benim kayınvalidem yapıyor yoğurdu 2 haftada bir görüşüyoruz yapıp bana getiriyor.
özel bir çiftlikten gelen gerçek inek sütü çok güzel oluyor yoğurt.
doktoruma sordum inek sütünden yapılan yoğurdu vereyimmi. yoğurdunu tabiki verebilirsin ama sütü asla verme 1 yaşına kadar dedi.
bu hafta kayınvalidem gelemedi bizde teyzeme gitmiştik şansıma eniştemde o gün süt almış teyzeme getirmiş. teyzem bir kavanozdada bana yoğurt yaptı tuttu tadıda çok güzel :))))
ne güzel ya yanımda kımsem yok.babam hasta annem gelemiyor.kayınvalıdem amelıyatlı....tek basımayım siz varsınız bır tek konustugum
Annem aradı bebeğim uykudu bile öksürüyormuş( napcam ben şimdi
Kızımın sabahki hali teyzeler
Ordaki doktor ne dediyse onu yap canım devam sütü verebilirsin günde bir kez ne olacak ki neden saklayacaksın
11 eylül doğumlu.2 hafta önce 6350 kg dı.bıraz daha almıştır heralde. bence eşinn dediklerine üzülme benim eşimde ilk önce neler diyordu ben kibarca dediklerinn beni kırdığını ve karışmaması gerektiğini dile getrdim artık karışmıyor.eminin bebeğine en ıyı sekilde bakıyorsundur.ama bebeklerimiz buyuydu ya bu gruptaki herkes hemen hemen mama werıyor ek gıda da ıstersen deneyebilirsin hıc zararı yok ben doğduğundan beri mamaweriyorum.
sütün yetiyorsa mamaya başlama ona verbileceğin en güzel şey sütün ...
eşinide uygun bir dille uyar ..sen onun için en iyisini yapacak kişisin ...ki benim eşimde çok karışır kilosundan tut bezine yatağına zıbınına kadar ben her seferinde uygun bir dille uyarıyorum şimdilerde pek karışmaz oldu ..bebeğin sağlıklıysa kilosu iyidir hiç takma kafana
66 cm 8100 kilo ... ben sadece emziyorum gelcek ay başlayacağım ek besine......
bıze aptamıl gaz yapınca dr sma ya gecırmıştı.2 aylıktan ıtıbaren sma kullanıyoruz
günde kaç kez ve kaç cc veriyorsunuz?
Yavrumu kreşe bırakmak istemiyorum kızlar , annem bakıyor ama o da çok zorlanıyor yıllardır çalıştığı için ona da haksızlık ediyormuşum gibi geliyor bir de kızım her sabah her akşam bizimle birlikte yollara düşüyor, umarım bana yardımcı olabilecek birisi çıkarr
çok zor ya..benımde bakanım yok annem yaslı ve evı baya uzak.bende kreş yasına kadar calışmıycam sanırım.
SONGL55 dostum sifaniz icin duaciyim. kizinda mi hastalandi kiyamam
anne sutu almiyormuydu senin kiz? anneannede kalmis ya ondan sordum