- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
sorma cnm bu son zamanların psikolojisi zor aylar gelip geçmiş şu bikaç gün bitmiyo nedense bide hep doğum nasıl olcak belirtilerim nasıl başlıcak başlamazsa ne olcak anlarmıyım anlamazmıyım tedirginliği duyguarımızı yoğun yaşadığımızdan her anımıza bebeğin herşeyine odaklanoyoz aslında annelere son anda ilgileneckleri başka bi uğraş bulsalar herkez stressiz doğurur bence hepimiz doğuma odaklandığımız için böyle oluyo bide forumu takip edince onda var belirti bende niye böle yok bi anormallikmi var yada neden bende var onda yok gibi okadar iyi anlıyozki birbirimizi şuan bir an öce geçer de şu günler kurtuluruz hayırlısıyla inş... buarada eğer normal istiyosan o kafa ordan çıkacak başka yolu yok
senin bitmiş sayılır şurda ne kalmış. Benim biraz daha vaktim var senin gibi sona gelince naparım bilmem. Bende düşünmemek için kendimi fazla yormadan evde iş güç birşeyler buluyorum kendime. Annemle yengem sezeryanla doğum yaptıkları için bana onu tavsiye ediyorlar :) Ama hiçbir normal doğum yapan sezeryan ol demiyor :) Bende diyorum adı üstünde normal doğum ve normal olanı istiyorum. Memleketimden uzaktayım burda eşimin akrabaları var sağolsunlar iyi bakacaklarına eminim ama ben bir an önce ayağa kalkmak istiyorum. Ki bu da ancak normal doğumla mümkün. Dışardan konuşması herkese kolay ama insanın kafasında o kadar düşünce oluyor ki her şeyi düşünmek zorundasın. O yüzden kime ne kolay olacaksa Rabbim onu nasip etsin inşallah.