- 15 Ağustos 2013
- 90
- 0
Kizlar gunaydin geceden beri adet agrim gecmedi daha dogrusu bu agriyi bayadir cekiyoru ama bugun hep surdu ve cati kemiklerim agriyor ya agriyi ayirt edemezsem diye korkuyorum karnimda surekli kasiliyor
kizlar bugun hastanede kontrolum vardi doktorum izinde oldugu icin sancim vardi demistim zaten bugun cogaldi ve 2cm acilmam varmis ebe doktoru aradi doktor eve gidebilir dedi ama sancilarim slklasirsa geri geldi aksam ustu ufak bi kan parcasida geldi nisan oluyo galiba bakalim suanda sancim var eyer cogalirsa hastaneye gitcez cok heycanliyim:18:
İnternette yazana göre 2_3 hafta bile geçebilirmiş amabenim nihayetinde 9günüm var zaten doktor da salıya tekrar çağırdı bekliyoruz bakalım canım artık
Ben nerdeyse 2/3 haftadır her lavaboda işaret bekliyordum bu sabah gözümü doğrudüzgün açamamışken peçetede görünce vayyy demek böyle bişey dedim :))
Rabbim hepimize hayırlı doğum nasip etsin inşallah
Bugün kayınvalidem dediki doğumdan çıkınca heralde önce arası sorcaksın peşinden tableti telefonu isteyeceksin hemen yazarsın dedi ayy inşallah ağrım sızım olmazda hemen yazarım size :))
merhaba eylül annelerı bende bır ekım annesıyım bır sey sormak ııstedım denyımlısınızdır benden alttan ebe muayenesı zor mu oluyor ben cok korkuyorum nezaman başlıyor altan bakmaya bızım arkadaslardan bını bugun bakılmış çok canım acıdı dıyor ınanın çok tırstım bende
hazırlık ağrısı gibi duruyor gecen banada olmuştu ama bende bel ağrısı yoktu..ne kadar sürüyor o ağrı,bugün doktorum tarif etti gercek doğum sancısını.doğum sancısı belden başlar karnına doğru sarar ağrı ve 1 2 dk sürer hareketle falan gecmez dedi.bu ağrın derin nefes eğzersizi hareket ederek geciyor mu
ilk 3 ay bi dönem hastahanede yatmıştım o zaman bir panik atak geçirdiydim ordaki hemşire sağolsun o durumda bana cok yardımcı olduydu eğer onun gibi iyi insanlarla karşılaşırsam bu durumdan hic korkmam.zor bir durum heleki o durumda seni anlamayan insanlarla karşılaşmak.Rabbim yar ve yardımcımız olsun emin ve iyi niyetli insanlarla karşılaşırız inşallah
bende doktouma böyle bi soru sormuştum doğurucan zaman kesin anlarsın demişti doğum başladığında herşeyin yavaş yavaş devamı gelir bitmez demişti panik olma ama belirtilerinin devamı geliyomu takip et...
Sagol canim panik yapmiyorumda ya anlamzsam diyorum ama muhtemelen herkes hissedecek. Mide bulantisida oluyor sersemlik var uzerimde
Şu anda yok mesela bazen geçiyor dayanılmaz bir ağrı değil nefes egzersizini de bilmiyorum ki nasıl yapılıyor
şimdi nasılsın peki varmı aynı belirtiler..
gogol amcaya yaz doğum sırasında nefes egzersizleri die orada cıkar ayrınıtlı kaan kocatepe diye bir dr un sitesi var gebelik,org diye oraları bir karıştır işine yarayacak şeyler var,,ben o sancıyı cekerken elimen geldiğndce yapmaya calıştım panik olmamı engelledi ağrı içinde azaldı böyle gül koklar gibi nefes alıyorsun mum üfler gibi geri veriyorsun
merhaba arkadaşlar benım de dun nstde de sancı cıktıgından berı psıkolojıkmıdır nedır agrım sancım var
dunku muayeneden snra kanama tarzı lekelenme olması normal dedı doktorum ama dun oldu lekelenmem sabahta vardı ama cok cok az
az once lavobaya gttm baya var
ıns dunku muayene sonrası olan seylerdır nısan degıldır
bebegım ıns on gun daha durur annesının karnında hayrlısıyla
satdaşım doğuracak benim oğlanda hiç kıpırtı yok yeri rahat galiba ne nişan ne söz ne düğün
canım hakkında hayırlısı olsun umarım sağlkla alırsın alırsın kucağını oğluşunu sende..
