2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Sa güzel dostlar. çok hastayım acayip gribim öksürük burun tıkanıklığı ağız yarası mahvoldum artık. Işe gelmek zorunda kalmak ayrı. Gece 2 de yat sabah 6 da kalk tükendim artık. Bi tatil istiyorumm başka bişi değil :KK43:

geçmiş olsun dikkat et kendine.anne olmak zor sabrederek geçireceğiz bu günleri bıraz buyusunler unutturrlar bıze:KK16:

bilmiyorum ama sorarım o zaman bizde ikinci den sonra yaparız gerçi şuan ikinci kesinlikle düşünmüyorum ama :):p

arkadaşlar ben göğüs egzersızlerı yapmaya çalışıyorum doğumdan gelince ilk işim netten ona bakıp yapmaya başlamak oldu tabı %100 başarılı olmuyor

bıde aglıyo cnm ya bana sankı kulağı ağrıyo gbı gelıyo.dr bırşey yok dedı ama ne bıleyım nıye hep sağ tarafını çekiştiriyokı...
senınkı masallah erken cıkardı

benim kuzuda ya acikinca yada sinirlenince sac ve kulagini yoluyo resmen o kadar yoluyoki kulaginin arkasi kaniyor temiz bi sorunuda yok

arkadaşlar yardım edin lütfen .bebeği 3 akşamdır yatmadan kusuyor oyle uyuyor.ek gıdada yanlış birşeyler mi yapıyorum acaba.sabah saatlerinde elma suyu oğlen yoğurt sonra çorba veriyorum 2 saatte bırde mama artı sut

arkadaşlar yardım edin lütfen .bebeği 3 akşamdır yatmadan kusuyor oyle uyuyor.ek gıdada yanlış birşeyler mi yapıyorum acaba.sabah saatlerinde elma suyu oğlen yoğurt sonra çorba veriyorum 2 saatte bırde mama artı sut

Canım çok fazla diil mi yedikleri. Her öğünün arası 2 saat dimi? Eğer huysuzluk yapmıyorsa 2 saatte.bir diil de 3 saatte bir doyur karnını hazmedemiyo olabilir. Ben sadece anne sütü veriyorum bazen nerdeyse 4 saat sonra acıkıyo çok sık yediriyorsun gibi geldi bana.

Bence de fazla besliyorsun bebeğini. Ben kizim nezaman isterse ozaman emdiriyorum.artik buyuduler..

ne kadar besleniyor peki yani ek gida ne kadar yiyor yarim kase civari yerse kizim 3 saat sonra mizirdanir yok 100 cc mama icerse 3.5 4 saat tutar 2 saat arayla ne kadar yiyoki gece sabah mama dedi doktorum gunduzde sutlu et meyveli ek gida 3 saat arayla

maşallah.ben acaba geç mi kaldım diye düşünüyorum ilk bebek için yaş konusunda ...siz ilk bebeğinizi kaç yaşınızda elinize aldınız:2:

ben eşimle severek evlendim.20 yaşında anne oldum kızımla beraber büyüdüm diyebilirim görümcelerim hepimiz yaşttık kızımı beraber büyüttük şuan benim boyumda görenler kardeşinmi diyorlar yada imrenerek bakıyorlar birkaçgün sonra 32 yaşıma girecem canım.kalabalık aileleri çok severim bizde 6 kardeşiz üçümüz evli üçüde bekar eşim çok kızıyor bana neden okumuyorsun babamda biyandan kızım sınavlara gir aslında maddi durumumuzda biraz iyi oldugundan onun rahatlılıgıda var sanırsan 3 bebegimi dünyaya getirdim.büyük kızım bana çok yardımcı oluyor.dün mesela ortanca kızımla bebege banyo yaptırdık bebegin havlusunu tutuyor primasını kremini veriyor onlar benim herşeyim canlarım benim ya yazarken bile duygulandım :KK25:

