2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Herkes e gunaydin kizlar cok sukur bugun basagrisiz uyandim tansiyonum dusuyo .bel agrisi olan arkadasim dakika tut sancilar belden giriyomus bide herkesde ayni mi bilmiyom ablamda buyuk tuvaleti geliyomus gibi karni agrimis o hep tuvalete gidiyomus bisey yok bide uyku sersemiymis bu siklasinca sanci olabilecegi aklina gelmis dakika tutmus siklasinca bizi uyandirmisti bu tarz bir agrimizda olablir

Hehee aklımdaydın bugün mesai başlamış yine desene :))
Benim de bugün göbğimde acı var canım ama neden böyle anlamıyorum gaz vardır o zorluyordur diye düşündüm ama gerginlikten acıyor sanki
sorma canım mesai başladı hakkaten. dalga geçiyor annesiyle benim minik totom ama bi gelsin o totoyu ısırmazsam hala adet olacakmışım gibi ağrılar devam ediyor, acaba psikolojik mi diye kendimi yokluyorum ama yok ağrıyor yani, psikopata bağladım anlayacağın
göbeğim daha iyi acısı biraz geçti. eşim de senin gibi diyor ama ben hiç gaz varmış gibi hissetmiyorum biraz yormuştum kendimi ondan olabilir diye düşündüm, inşallah başka bişey çıkmaz
sen nasılsın var mı bi aksiyon, nasıl hissediyorsun kendini :13:

kısslar hayırlı pazarlar dün bi enerji yüklmesi oldu bende sormayın gitsin kullanmadıgım ıkı halı vardı onları yıkadım evi dip köşe sildim süpürdm eşim şaştı kaldı yapma die butun gun pesımde gezdı baktm balkonları temızlıo:)bn temızlerm dıe.ama aksam felakettı belıme gıren sancılar ıgnelenme tarzında deıldı nefesımı kestı bacagıma kadr ındı korkudan yattım dinlendm bugun daha iim ama ellerımı bıle acamıom butun vucudum agrıo sankı::::)

arkadaşlar merhaba dün akşamüstü 4 ten beri hiç kesilmeyen ara ara azalıp çoğalan mide ağrıları yaşıyorum. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, ara ara sağ böbreğimin üzeri de sızlıyor, acaba bebeğin pozisyonuyla falan ilgili olabilir mi? Bide bugün feci sıcak durup durup ter boşaltıyorum aniden. Önerebileceğiniz birşey var mı?

Abberimm sana gelen bu enerji dogum oncesi gelen enerji bence..sen haftaya doguruursun haburaya yaziyom

Bebeginin basi yukardaysa belki ondan kaynaklaniyodur mide agrin.dik oturmak yerine yari oturur yari yatar gibi tam ifade edemedim ama oyle oturmaya calis.onun haricinde bisey oneremicem mide agrin cok zorluyosa doktorunu haberdar et ne olur ne olmaz

Benim gibi normal doğum yapacak olan arkadaşlar gerçekten işimiz biraz daha zor gibi. Her an herşey olabilir düşüncesiyle yaşıyor insan son zamanlarını. Biraz ağrı, sancı hissetsek acaba mı diyoruz. Her lavabodan sonra acaba nişan mı geldi yok suyum mu gelecek düşüncesiyle bu zamanları atlatmak hiçte kolay olmayacak.Bana göre her şey başlayana kadar. Kenidimizi hastaneye atsak gerisi bir şekilde olup bitecek Allahın izniyle.4 eylülde 3. nst çekilecek. Sanırım sancıları ufak tefek görürüz gibi. Doktorum sürekli kendimi telkin etmemi söyledi. Diyecekmişim ki oradan kafa çıkacak kendini buna alıştır diye kendime söylersem daha kolay atlatabilirmişim :)
Ben ordan kafa çıkacak yerine oradan o kafa nasıl çıkacak diye söylemeye devam edersem işim zor gibi görünüyor:) Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Canim gogus kalkanini emzirirken kullaniyorsun sadece silikon ayni meme ucu gibi ucu var o cu kendi memeucunun ustine getiriyorsun delikli zaten bebis de emiyor.emmedigi zaman gogsundd birakirsan uclarin belli olur tabi ama ben birakmiyorum.

