2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım size de maşallah zamanında haftasında gitmesi daha iyi.. bebek iri olup erken doğurmaktansa zayıf ya da normal kiloda olup daha rahat bir hamilelik geçirip bütün organları gelişmiş bir halde zamanında doğurmak en güzeli.. ama Rabbimiz bilir gerisini artık...

bu arada söylediğin gibi olma ihtimali olabilirdi belki ama ondan önceki ayda kan testi yaptırmıştım 0,1 çıkmıştı.. ve hamile kaldığım ay adetime 1 gün kala hcg 111 çıkmıştı.. eğer önceki aydan olsaydı 10000 lerde olurdu.. hem ben oğluma hamile kaldığım günü bile biliyorum 18 aralık 2012 salı günü

sen magnezyum ve kalsiyumu dönüşümlü mü kullanıyosun yoksa her ikisini de her gün mü kullanıyorsun?

kasılmalarınmı var erken doğum riski varmı biz iiyiz şimdilik yürürken kasıklarım ağrıyor okadar ama yatmak kalmak çok sorun haline geldi hayırlısı olsun canım hepimiz için sağ salşim kavuşalım bebişlerimize

evet canım erken doğum riskim var ben şimdiden yatıp kalkamıyorum bebekte kilolu çünkü.. ileriki haftaları düşünemyorum bile..

Ay sen ne güzel şeyler yazmışsın öyle =)))
Ben de öğretmenim ve bu duruma çok üzülüyordum.
Cuma günü ilçe milli eğitimde bir bayanı aradım
Bana yönetmelikte bununla ilgili bir şey olmadığını ama soruşturduğunu söyledi.
Haftaya yine ara dedi.
Yarın aramayı düşünüyorum.
İstersen sana numarasını veriyim bir de sen ara.

Plasenta previadan dolayı zorunlu sezaryan gözüküyor şimdilik ama bende bir aksilik olmazsa epidural sezaryan düşünüyorum.
Canim bende de total previa var zorunlu sezeryan olucam...
kızlar ben devlet hastanesinde doğum yapmak istiyorum.özele gidiyorum ama devlete de kaydımı yaptırdım.acaba devlet hastanelerinde epidural yapıyorlar mı bilginiz var mı?
Canim ben devlet hastanesinde yapicam dogumu var epidural.

Canim ben ogretmenim ama bazi illerde kabul olmus bazilarinda olmamis budedigin.yeni cikan torba yasada mi var acaba.benim 33 dolmak uzere rapor falan almadim.doktordan tam olarak ne diyip alicaz raporu.bir de raporu alir almaz milli egitime mi goturucez sana oyle mi dediler?

Aaaa hangi iller mesela istanbul var mı?
İnşallah Allah gönlümüze göre verir arkadaşlar ya
Zaten doğum izni de artmadı :/

Benimde kızım olacak inşallah bizdede hala isim beli değil.
Senin söylediklerinden hüma daha guzel gibi

Benimde kızım olacak inşallah bizdede hala isim beli değil.
Senin söylediklerinden hüma daha guzel gibi

Kızlar ben kızımı yalnız buyuttuğum için ilk aylarda çok işe yaradı. Evin içinde Tam yatırıp içinde uyutup yemeğimi yaparken yanımda, duşta yanımda heryere evin içinde sürüyordum. Çünkü ilk aylarda sesleri cılız oluyor bişey olsa duymam diye.

canım bana doktor ikisinden de günde bitane iç dedi bende midemi bulandırıyo içemiyorum demiştim ozman peyniz yoğurt süt ürünleri yiyomusun dedi hergün yiyorum bende tmm ozmn kalsiyumu onları yemediğinde al dedi magnezyumda kasıklarında sancı olduğunda zorlada olsa burnunu tıka iç dedi öyle yapıyorum artık bende..
çünkü ikiside hem kokuyooo acayip bi şekilde hemde çok asitliler midemi mahvediyolar bütün gün..
ama mecbur kaldığımda içiyorum artık napalım herşey bebeklerimiz için..

canım ben bugün doktoruma ulaşamadım eşimde iftara yakın geldi eve sonra da kalkıp hastaneye gidemedim
bugün yine yatamadım ütüm vardı biraz onları yaptım evi süpürdüm derken kasıklarım da daha doğrusu en çok sol yumurtalığımda sancı oldu ama regl ağrısı gibi reglim hep bacaklarıma dizlerimin üstüne vururdu aynı acıyı hissettim
şükür çabuk geçti 1 dakika içinde dağıldı ama rahatsız hissediyorum kendimi çok yavaş hareket ediyorm
magnezyum içsem mi ki diye düşündüm ben içmeyeli onu bayaa oldu çünkü ne dersin..?:44::44:

Hayırlı sabahlar güzel anneler

Normalde bende gun aşırı içiyorum rahatsızlıgım olursa günlükte içebiliyorum reçeteinide okursan krasmpları önlediği yazıyor

günaydın canım eşleri sadece normal doğuma alıyorlar sezeryana almıyorlar.

canım epiduralinde bir çok sakıncası var
ama getiri götürü dengesini biz yapacağız
hangisi ağır basarsa ona göre karar vereceğim ben
ama ilk etapta almayı düşünmüyorum

bana da doktor suya atılıp erıyenlerden kalsıyum ve magnezyum verdı
magnezyumu yıne ıyı kotu ıcebılıyorum ama kalsıyumu ıkıncı yudumdan sonrasını midem almıyo
bunlar hap seklınde olanı olsa alsak yutsak içsek olsa bitse :):):)

günaydın canım eşleri sadece normal doğuma alıyorlar sezeryana almıyorlar.

alan hastanelerde var almayanda
medikalpark almamıştı eşimi
ama zaten önünde bir perde gerildiği için eşin senin yanında oturacak
kesildiğini çıkarıldığını dikildiğini görmeyecek zaten

alan hastanelerde var almayanda
medikalpark almamıştı eşimi
ama zaten önünde bir perde gerildiği için eşin senin yanında oturacak
kesildiğini çıkarıldığını dikildiğini görmeyecek zaten

ben de eger sezeryan olursa yanımda olsun ıstıyorum
zaten dedıgın gıbı görmeyecek kesilip biçilmeyi
ama eşim sezeryanda da normalde de yanımda olmayı kabul etmıyo
kötu olurum dıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…