2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

senin bitmiş sayılır şurda ne kalmış. Benim biraz daha vaktim var senin gibi sona gelince naparım bilmem. Bende düşünmemek için kendimi fazla yormadan evde iş güç birşeyler buluyorum kendime. Annemle yengem sezeryanla doğum yaptıkları için bana onu tavsiye ediyorlar :) Ama hiçbir normal doğum yapan sezeryan ol demiyor :) Bende diyorum adı üstünde normal doğum ve normal olanı istiyorum. Memleketimden uzaktayım burda eşimin akrabaları var sağolsunlar iyi bakacaklarına eminim ama ben bir an önce ayağa kalkmak istiyorum. Ki bu da ancak normal doğumla mümkün. Dışardan konuşması herkese kolay ama insanın kafasında o kadar düşünce oluyor ki her şeyi düşünmek zorundasın. O yüzden kime ne kolay olacaksa Rabbim onu nasip etsin inşallah.

Benimkide hep 40 araliginda bebegin pozisyonunda degisiklik olmazsa normal dogum diyor

geçmiyor arkadaşım geçmiyor. Geçen kuzenimle konuşuyoruz sen bugünlerin tadını çıkarmaya devam et dedi şaştım kaldım.

az kaldı ama nst dışında doğuma dair belirti yok bende uzar diye endişeleniyorum doktora 40 haftada gelmezse ne olcak dedim 41. beklicez dedi normal sancı gelmezse suni sancıyla başlatırız doğunu açılman olmazsa sezaryene alırım dedi bakalım hayrılısı beni bunlar endişelendiriyo günü gelse de doğumun başlamamsı...

İnşallah sancın kendiliğinden başlar. Ne derece doğru bilmiyorum ama suni sancının normal sancıdan daha zor olduğunu çok duydum. Doktorunla konuştun mu istersen epidural uygulaması yapabiliyolar çok fazla sancı çekmemen için. Benim doktorum çok zorlanırsan doğumun gidişatına göre uygularım dedi. İçimi tek rahatlatan o zaten şu an. Çatı muayenesinde de anladı beni biraz dayanıksızsın dedi. Adet ağrısına bile zor dayanıyorum zaten onu da söyledim. Benden iyice tırstı doktor epidurali uygular gibime geliyor :)

suni sancı almak zor diye duydumbende çünkü bi kadınla konuşmuştum 41. haftasında hala doğumu yoktu akşama gel suni sancıyla doğumu yapalım beklemeyelim tehlikeli demiş doktor asla almam bidaha suni sancı diyodu önceki doğumunda almış bu üçüncüydü beklicem ne derse desin doktor dedi. bende istememem demek istemiyom hayırlısı ne ise o olsun artık ama 41. haftadan sonra beklmek tehlikeli oluyo dedi doktor 41 bitince mecbur vericez suni sancıyı açılma olmazsa sezaryen olursun bunlar hep son aşamalr daha bi hafta var germe kendini dedi belkide kendiliğinden başlar dedi doktorum mecburiyet olmadan sezaryen öneren biri değil güveniyorum ona, sancıya dayanırım zorda olsa çünkü 5 ayım dolana kadar hastanede yattım ne sıkıntılar çektim sancı korkutmuyo beni sadece ne olacak beklmek gerginlik bebeğin sağlığı faln bunlar endişlekendiriyo

Kızlar karnima ağrı girdi belim de ağrıyor bu sefer daha farklı şu an azaldı biraz ama bilemiyorum kayinvalidemler bizde doğum için geldiler kimseye söylemedim ama ağrıyı eşime de demedim kayinvalideme de bu bebişler bizi heyecanlandırıp heyecanlandırıp kaçıyorlar tık yok yine

cnm süre tut düzenlmi bak daha iki haftan var yalancı sancı da olabilir

kızlar merhaba ben bazı problemlerden dolayı internete girip takip edemedim yazamadım öncelikle allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin bebeğine kavuşan annelerimizede hayırlı olsun. ben 37.haftamdayım ama çok ciddi bir problemim var deli gibi bütün vücudum kaşınıyor ölüyorum resmen ışkence çekiyorum ne yaptıysam dayanamdım doktorda doğuma kadar katlanıcaksın dedi kaşımaktan bütün vucüdüm yara oldu benmle aynı problemi yaşayanlar varmı allah rızası için bana yardımcı olun ş kaşıntımı azaltmama bile yardımc olsanız ömür boyu dua ederim size dayanamıyorum artık uyku nedir unuttum doktora sezeryanla alalım bebeği dedim 5eylülden önce alamam dedi o zamana kadar dayanmam için bana yardımcı olun allah rızası için şimdiden hepinize teşekkür ederim