Bebek o silikona alisinca anne göğsünü almiyormus galiba ben öyle duymuştum

şu günleri geçirmek ne zormuş arkadaş yaaa... :105: 9 ay geçtidee şu son günler geçmiyooooooo
biyandan normal doğummu olacak sezeryanmı halaaa belli değil benimkii en son bu ayın başında gittik yan yatıyordu şimdi ayın 27sinde gidicez belli olucak sanırım inşallaah dönmüştür oğluumm :18: ben sezeryandan çok korkuyorum normal doğum istiyorum inşallah artık hangisi hayırlısıysa o olsun Allahım yardım et :18:

Bebeginin basi yukardaysa belki ondan kaynaklaniyodur mide agrin.dik oturmak yerine yari oturur yari yatar gibi tam ifade edemedim ama oyle oturmaya calis.onun haricinde bisey oneremicem mide agrin cok zorluyosa doktorunu haberdar et ne olur ne olmaz

yok canım ya bebegım dönmüş, poposu mide tarafımda, ayakları da sağ boşluguma doğru... çıkarıp duruyor tümsekleri...Baya da hareketli maşallah...Hala geçmedi mide ağrım, srtıma sırtıma vuruyor bi de

Canim o zaman doktorunu arayip bir sor dun aksamdan beri olmasi innsanin kafasini kurcaliyor

evet canım son zamanlar gerçekten hiç geçmiyo.bazen o kadar rahatsız oluyorumki karnımın içini resmen acıdığını hissediyorum ağrılarım oluyo adet sancısı gibi.rabbim tez zamanda hayırlısıyla kurtarsın hepimizi inşallah:18:

sorma cnm bu son zamanların psikolojisi zor aylar gelip geçmiş şu bikaç gün bitmiyo nedense bide hep doğum nasıl olcak belirtilerim nasıl başlıcak başlamazsa ne olcak anlarmıyım anlamazmıyım tedirginliği duyguarımızı yoğun yaşadığımızdan her anımıza bebeğin herşeyine odaklanoyoz aslında annelere son anda ilgileneckleri başka bi uğraş bulsalar herkez stressiz doğurur bence hepimiz doğuma odaklandığımız için böyle oluyo bide forumu takip edince onda var belirti bende niye böle yok bi anormallikmi var yada neden bende var onda yok gibi okadar iyi anlıyozki birbirimizi şuan bir an öce geçer de şu günler kurtuluruz hayırlısıyla inş... buarada eğer normal istiyosan o kafa ordan çıkacak başka yolu yok

bende camlara sarmış durumdayım baazen acayip enerji geliyo siliyom habire aşındırcam yakında.. belki sancım falan başlar diyom hereket edeyim diye ama nerde...

inş çabuk atlatırsın cnm kendini biraz zorla adım at elbette zordur akıl vermek kolay ama bunlar geçiyo hiç korkma yardım al gerekiyosa bi yakınından seni iyi anladığını düşündüğün birinden rahatlatır seni

kızlar nst de sancı aralığınız kaçla kaç arasında çıkıyor özellikle doğumu yaklaşanların merak ettim :)

benim düzenli sancım çıktı nst de 3 tanesi 20 ile 80 arasında ve arka arkayaydı diğerleriinin şiddeti arka arkaya düzenli 20 ile 40 arasında idi şiddeti düşüktü yani anlamadın bu nedemek ama doktor düzenli sancın var normal doğurcan anlaşılan bakalım dedi...

allah kolaylık versin cnm ya lohusalık da ayrı dert ama ne iyi gelir bilmiyom komşumuz da aynıydı geçti ama nasıl geçti bilmiyom ateşleniyodu süt sıkması oluyodu....

buda bebişin artık geliyor demek oluyor annesi inşallah bir avazda kucağına alırsın cnm sabırla onunla konuşa konuşa takip et kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…