selam kızlar,
yine bi haftasonu klasiği yapıyor oğlum bize. dün gece ara ara belim ağrıdı, gündüzde galiba devamlı ağrıyor gibi... aynı adet belirtilerim var, belim ağrıyor bacaklarım çekiliyor sanki, hiç dermanı yok.. bide ben adet olunca ishal gibi olurdum oda var.. bilmiyorum ama çok halsiz hissediyorum kendimibunlar hazırlık mı ki :44 ğlumda dünden beri çok hareketlendi sanki sürekli bişeyler yapıyor
bide dünden beri göbek deliğim ve çevresi acıyor.. durduk yerde de acıyor yanlışlıkla bişey dokunsa da.. anlamadım bu ne olabilir var mı böyle bişi yaşayan arkadaşlar ...
bende hıc agrı sızı yk yahu. haftaya sezaryen olmasaydım herhalde daha 41 e kadar dogurmayacagım. neden boyleyım ben??
Slm kizlar pazartesi dogumum olmustu yazmistim burda.sezeryan olacaklar yuksekbelli buyuk camasir mutlaka alin hastabezi ben kullandim ama hastanede ped koyuyorlar o da yeterli olabilir.bir de sezeryan cok rahat oldu benim ameliyat yerim cok az aciyor yok denecek kadar.ama dogum acisindan beterini yasiyorum iki gundur o da gogusum.emzirirken o kadar aci cekiyorum ki defalarca sezeryan olsan bu kadar acimaz.aglaya Aglaya emziriyorum iki gundur.bebek uyanacak da emecek diye aklim cikiyor.ama dogumdan once aventin gogus kalkanini almistim kelebek koruyucu olarak geciyor.bugun onunla emzirdim cok sukur acim bayaa azaldi.size tavsiyem benim gibi aci cekecek olursaniz mutlaka kullanin.bir de bu arada lohusa depresyonuna girdim.hastanede biseyim yoktu eve geldim devamli aglamaya basladim.sebepsiz yere durup durup agliyorum.iste bdnden haberler bunlar.aklim basimda oldugu zamanlar bol bol sukredip dua ediyorum.bebekle henuz bag kuramadim sanirim bu da depresyonumu tetikliyor.daha hic opmedim kucagima almadim.emzirmeden emzirmeye.diger zamanlarda annem bakiyor.oysz bu bebek bizim icin mucize tup bebek.cocugumuz olmuyor diye gozum cikana kadar agladigim gunleri bilirim.ama lohusalik bambaskaymis.tum bu psikolojiden bir an once kurtulmak istiyorum.
Slm kizlar pazartesi dogumum olmustu yazmistim burda.sezeryan olacaklar yuksekbelli buyuk camasir mutlaka alin hastabezi ben kullandim ama hastanede ped koyuyorlar o da yeterli olabilir.bir de sezeryan cok rahat oldu benim ameliyat yerim cok az aciyor yok denecek kadar.ama dogum acisindan beterini yasiyorum iki gundur o da gogusum.emzirirken o kadar aci cekiyorum ki defalarca sezeryan olsan bu kadar acimaz.aglaya Aglaya emziriyorum iki gundur.bebek uyanacak da emecek diye aklim cikiyor.ama dogumdan once aventin gogus kalkanini almistim kelebek koruyucu olarak geciyor.bugun onunla emzirdim cok sukur acim bayaa azaldi.size tavsiyem benim gibi aci cekecek olursaniz mutlaka kullanin.bir de bu arada lohusa depresyonuna girdim.hastanede biseyim yoktu eve geldim devamli aglamaya basladim.sebepsiz yere durup durup agliyorum.iste bdnden haberler bunlar.aklim basimda oldugu zamanlar bol bol sukredip dua ediyorum.bebekle henuz bag kuramadim sanirim bu da depresyonumu tetikliyor.daha hic opmedim kucagima almadim.emzirmeden emzirmeye.diger zamanlarda annem bakiyor.oysz bu bebek bizim icin mucize tup bebek.cocugumuz olmuyor diye gozum cikana kadar agladigim gunleri bilirim.ama lohusalik bambaskaymis.tum bu psikolojiden bir an once kurtulmak istiyorum.