aynı sorunu bende yasadım cnm bacaklarım ve kolalrımda en coktu. bacaklarım en son yara oldu vehala gecmıs degıl ama eskısı kadar kaşınmıyor. benımkının alerjik bır sey olduğunu duşunduk o yüzden ama doktorum bır hafta arayla karacıger enzımlerı testlerı ıstedı, bu onemlıymıs sanırım vücut safra atamadığından kasıntı olabılırmıs ve gebelik zehırlenmesıne yol acıyor bu. bu testlerı yaptı mı?
kaşındığı sure boyunca ıse maalesef pek bır sey yapamadım. krem kolonya her sey surdum. sadece soğuk su tutmak ayaklarıma bıraz ıyı gelıyordu

bütün testler yapıldı çok şükür test sonuçları iyi ama ben hiç i değilim bacaklarım mahvolmuş durumda yara oldu canımın acısı o kaşınmanın verdiği rahatsızlık çok zor allahım nasıl dayanıcam 11 gün daha bilmiyorum (((

canım merhaba ben ekim anneleri grubundayım ,sizde ne var ne yok diye bakmıştımki senın yazını gördüm .bende sen gibi gecen ay deli gibi kaşındım her yerim kıpkırmızı oldu,genital bölgemde bile vardı ve yaralardan yuruyemez duruma gelmiştim baktım olmayacak cildiyeye gittim ,bana eczanede hamileler için hazırlanan bir losyon yaptılar kaynatarak yapılıuormuş,birde adını vermem doğrumu bilmiyorum ama kalmosan diye bir krem verdi onu kullandım ,şimdi hiç birşey kalmadı çok şükür ,benden sana tavsiye bir cildiye bölümüne git ,lohusalıkla birde bunla uğraşmasıdaha zor olur diye düşünüyorum .Allah yardımcın olsun ,inşallah tez zamanda sağlıklı bir şekilde bebegini kucagına alırsın

Canim o zaman doktorunu arayip bir sor dun aksamdan beri olmasi innsanin kafasini kurcaliyor

Rumeysa ve arkadaşlar, akşam yazdığım mide ağrısından doktorumu aradım o da bir git acilden servise girişi yap nöbetçi doktorumuz baksın dedi. Benim mide ağrısı sandığım şey erken doğum kasılmalarıymış 2 saat arayla 2 kez NST ye bağlandım düzensiz kasılmalar çıktı, aşağıdan muayenem yapıldı şükür ki açılmam falan yok. Bebeğim inanılmaz hareketli. Koca 1 şişe ilaçlı serum yedim de ağrılarım azaldı şükür. 4 saatimiz hastanede geçti idrar testi falan yaptılar. Ama hakikaten bildiğiniz mide ağrısı çektim hiç aklıma kasılmanın bu tip ağrılar olabileceği gelmedi çünkü kasıklarımda yada karnımda değildi ağrılar hemen göğüs altımdaydı. Şu an daha iyiyim hafif ağrılarım oluyor, bol bol dinlen dediler. Böyle birşey yaşayan arkadaşlar olursa aklınızda olsun hiç düşünmediğiniz ağrılar kasılma olabilir. Herkese iyi akşamlar...

Son düzenleme:

hadi ya bugünden beri mide ağrısından kıvranıyom gaviscon içiyom zaten midem hep sorunluydu hamileliğimin başından beri ondandır dedim bende, çok ağrıyo benimkide geçmezse giderim doktora..

kızlar ben pes ettim sonunda.bu gun bebeğimin hareketleri o kadar azdı ki ne yapacağımızı bilemedik.yarın 40.haftamıza giriyoruz bende hala tık yok.salı gunu olan randevuma yarın gidicez eşimle nst de gene bişey çıkmazsa yarın veya salıya gün alıcaz sezeryan olucam.daha fazla riske girmek istemiyorum.bu 3.hamileliğim , kan pıhtılaşmam var . yarını sabırsızlıkla bekliyorum bakalım oğluma ne zaman kavusucam.hareketleri hala az inşallah hayırlısıyla atlatırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…