2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canın acıdığı için belki öpüp sevmek istemiyorsun. ilk adımı atsan eminim depresyonun geçecektir.
kendine belirli kurallar koyma canın nasıl istiyorsa öyle davran. her emzirmeden önce acıyacak diyede düşünme daha çok gerilirsin.
inşallah depresyonundan biran önce kurtulursun

kızlar nst de sancı aralığınız kaçla kaç arasında çıkıyor özellikle doğumu yaklaşanların merak ettim :)

kızlar nst de sancı aralığınız kaçla kaç arasında çıkıyor özellikle doğumu yaklaşanların merak ettim :)

canım benim düzensiz çıktığında 60 ve 100 olarak iki tane vardı
dün ki daha düzgündü başladığı yerden 60 a kadar iki kez yükselmiş ve düşmüştü yani dağ gibi gözüküyordu

canım benim düzensiz çıktığında 60 ve 100 olarak iki tane vardı
dün ki daha düzgündü başladığı yerden 60 a kadar iki kez yükselmiş ve düşmüştü yani dağ gibi gözüküyordu

benim ilk nst lerim 0 la 2 arasındaydı 2 heralde 20oluyo cuma günü hep 4-6 arasında çıktı doktor doğum yavaş yavaş yaklaşıyor dedi çarşamba bidaha çağırdı ama sancın başlamış demedi belki tansiyonum yukseliyo heyecan yapmıyayım diyedir

Sa hatunlar. Emzirmeden yana dertliyim. Taş gibi goguslerim ama bebek emmiyor. Acıdan kivraniyorum. Pompa ile sagiyoruz ama süt gelmiyor. Ateş den yanıyorum. Sicak duş krem pompa icecek yiyecek herseyi yaptık bilgisi olan dan yardım istiyorum öpüyorum sizi leptop bulayim doğum hikayemi yazacağım kizim 4800kg 52CM buarada:))

Cnm nenim hayrli ugrlu olsun.. ben de sezeryan olucam inş dedgin gbi çamaşır alayam bska aklna gelen şeyler varsa beklyorm cnm )) bu depredyon olayi günümüzn en yaygn durumu sadece zaman ve dua lazm çevremde çok karslastm bi ay en fzla bebisinin ismi neydi cnm öptüm çok çok. .

Ay cnm senin de sezeryandi dgl mi atltmana cok sevndm haber beklyord.. allah anali babali saglkli bjytsun inş. . Emzrme en büyük kabsm simdiden böyle duyunca da kesn basima gricek dyorum şu an her yeni annenn sorunu lansinoh krem ve silikon meme ucu çözüm dye bliyorm gecms olsn..

sancılar zaten şimdiden çıkmasın canım son ana kadar dursunlar inşallah
son an sen bişey anlamadan açılman olur da kolayca yapıverirsin ben kendim içinde hep öyle dua edityorum o gün nstde çıkan sancıları ben hissetmedim oyun oynuyodum telefonda bide aklıma gelmişken oğluşumun nstdeki kalp sesini videoya çektim hatıra olsun diye şimdi sürekli dinliyorum hatta babannesi dedesi ananesi teyzesi amcası herkes dinledi çook garipsediler ben alıtım artık ama güm gümü duyunca makine sesimi o dediler

canım hayırlı olsun bebeğin öncelikle
bende tecrübesizim bu konuda biz daha oralara gelmedik ama humana still tea ve üzüm hoşafını çok tavsiye ediyorlar
bol su içmek çok çok önemliymiş
ememiyorsa muhakkak sağman gerekiyor ateş yapıyormuş onu da duymuştum canım
ama sen yinede doktorunla da görüş bu konuyu o daha sağlam bilgiler verir inşallah atlatırsınız canım süt sorununu..

Maşallah barekallah kızına.
Benim de ikincide sertleşmişti göğüslerim üstelik hem emiyordu hem de sağdığımda süt geliyordu. KK'da birileri yazmıştı göğüsler sarkarsa, yeterince desteklenmezse olabilir diye. Gerçekten de sütyeni değiştirince geçmişti benimki.

günaydın kızlar herkese iyi pazarlar biz bugün kızımla erkenciyiz babamızı işe yolladık bakalım yarın benimde kontrolüm var heyecanlıyım

merhaba canım,,,
öncelikle bebeğini ALLAH bağışlasın zamanla emzirirken aranızdaki bağ kuvvetlenecektir..
ben sana bu göğüs kalkanını soracağım..ben de çoğu şeyi aventten aldım..
göğüs kalkanı nasıl bişey?göğse takılıp duran bir şey mi?öyle olursa dışardan tuhaf durmaz mı?

maşallah tosuncuğa ne yedin içtin bu kadr tosun oldu bebeğin:)

Canim gogus kalkanini emzirirken kullaniyorsun sadece silikon ayni meme ucu gibi ucu var o cu kendi memeucunun ustine getiriyorsun delikli zaten bebis de emiyor.emmedigi zaman gogsundd birakirsan uclarin belli olur tabi ama ben birakmiyorum.

Gunaydin kizlar nasilsiniz faceden bakiyorumda pes pese dogum yapanlar var. Benim oglum cok rahat yerinde sanirim

selam hanımlar dün kontrolüm vardı bebeğim 3250 gr olmuş boyu da 50 cm. nst de sancım çıkmadı ama doktor haftaya doğum bekliyo bakalım ne zaman gelicek bebişim

Slmlar evet facede bi sürü doğum var benimkininde çıkmaya niyeti yok sanırsam ama çok zorlamaya başladı kilosu arttı sanırım hayırlısı

kızlar selam
doğum yapan arkadaşlar meleklerinizi çok merak ediyorum foto paylaşır mısınız acaba
benimde dün gece sürekli adet sancısı gibi ağrım vardı sabah kahvaltı yaparkende vardı ama şimdi hafifledi biraz inşallah aceleci çıkmaz benim kızsalı günü kontrolüm var bakalım nstde sancı çıkacak mı şimdiye kadar hiç çıkmamıştı.
birde ben iyce korkmaya başladım tarih belli oldu ya o günü düşünüp duruyorum nasıl olcak nasıl gitcez bebeğim sağlıklı doğacak mı ilk gördüğümde ne hissedicem çok meraktayım:18::18::18:

Kızlar günaydın
Nolur cvp verin belim çok ağrıo biçak saplanır gibi ara ara sancı girio. Bide adet sancısı gibi ağrı
Var doğuma mı işaret. Lütfen cevap verin. ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…