2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

shu_esra hepsi çok güzel güle güle, sağlıkla giysin inşaallah. bende sezeryandan korkuyorum tabi şimdiden bişey konuşmakta istemiyorum o ağrıyla belki korkularımızda gidecek. ama kesilip biçileceğimi bilmek beni paniğe sokar bebeğimin eşi aşağıda inşaallah yukarı çıkar normal doğum istiyorum ben hayırlısı artık.

kızlar ben devlet hastanesinde doğum yapmak istiyorum.özele gidiyorum ama devlete de kaydımı yaptırdım.acaba devlet hastanelerinde epidural yapıyorlar mı bilginiz var mı?

kızlar herşeyın hayırlısı. sezeryanıda buyutuyoruz gözumuzde ama yakın zamanda sezeryan olan 2 kuzenımde şimdiki aklımız olsa o kadar saat normal doğum ypcam dıye boşuna sıkıntı cekmezdım dırek sezeryan derdım dedıler çunku sezeryan sonrsı hıç sıkıntı yaşamadılar cok şukur
bana gelınce epıdural normal ıstıyorum ama son haftalarda kaç cm açılma oldu duye alttan bakıyolarmışya ben ondan bıle korkuyorum nasıl normal doğurcaksam artık

canım inan hepimizde o korku vardır ama o sancı, ağrıyla bence unutacağız herşeyi yeterki doğuralım diyeceğiz belkide. hani bi yerimiz ağrıdığında sancı çekeriz ama sonra rahtlayacağımızı bilip sabrederiz ya onun gibi.

kızlar muayeneden bu kadar korkmayın anlık bir şey zaten
insanlar bebek sahıbı olabilmek için ne işlemlerden geciyorlar
daha önce jnekologa gitmeyenler için daha zor tabi
zaten sancıyla giderseniz o muayene aklınızda bile olmaz .

senın nıcın zorunlu sezeryan canım ?

Plesanta aşağıda ondan canım

Bende aynı durum var seninki ne durumda rahom ağzını kapatıyor mu? Bu haftalardan sonra yukarı çıkması zor diyorlar son ana kadar bekleyip sancilaylayyukarıda çıkmasını bekleyenler varmış ama benim doktor riske atmak istemiyor. Herseyin hayırlısı

Yuppie 100. mesajımı geçmişim artık özel mesaj atabiliyorum

Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.
Siz eşinizin doğuma girmesini istiyor musunuz?

Canım ben istiyorum ama eşim dayanamam ben girmeyeyim diyor, bide gitmiş sezeryan doğum izlemiş, hele sezeryan olursa ben bayılırım bide doktorlar benimle uğraşmasın diyor:)

=))) hahaha benimki de aynen daha dün izlemiş sezaryen videosunu hala etkisinde
girmem ben hastanenin içine bile giremem heyecandan diyor

=))) hahaha benimki de aynen daha dün izlemiş sezaryen videosunu hala etkisinde
girmem ben hastanenin içine bile giremem heyecandan diyor

yahu madem kaldıramayacaksınız neden izliyorsunuz dimi bak bana ne normal doğumu izlerim nede sezeryanı hiç gerek yok psikolojiyi bozmaya

canım ben de bu konuyu merak ediyorum... öğrenebildin mi? 32 mi 32+1 mi?

kızlar hepinize iyi akşamlar......

topikte öğretmen olanlar vardır...
bilenlere soruyorum;

hastaneye gittim bugün dr rapor bölümüne rapor durumunu sor dedi.. ama ben zaten tatildeyim dedim.. olsun sen sor yine de dedi.. rapor bölümüne gittim görevli kıza sordum oluyo evet 32. haftanız dolunca gelin 5 haftayı ileri atalım dedi.. ben de şaşkınlıkla ama ben öğretmenim tatildeyim ve geçerliliği olmaz sanıyordum deyince" yoo yeni çıkan torba yasadan faydalanıyorsunuz az önce sizin durumunuzda olan bir bayana daha yazdık verdik" dedi.. ben anlamıyorum bu işlerden 3 gün sonra 32 doluyo dediğimde siz 3 gün sonra gelin yazalım o zaman ben size anlatırım dedi

kafam karıştı:44: biz ne yapıcaz şimdi:26::26::26::26::26:

Son düzenleme:

nber tatlım nasılsın ne var ne yok oğluşun nasıl

iyi akşamlar güzel anneler ve kıpır kıpır bebişler..
bu rapor işi benim de kafamı karıştırıyor..benim doğum 20 eylül gibi gözüküyor..doğum öncesi iznim 1 eylülde mi başlayacak?
torba yasadan haberim yok..bu gelişmeden ben yararlanabilir miyim ki??
*
kızlar bir de isim konusunda hala net bir fikir oluşmadı zihnimizde..
şimdilik gündemimizde 2 isim var; HÜMA ve REVNA..
Anlamlrı
Hüma:Farsça kökenli olup ‘başına konduğu kimseye mutluluk getirdiğine inanılan devlet kuşu, talih kuşu’ ile ‘mutluluk ve saadet’ gibi anlamlara gelir..ayrıca Fatih Sultan Mehmetin annesinin ismi..
Revna:Göz alan göz alıcı güzellikte olan,güneş ışığında parlayan su..
sizce hangisi kulağa daha hoş geliyor..

nber tatlım nasılsın ne var ne yok oğluşun nasıl

iyiyim sunbalcım sağolasın topiklerde ayrı düştük görüşemez olduk aslında iyiyim desem de zaman zaman kasılmalarla acillerde alıyorum soluğu.. benim oğlan aceleci mi acep ne dersin
sen nasılsın bayağı bi büyüdünüz siz de kızınla maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…