2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Selam guzel anneler nasilsiniz bebisler gobusler nasil? Size i sorum olacak.hastane cantanizi hazirladiniz mi? Neler koydunuz icine bizle de paylasir misiniz?

ben de baya bir şeyler aldım ama burada kızların aldıklarını görünce eksiklerim olduğunu farkettim :)
ben daha çanta falan hazırlamadım bi ağustos gelsin de ortalara doğru hazırlarım inşallah

kızlar merhabalar
bizim de kontrolumuz cumartesi idi
oğluşum maşallah 1716 gr geldi :) boyu da 42 cm miş
doktor 2 hafta önden gidiyorsun dedi
tahliller falan yapıldı yine çok şükür onlar da iyi çıktı
tombiş bir bebişim olacak sanırım

gecmis olsun canim bizde cuma gunu hastanedeydik o ciger gelistiriciyi banada yaptilar c.tesi gunu hic kipirdamadi nerdeyse kizim cok korkmustum ama cok sukur sendende duydum rahatladim sanirim bizim bebisler aceleci olacaklar bugun masallah kipir kipir insallah oglusun kilo almaya baslar tatlim saglikliysa cok takilma uzme canini oglusunu

Son düzenleme:
Selam guzel anneler nasilsiniz bebisler gobusler nasil? Size i sorum olacak.hastane cantanizi hazirladiniz mi? Neler koydunuz icine bizle de paylasir misiniz?

ben yavaş yavaş hazırlıyorum canım
koyduklarımı yazayım
bebeğim için
iç zıbın dış zıbın
çorap şapka
zıbının altı
penye battaniyesi
prima yenidoğan bebek bezi
bunları ayrı beyaz bir çarşafa koydum hastanede hemşireye vermek için
yedek olarak
gene 2 tane iç dış zıbın pantolon 2 tane kısa kollu çıtçıtlı badi
şapka 2 tane penye yelek 1 tane daha penye battaniye ve çıkışta sarmak içinde ince yünlü pattaniye 4 adet daha bez bi tane ter bezi yedidoğan unibaby ıslak mendili biberon şimdilik bunları koydum bebeğime

kendim içinse
sabahlıklı elbise gecelik
elbise gecelelik
2 tanede kaprili pijama takımı
4 tane gögüs pedi
bi tane küçük kutulu sabun
bi tane havlu
bi tane ıslak mendil
bi tane mutfak havlu kağıdı
terlik
küçük bi makyaj çantası
çok kanamam olursa die bebek bezi gibi hasta bezi 2 tane
bi paket orkid ultra gece
5 tane yüksek belli çamaşır
2tane emzirme sütyeni
hastane çıkışında giymek için kıyafet
daha koyulcak şeyler var tabi
fotograf makinası lahusa tacı
aklıma geldikçe koycam daha

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun sağ salim evinize döndüğünüze sevindim.. Oğluşunun kilosu az diye hiç üzülme sağlıklı doğsunlarda inşallah biz onları tombikleştiririz
Canım özellikle süt ve pekmez ye gerçekten çok faydası oluyor benim kızım 1 haftada tam 350 gram aldı çok şükür gelişimi günü ile aynıydı şimdiye bir kaç gün önde gidiyor..

canım gecmiş olsun
geriden de gelse önemli olan haftasını tamamlaması, plasenta kan akışına bakıldı mı dopplerde?
sol tarafına yat hep limonlu su iç moralini yüksek tut
neden diye sormak seni daha çok strese sokar tansıyonun nasıl ?
sağlıklı olsun kilosu önemli değil ben 1900 doğmusum taa 27 sene önce erken doğum çok şükür yaşıyorum,:) kardeşim de 4500 doğmuş ama ben bır ayda 5 kilo olmuşum bile doğum kilosunu bile geçmişim .
bebek önden bile gitse haftasını tamamlamadan doğarsa sorun oluyor inşallah haftasında doğarlar.

cnm 2 doz 2 doz şekline mi yapıldı iğnen bana perşembe sat 11 de 2 doz cuma saat 11 de 2 doz vuruldu c.tesi akşam a kadar hareketsizdi doktor geldi prof konrrole o iğne yapar korkma dedi rahatladım şimdi tekmeler havada uçuşuyor çok şükğr birde büyüse zamanında 2 hafta geriden geliyor boyu kilosu

canim iki dozmu bilmiyorum inanki ama sat 2 40 gece bide sat 2 40 gunduz vuruldu yakici bir igneydi canim iki hafta geriden gelmesi onemli degil sen canini sikma kiloyada takilma zayif bebekler daha cabuk kilo aliyorlar ben kizimin suanki kilosunu bile bilmiyorum bizim burda ultrasona sokmuyorlar sadece karnimi olcuyorlar normal diyorlar dusun insallah hepimiz 36 haftayi doldururuz

