- 10 Nisan 2009
- 1.954
- 17
- 42
Slm kizlar pazartesi dogumum olmustu yazmistim burda.sezeryan olacaklar yuksekbelli buyuk camasir mutlaka alin hastabezi ben kullandim ama hastanede ped koyuyorlar o da yeterli olabilir.bir de sezeryan cok rahat oldu benim ameliyat yerim cok az aciyor yok denecek kadar.ama dogum acisindan beterini yasiyorum iki gundur o da gogusum.emzirirken o kadar aci cekiyorum ki defalarca sezeryan olsan bu kadar acimaz.aglaya Aglaya emziriyorum iki gundur.bebek uyanacak da emecek diye aklim cikiyor.ama dogumdan once aventin gogus kalkanini almistim kelebek koruyucu olarak geciyor.bugun onunla emzirdim cok sukur acim bayaa azaldi.size tavsiyem benim gibi aci cekecek olursaniz mutlaka kullanin.bir de bu arada lohusa depresyonuna girdim.hastanede biseyim yoktu eve geldim devamli aglamaya basladim.sebepsiz yere durup durup agliyorum.iste bdnden haberler bunlar.aklim basimda oldugu zamanlar bol bol sukredip dua ediyorum.bebekle henuz bag kuramadim sanirim bu da depresyonumu tetikliyor.daha hic opmedim kucagima almadim.emzirmeden emzirmeye.diger zamanlarda annem bakiyor.oysz bu bebek bizim icin mucize tup bebek.cocugumuz olmuyor diye gozum cikana kadar agladigim gunleri bilirim.ama lohusalik bambaskaymis.tum bu psikolojiden bir an once kurtulmak istiyorum.
canın acıdığı için belki öpüp sevmek istemiyorsun. ilk adımı atsan eminim depresyonun geçecektir.
kendine belirli kurallar koyma canın nasıl istiyorsa öyle davran. her emzirmeden önce acıyacak diyede düşünme daha çok gerilirsin.
inşallah depresyonundan biran önce kurtulursun