2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar, iki gündür karnım feci kaşınmaya başladı. İyice gerildiği için mi kaşıntı artıyor acaba ?

canım benim sabah akşam kullandığım magnezyum+kalsiyum var.. onu 2-gün aksattım kasılmalarım oldu.. korkudan yutuyorum şimdi..

bence sende iç magnezyumunu şurda kaç günümüz kaldı zaten aksatma

benim de mideme dokunuyo ama yapacak birşey yok... hergün ayran süt içsem de yine de ilacımı aksatmıycam bundan sonra

canım benimki hap şeklinde ikisi bir arada

ben de eger sezeryan olursa yanımda olsun ıstıyorum
zaten dedıgın gıbı görmeyecek kesilip biçilmeyi
ama eşim sezeryanda da normalde de yanımda olmayı kabul etmıyo
kötu olurum dıyo

ilk buluşmaya o büyülü ana şahit olması ilk andan itibaren kuracakları bağı güçlendirir
senin elini tutup bebek gelene kadar gözlerine baksa yeter aslında ama

ama onlarda tam olarak ne göreceklerini neyle karşılaşacaklarını bilmiyorlar
ısrar etmemek lazım tabi

günaydın kızlar......ağrısız sızısız güzel bir gün geçirmemiz dilegiyle....benimde perşembe günü randevum 1 ay oldu...çok özledim kızımı...

kızlar az önce okulumu aradım baş md yrd izindeymiş pzt başlıyomuş diğerleri de pek bilmiyorlar bu konuya hakim değiller.. sen yine de raporu al pzt izinden gelince sorarsın dediler.. bende ank dayım ilçe mem aradım onlarda tam bilmiyo yeni çıkan yasa nedir ne değildir ank il mem i ara dediler şimdide arıyorum sürekli meşgul

bende ki rahim ağzını kapatmıyor marjinal plesanta deniyormuş. ama rahim ağzına yakın. benim kız kardeşiminde aynıydı normal doğum yaptı hemde çok rahat yapmış

canım eğer 32 de çalışabilir raporu aldıysan 37+0 da istesende artık çalışamıyorsun aradaki 5 haftada doğum sonrası iznine ekleniyor. 8+5= 13 hafta izinli oluyorsun.

iki isminde anlamı çok güzel ama hüma nin söylenişi daha kolay gibi. revna da karizmatik bir isim.. bende karasız kaldım..

iç iç magnezyumunu ihmal etme benim gibi... ben suda eriyen ilaçları hiç sevmiyorum ya..

Günaydın hanımlar.Gününüz güzel geçsin.

günaydın canım.. bi selam verip kaçıyorsun olmuyor böyle..

ben de eger sezeryan olursa yanımda olsun ıstıyorum
zaten dedıgın gıbı görmeyecek kesilip biçilmeyi
ama eşim sezeryanda da normalde de yanımda olmayı kabul etmıyo
kötu olurum dıyo

normalde eşimin yanımda olmasını pek istemem ama sezeryanda yanımda olsun istiyorum.. hastanemizle konuşmadık henüz alıyorlar mı almıyorlar mı bilmiyoruz tabi. bende eşimin kötü olacağını düşünüyordum ama yok ben girerim diyince şaşırdım inş hastaneden bir sorun çıkmaz.

Canım ben öğleden sonra arıcam ilçeyi.
İnşallah dediğin gibidir.
Bugün öğrendim sağlık ocağında benim sat 15 aralık geçmiş.
Önden başlatmışlar yani niyeyse
Değiştiremiyorlar da, sinir oldum.

aa niye yanlış yazılmış ki kafalarına göre mi yazıyo bunlar... 18 olmalı sanırım doğum tarihine göre bakacak olursak allahtan 3 gün...

sende mi ankaradasın?

bende 17 kasımda adet olmuştum ve 30 kasımda tekrar kanamam oldu ama kahverengi ve az azdı. 30 kasımı baz alıyor doktor ve tarihle ultrason aynı çıkıyor sadece boyu 1 hafta ileride çıkıyordu.

bende ki rahim ağzını kapatmıyor marjinal plesanta deniyormuş. ama rahim ağzına yakın. benim kız kardeşiminde aynıydı normal doğum yaptı hemde çok rahat yapmış

Bendede rahim ağzını tm kaptmıyor ama doktor riskli olacağını söyledi açıkcası doktora güvenmek istiyorum bu saatten sonra başka doktora gidersem baya zor olur bnim için

günaydın kzılar herkese güzel bir gün olur inş.. epidural doğumu arkadaşım yaptı 40 gün önce çok memnun kaldı hemde sancısı glmedi 41. haftada sunni sancıyla yaptı hatta o gece ilk doğurduğu gece kimse kalmadı yanında hasta odasında eşi kendi ve bebişi ile 2 dikişi olmuş aşağıdan oda doğalmış çünki kendiliğinden yırtılıyormuş beterinden korusun rabbim bende eskiden zsezeryan derdim ama acaip bi cesaret geldi banada son 2 haftadırda bebeğim tepe aşağı doğum pozisyonunda dönmüyor artık diyince doktorum yaparsın dedi yüzyıllardır anneler normal doğuruyor senin neyin eksik dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…