çok güzelmiş rengi de canım güle güle kullanın inşallah :)
ben aslında elektrikli lansinohun göğüs pompasına bakıyordum alacaktım ama vazgeçtim sütümün durumuna göre sonra alacağım
manuelde almayacağım bir şekilde ebeler uğraşıp sütü getiriyormuş onlara güveneceğim artık ama aksilik olursa eczaneden alırız hemen çok bişey değil heralde :44::44:

canım geçmiş olsun perşembe güzel haberlerini bekliyoruz artık inşallah, sol tarafa yatmak bebeği daha iyi besliyormuş arkadaşlar da söylemiş zaten bol bol dinlen canım cevizini bademini de eksik etme, herşey yoluna girer sağlıcakla kucağına alırsın Rabbimin izniyle hiç üzülme sen canım..

maşallah oğluşuna minik aslan olmuş o artık annesi
Allah tamamına erdirsin canım..

shu_esra canım aldıkların çok çok güzelmiş birsürü çeyiz yapmışsın sen baya bayaa
Rabbim güzel günlerde sağlıkla mutlulukla kullanmanızı nasip etsin

Canım Güle güle en güzel günlerde kullan insallah. Bebeğin sağlıkla sıhhatli eskitir insallah hepsini. Darısı bana daha hiçbirşey almadım.

cnm tansiyonnormal dopplerde her muayenem yapılıyor benim zaten bu velet aşılamayla oldu ya doktorumun cihazı dopppler ilk orda gördü kan akış sorununu iğneyide o yüzden yaptıordı ciğer iğnesini ne olur ne olmaz biz önlem alalımda dedi kan akışındaki yavaşlık geçti kalp atışındaki sorunda atlatıldı tek sorun bebeğin 2 haftadan fazla geriden gelemsi dedi günde 2-3 bardak süt içiyorum süt içtiğim vakitlerde pekmez yememe lazımmış bende ayrı zamanblarda pekemzde yiypruım çünki demir ve kalsiyum aynı anda vucut emilim yapmıyormuş doktorumuyardı aynı anda yeme dedi bal yiyporum köy peyniri her sabah yumurtam haşlanmış ekmek çok azıcık yiyip ötekilerle midemi dluruyorum ekmek çok fazla yemek yerine peynir domates salatalık ye dedi doktorum kilo alımımdagayet süper kanım çok koyuydu onu biliyorum belki ondandır dedi artık boyuna posuna bakmayacak dedimbende sağlıczkla 40 haftamız doldunda dedim sağ salim allahın izni ile .... hiç tansiyonum düşmez yükselmez arada sarımsaklı yiyince 10-5 düşüyor ama diğer zamanlar 12-7 falan hep... inş bebeğimde sağlıklı gelir içimi rahatlattınız cnm çok sağolun

canım benim 29+1 de 1370 gr çıkmıştı
5 gün önde demişti doktorum ama önemi yok tabi 5 gün önde 5 gün geride
kg ve hafta karşılaştırması yapıldığında seninkinden aman aman bir fark göremiyorum ben
belki bebeğin hızlı gelişip duraksama dönemine girmiştir
3,5 kg doğmazda 2600 kg doğar
moralini bozma

mesaim bitiyor kızlar yavaş yavaş çıkıyorum ben hepinize güzel akşamlar iyi geceler olsun eve gidip dinleneyim akşam yemeğe anneciğime gidiyoruz her akşam saolsun yporulmayayaım diye hamiş kaldım kalalı yemek yapamıyorum evde :) benimde işime gelmiyor değil hani

çok şükür haftanın ilk günü bitmek üzere, pazartesi bittimi hafta bitti sayılır:) Normalde yaz aylarını çok severim hiç geçmesin isterim ama şimdi zaman bir an önce geçsin bebişimi kucağıma alalım diye çabuk geçsin istiyorum. Allah'ım sen büyüksün bende ve bazı arkadaşımızda ufak tefek sorunlar olsa da sen hepimize sağ salim göster o günleri, doğum hepimiz için güzel bir anı olarak kalsın hafızalarımızda...

sanırım yükledim,kızımın cicilerii maşallah deyin teyzeleriiiii

resimlerin altına ne nedir yazacaktım ama yapamıyorum maalesefff

canım hepsi birbirinden güzel.. iyi günlerde sağıkla kullansın.. ateş ölçerini soracaktım. bu markayı satıcı çok ciddi tavsiye etti banada ama ben kararsız kaldım. sen öneri üzerine mi almıştın?

canım sıkma canını sağlıklı olsunda kilosunu alır annesinin sütüyle inş. haşlanmış yumurta da iyi geliyormus, eğer yemiyorsan onuda kahvaltı listene ekleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…