- 16 Haziran 2020
- 4.221
- 9.501
- 28
- Konu Sahibi Papatya0593
- #42.401
Huuhuuuuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sessizliğe gömüldükHuuhuuuuuu
Öyle gerçekten kimseler uğramaz oldu nasılsın canım oğluş nasılSessizliğe gömüldük
İyiyiz elhamdulillah sınav haftası geldi, Cumhuriyet Bayramı derken yoğunuz bu aralar canım. Senin güzellik nasıl?Öyle gerçekten kimseler uğramaz oldu nasılsın canım oğluş nasıl
Kolaylıklar diliyorum Canm sana hem çalışıp hem ev, çocuk yorgunluğu çok olur şimdi.İyiyiz elhamdulillah sınav haftası geldi, Cumhuriyet Bayramı derken yoğunuz bu aralar canım. Senin güzellik nasıl?
Maşallah canım büyüdüler bizim de çok şükür dört azı patlak vermiş ama uzamaları çoook uzun sürüyorKolaylıklar diliyorum Canm sana hem çalışıp hem ev, çocuk yorgunluğu çok olur şimdi.
Biz İyiyiZ şükür. Kızımla da yorgun, güzel, kızmalı, oynamali geçinip gidiyoruz işte. Geçen gidip aşılarını yaptırdım boy kilo bakıldı. Üstte ve altta azı dişleri gösteriyor kendini diğer dişleri hiç bilmezdim bile bunlar biraz zorluyor bizi
Çocuklar yüksek uçmayı seviyor herhalde Bizimki de inmez yükseklerden jsjsjsjs komodin, koltukz TV ünitesi ne bulsa yükleniyor evet farkettim kaç hafta olacak halen ucu görünüyor dişlerin Allah kolaylık versin çocuklara da bizedenMaşallah canım büyüdüler bizim de çok şükür dört azı patlak vermiş ama uzamaları çoook uzun sürüyor
Aslında yorgunluk değil de oğlanla ne yapacağını bilememek yoruyor, koltuk tepelerinden inip düzgün oyun oynadığımız yokki hep atmalı vurmalı bir şeyler oynuyoruz
Benim kızım gece beslenmesine mamayla devam ediyor, gece 3 kere yiyor ve uykuları çok kötü.Bir de kızlar sütten ne zaman kesmeyi düşünüyorsunuz?
Yaklaşık 2 ay olacak sütten kestim gece uykuları o kadar düzene girdi ki uyansa bile dakikasnda dalıyor gene. Belki sizde gece beslenmesini keserseniz düzene girer uykuları uyanma sıklığı gün gün azalır deliksiz uyumaya başlar.Benim kızım gece beslenmesine mamayla devam ediyor, gece 3 kere yiyor ve uykuları çok kötü.
Ben de kesmeyi düşünüyorum ama gün içi beslenmeleri de bence yeterli değil oyüzden biraz daha devam edeyim diyorum.
Sizin bebişlerin kilosu nasıl? Bizimki 10.700, kilo alımı bir yaşından beri çok az ilerliyor.
Bu arada gece uyaniyorlar mi bebişler?
Açıkçası ben artık gece uyuyup sabah kalkmasını istiyorum ama imkansız. Defalarca kalkıyor, ayakta sallanmak istiyor.
Çok şükür canım ilk 3 ay zor geçti (bulantı, kusma vs) ama şimdi rahata ermeye başladım çok şükür. Yine de 19 aylık bir afacana enerji yetirebilmek hamileyken hiç kolay değil Sen ve oğluşun nasılsınız?
Kız ayda 500 gr yılda 6 kg demek o hemşire acayip abartmış. 1 yaşından itibaren yılda ortalama 2 kg alması normal diye biliyorum ben. 12 aydan itibaren 1 kg almış benim oğlan şu an 19 aylık.Yaklaşık 2 ay olacak sütten kestim gece uykuları o kadar düzene girdi ki uyansa bile dakikasnda dalıyor gene. Belki sizde gece beslenmesini keserseniz düzene girer uykuları uyanma sıklığı gün gün azalır deliksiz uyumaya başlar.
Benim kızda boy 82 kilo 10.300 g olmuş kilosu normale göre iyi dedi ama aynı şekilde 1 yaşından beri hiç almamış neredeyse.
Hemşire, ayda 500 Gr almalı dedi. Bana biraz saçma geldi dediği ama hiç almamış olması da normal hareketli yürüyor oynuyor gibi şeyler söyledi.