aglıyo cnm ya bana sankı kulağı ağrıyo gbı gelıyo.dr bırşey yok dedı ama ne bıleyım nıye hep sağ tarafını çekiştiriyokı...
senınkı masallah erken cıkardı
beğendiğim bir kaç markanın ürünlerini bu hafta sonu almayı düşünüyorum ...kızlar yaa şimdi kış sezonu indirimde ya acaba seneye kış için bişeyler alsakmı mont ve bot gibi bu kış giyemediler ama seneye inşallah yürüyo olcaklar