sorma canım mesai başladı hakkaten. dalga geçiyor annesiyle benim minik totom ama bi gelsin o totoyu ısırmazsamHehee aklımdaydın bugün mesai başlamış yine desene :))
Benim de bugün göbğimde acı var canım ama neden böyle anlamıyorum gaz vardır o zorluyordur diye düşündüm ama gerginlikten acıyor sanki
Abberimm sana gelen bu enerji dogum oncesi gelen enerji bence..sen haftaya doguruursun haburaya yaziyomkısslar hayırlı pazarlar dün bi enerji yüklmesi oldu bende sormayın gitsin kullanmadıgım ıkı halı vardı onları yıkadım evi dip köşe sildim süpürdm eşim şaştı kaldı yapma die butun gun pesımde gezdı baktm balkonları temızlıo:)bn temızlerm dıe.ama aksam felakettı belıme gıren sancılar ıgnelenme tarzında deıldı nefesımı kestı bacagıma kadr ındı korkudan yattım dinlendm bugun daha iim ama ellerımı bıle acamıom butun vucudum agrıo sankı::::)
Bebeginin basi yukardaysa belki ondan kaynaklaniyodur mide agrin.dik oturmak yerine yari oturur yari yatar gibi tam ifade edemedim ama oyle oturmaya calis.onun haricinde bisey oneremicem mide agrin cok zorluyosa doktorunu haberdar et ne olur ne olmazarkadaşlar merhaba dün akşamüstü 4 ten beri hiç kesilmeyen ara ara azalıp çoğalan mide ağrıları yaşıyorum. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, ara ara sağ böbreğimin üzeri de sızlıyor, acaba bebeğin pozisyonuyla falan ilgili olabilir mi? Bide bugün feci sıcak durup durup ter boşaltıyorum aniden.Önerebileceğiniz birşey var mı?
Abberimm sana gelen bu enerji dogum oncesi gelen enerji bence..sen haftaya doguruursun haburaya yaziyom[/Q
zaten benm kıss cok kalacaga benzemıo bakalım hayırlısı olsun:))dün kendmden ben bıle korktum ama elımı kaldırmaya halım olmazdı temızlık canavarı oldm.
Canim gogus kalkanini emzirirken kullaniyorsun sadece silikon ayni meme ucu gibi ucu var o cu kendi memeucunun ustine getiriyorsun delikli zaten bebis de emiyor.emmedigi zaman gogsundd birakirsan uclarin belli olur tabi ama ben birakmiyorum.
Bebeginin basi yukardaysa belki ondan kaynaklaniyodur mide agrin.dik oturmak yerine yari oturur yari yatar gibi tam ifade edemedim ama oyle oturmaya calis.onun haricinde bisey oneremicem mide agrin cok zorluyosa doktorunu haberdar et ne olur ne olmaz
Canim o zaman doktorunu arayip bir sor dun aksamdan beri olmasi innsanin kafasini kurcaliyoryok canım ya bebegım dönmüş, poposu mide tarafımda, ayakları da sağ boşluguma doğru... çıkarıp duruyor tümsekleri...Baya da hareketli maşallah...Hala geçmedi mide ağrım, srtıma sırtıma vuruyor bi de
şu günleri geçirmek ne zormuş arkadaş yaaa... :105: 9 ay geçtidee şu son günler geçmiyooooooo
biyandan normal doğummu olacak sezeryanmı halaaa belli değil benimkiien son bu ayın başında gittik yan yatıyordu şimdi ayın 27sinde gidicez belli olucak sanırım inşallaah dönmüştür oğluumm :18: ben sezeryandan çok korkuyorum normal doğum istiyorum inşallah artık hangisi hayırlısıysa o olsun Allahım yardım et :18:
Benim gibi normal doğum yapacak olan arkadaşlar gerçekten işimiz biraz daha zor gibi. Her an herşey olabilir düşüncesiyle yaşıyor insan son zamanlarını. Biraz ağrı, sancı hissetsek acaba mı diyoruz. Her lavabodan sonra acaba nişan mı geldi yok suyum mu gelecek düşüncesiyle bu zamanları atlatmak hiçte kolay olmayacak.Bana göre her şey başlayana kadar. Kenidimizi hastaneye atsak gerisi bir şekilde olup bitecek Allahın izniyle.4 eylülde 3. nst çekilecek. Sanırım sancıları ufak tefek görürüz gibi. Doktorum sürekli kendimi telkin etmemi söyledi. Diyecekmişim ki oradan kafa çıkacak kendini buna alıştır diye kendime söylersem daha kolay atlatabilirmişim :)
Ben ordan kafa çıkacak yerine oradan o kafa nasıl çıkacak diye söylemeye devam edersem işim zor gibi görünüyor:) Allah hepimizin yardımcısı olsun..