Son düzenleme:
sağol dostum Allah razı olsun. dün annemde kaldı yavrum. annem getirmedi kızı hastalıkgeçer benden diye. nasıl özledim

canım yaa çok geçmiş olsunn Allah razı olsun annnen iyi yapmış onların hastalığı daha kötü oluyor çünkü . sende bi güzel dinlenirsin üzülme onun için sonuçta:)

hilal korkma arkadaşım fazla yediğini kusuyordur. benim kızım fiks 3 saatte bir acıkır her bebek gibi. sabah aptamil ile güne başlar. saat 10da yine aptamil. öğlene doğru elma armut ne varsa artık rendelenir yarısı verilir. öğlen çorba yaparız tarhana, yada haşlanmış sebze püresi. sonra uyur. uyanınca 2 yemek kaşığı kadar yoğurt veririz. biraz zaman geçince kaşık mamamız var 150cc. ve gerisi yatana kadar 3 saatte bir olmak kaydı ile aptamil devam sütü. en son akşam 8-9 gibi yer yatar.

kızlar yaşlarınızı yazmışsınız bende 26 da evlendim 29 da anne oldum :) ikinci ne zaman olur yada olurmu bilmem:) .

kızlar yaa şimdi kış sezonu indirimde ya acaba seneye kış için bişeyler alsakmı mont ve bot gibi bu kış giyemediler ama seneye inşallah yürüyo olcaklar

iyi geceler hanımlar, bebekleriniz kaç kilo oldu?boyları kaç yazar mısınız bana? bugün kontrole götürdüm oğlumu (eylül 17 de doğmuştu) son kontrolden sonra 550 gr almış 6050gr, boyu 63 cm. eşim çok söyleniyor bana, bebek büyümemiş diye:KK43: ondan gizli mamaya mı başlasam?

sütün yetiyorsa mamaya başlama ona verbileceğin en güzel şey sütün ...
eşinide uygun bir dille uyar ..sen onun için en iyisini yapacak kişisin ...ki benim eşimde çok karışır kilosundan tut bezine yatağına zıbınına kadar ben her seferinde uygun bir dille uyarıyorum şimdilerde pek karışmaz oldu ..bebeğin sağlıklıysa kilosu iyidir hiç takma kafana

66 cm 8100 kilo ... ben sadece emziyorum gelcek ay başlayacağım ek besine...

bıde aglıyo cnm ya bana sankı kulağı ağrıyo gbı gelıyo.dr bırşey yok dedı ama ne bıleyım nıye hep sağ tarafını çekiştiriyokı...
senınkı masallah erken cıkardı

ben pazartesi günü doktora Götürdüm bebeğimi ağlamıyo ama kulağını sürekli çekiştiriyo ..
eğer yatırarak besliyosanız bebeğinizi bu kulakta ağrı yapabiliyormuş . başı yukarıda nerdeyse oturturmuş gibi emziyorum
uyurkende biraz eğimli yatırın kulağı rahat etsin dedi.gliserin ve bir şurup verdi..

kızlar yaa şimdi kış sezonu indirimde ya acaba seneye kış için bişeyler alsakmı mont ve bot gibi bu kış giyemediler ama seneye inşallah yürüyo olcaklar
beğendiğim bir kaç markanın ürünlerini bu hafta sonu almayı düşünüyorum ...

az önce sağlık ocağından geldik 5.ay kontrolü için gitmiştik Sadece 100gr almış kilolu bebek olduğu için normal dedi ama ben psikopat bir anne olduğum için gittim kaşık mamasi aldım hipp marka tahıl bazlı sütsüz kendi sütümden koyup vercem azar azar çorba ver dedi. Kan tahlili yaptı damla vermiyorum diye önce kızdı rengi Sarı zaten bu çocuğun dedi ben babası sarı ondan dedim :) tahlil sonuçları çıkınca olması gerekenin çok üstünde dedi :) kanla ilgili sorun yok dedi :) şimdi tek sorun kilo hala yüzde 90 persentilde ama hiç almaması moralimi bozdu :KK43: kaşık mamasını günde kaç kez veriyorsunuz ben öğlen ve akşam versem çok mu ağır gelir acaba ilk seferlerde

X