2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar gunaydin geceden beri adet agrim gecmedi daha dogrusu bu agriyi bayadir cekiyoru ama bugun hep surdu ve cati kemiklerim agriyor ya agriyi ayirt edemezsem diye korkuyorum karnimda surekli kasiliyor

bende doktouma böyle bi soru sormuştum doğurucan zaman kesin anlarsın demişti doğum başladığında herşeyin yavaş yavaş devamı gelir bitmez demişti panik olma ama belirtilerinin devamı geliyomu takip et...

hayırlı haberlerini bekliyoz bakalım seninki aceleci çıktı anlaşılan....

satdaşım doğuracak benim oğlanda hiç kıpırtı yok yeri rahat galiba ne nişan ne söz ne düğün

canım hakkında hayırlısı olsun umarım sağlkla alırsın alırsın kucağını oğluşunu sende..

benimki çok kolay oldu saniyelik bi işlem korkma doktorumun eli çok pratik, gerçi acemi biri bakmazsa canın yanmaz....

Şu anda yok mesela bazen geçiyor dayanılmaz bir ağrı değil nefes egzersizini de bilmiyorum ki nasıl yapılıyor

dedign gıbı karsımızdakı insanlarn davranısıylada ılgılı cok tesekkur ederm cevbn destegın için allah yardımcımz olsn hakkımızda hayırlısını versn bazen cok cesaretlı oluyrm bazende cok ürkek kendıme mukayet olamyrm allah belkı bı guc verr hep dua edyrm

Sagol canim panik yapmiyorumda ya anlamzsam diyorum ama muhtemelen herkes hissedecek. Mide bulantisida oluyor sersemlik var uzerimde

Şu anda yok mesela bazen geçiyor dayanılmaz bir ağrı değil nefes egzersizini de bilmiyorum ki nasıl yapılıyor

gogol amcaya yaz doğum sırasında nefes egzersizleri die orada cıkar ayrınıtlı kaan kocatepe diye bir dr un sitesi var gebelik,org diye oraları bir karıştır işine yarayacak şeyler var,,ben o sancıyı cekerken elimen geldiğndce yapmaya calıştım panik olmamı engelledi ağrı içinde azaldı böyle gül koklar gibi nefes alıyorsun mum üfler gibi geri veriyorsun

kızlar nasılsınız foruma yazmıyorum ama hergün sizleri takip ediyorum bugün sabahtan beri göğüslerim sızlıyor sizce bunlarda doğum belirtisi mi oluyor internette bişey bulamadım

Okudum teknikleri daha okurken doğum başlamış gibi hissettim:-D

selam kızlar,
yine bi haftasonu klasiği yapıyor oğlum bize. dün gece ara ara belim ağrıdı, gündüzde galiba devamlı ağrıyor gibi... aynı adet belirtilerim var, belim ağrıyor bacaklarım çekiliyor sanki, hiç dermanı yok.. bide ben adet olunca ishal gibi olurdum oda var.. bilmiyorum ama çok halsiz hissediyorum kendimi bunlar hazırlık mı ki :44ğlumda dünden beri çok hareketlendi sanki sürekli bişeyler yapıyor
bide dünden beri göbek deliğim ve çevresi acıyor.. durduk yerde de acıyor yanlışlıkla bişey dokunsa da.. anlamadım bu ne olabilir var mı böyle bişi yaşayan arkadaşlar ...

Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah bekler bebişin
Kanaman devam ediyorsa doktorunu ara bence en azından fikir alırsın için rahat eder

Bugünde hafif giren geçen sancılar var satdaşım ama daha doğum olmadı
Hayırlısı hakkımızda inşallah hepimiz bir avazda kurtuluruz canım

Hehee aklımdaydın bugün mesai başlamış yine desene :))
Benim de bugün göbğimde acı var canım ama neden böyle anlamıyorum gaz vardır o zorluyordur diye düşündüm ama gerginlikten acıyor sanki

bende hıc agrı sızı yk yahu. haftaya sezaryen olmasaydım herhalde daha 41 e kadar dogurmayacagım. neden boyleyım ben??

bende geçen hafta 1-2 gün adet sancısı oldu,sağ kasıkta batma oldu heveslendirdi bizi o zamandan beri tek bir belirti bile yok.40.haftayı doldurduğum an doktorum sezeryan derse hiç düşünmem bile gelmeye niyeti yok çünkü sıkıldım

Slm kizlar pazartesi dogumum olmustu yazmistim burda.sezeryan olacaklar yuksekbelli buyuk camasir mutlaka alin hastabezi ben kullandim ama hastanede ped koyuyorlar o da yeterli olabilir.bir de sezeryan cok rahat oldu benim ameliyat yerim cok az aciyor yok denecek kadar.ama dogum acisindan beterini yasiyorum iki gundur o da gogusum.emzirirken o kadar aci cekiyorum ki defalarca sezeryan olsan bu kadar acimaz.aglaya Aglaya emziriyorum iki gundur.bebek uyanacak da emecek diye aklim cikiyor.ama dogumdan once aventin gogus kalkanini almistim kelebek koruyucu olarak geciyor.bugun onunla emzirdim cok sukur acim bayaa azaldi.size tavsiyem benim gibi aci cekecek olursaniz mutlaka kullanin.bir de bu arada lohusa depresyonuna girdim.hastanede biseyim yoktu eve geldim devamli aglamaya basladim.sebepsiz yere durup durup agliyorum.iste bdnden haberler bunlar.aklim basimda oldugu zamanlar bol bol sukredip dua ediyorum.bebekle henuz bag kuramadim sanirim bu da depresyonumu tetikliyor.daha hic opmedim kucagima almadim.emzirmeden emzirmeye.diger zamanlarda annem bakiyor.oysz bu bebek bizim icin mucize tup bebek.cocugumuz olmuyor diye gozum cikana kadar agladigim gunleri bilirim.ama lohusalik bambaskaymis.tum bu psikolojiden bir an once kurtulmak istiyorum.

neden o kdr acıyor olabılır bır açıklaması var mı

Canım benim göğüs kremlerinden alıp kullansan ya keşke lansinonun vardı sanırım
Geçmiş olsun bu arada birkeç gün öyle olması normaldir geçer inşallah
Kendin için bol bol ya şafii çek inşallah daha iyi hissedersin canım kendini koyverme sakın
Bebişini acısız emzirebilsen herşey yoluna girecektir canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…