kısslar hayırlı pazarlar dün bi enerji yüklmesi oldu bende sormayın gitsin kullanmadıgım ıkı halı vardı onları yıkadım evi dip köşe sildim süpürdm eşim şaştı kaldı yapma die butun gun pesımde gezdı baktm balkonları temızlıo:)bn temızlerm dıe.ama aksam felakettı belıme gıren sancılar ıgnelenme tarzında deıldı nefesımı kestı bacagıma kadr ındı korkudan yattım dinlendm bugun daha iim ama ellerımı bıle acamıom butun vucudum agrıo sankı::::)
Slm kizlar pazartesi dogumum olmustu yazmistim burda.sezeryan olacaklar yuksekbelli buyuk camasir mutlaka alin hastabezi ben kullandim ama hastanede ped koyuyorlar o da yeterli olabilir.bir de sezeryan cok rahat oldu benim ameliyat yerim cok az aciyor yok denecek kadar.ama dogum acisindan beterini yasiyorum iki gundur o da gogusum.emzirirken o kadar aci cekiyorum ki defalarca sezeryan olsan bu kadar acimaz.aglaya Aglaya emziriyorum iki gundur.bebek uyanacak da emecek diye aklim cikiyor.ama dogumdan once aventin gogus kalkanini almistim kelebek koruyucu olarak geciyor.bugun onunla emzirdim cok sukur acim bayaa azaldi.size tavsiyem benim gibi aci cekecek olursaniz mutlaka kullanin.bir de bu arada lohusa depresyonuna girdim.hastanede biseyim yoktu eve geldim devamli aglamaya basladim.sebepsiz yere durup durup agliyorum.iste bdnden haberler bunlar.aklim basimda oldugu zamanlar bol bol sukredip dua ediyorum.bebekle henuz bag kuramadim sanirim bu da depresyonumu tetikliyor.daha hic opmedim kucagima almadim.emzirmeden emzirmeye.diger zamanlarda annem bakiyor.oysz bu bebek bizim icin mucize tup bebek.cocugumuz olmuyor diye gozum cikana kadar agladigim gunleri bilirim.ama lohusalik bambaskaymis.tum bu psikolojiden bir an once kurtulmak istiyorum.
kızlar nst de sancı aralığınız kaçla kaç arasında çıkıyor özellikle doğumu yaklaşanların merak ettim :)
Sa hatunlar. Emzirmeden yana dertliyim. Taş gibi goguslerim ama bebek emmiyor. Acıdan kivraniyorum. Pompa ile sagiyoruz ama süt gelmiyor. Ateş den yanıyorum. Sicak duş krem pompa icecek yiyecek herseyi yaptık bilgisi olan dan yardım istiyorum öpüyorum sizi leptop bulayim doğum hikayemi yazacağım kizim 4800kg 52CM buarada:))
benim düzenli sancım çıktı nst de 3 tanesi 20 ile 80 arasında ve arka arkayaydı diğerleriinin şiddeti arka arkaya düzenli 20 ile 40 arasında idi şiddeti düşüktü yani anlamadın bu nedemek ama doktor düzenli sancın var normal doğurcan anlaşılan bakalım dedi...