2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

herşey yolunda giderde normal olursa
epidural almamaya çaba göstereceğim, ne kadar ağrı kesicide olsa süreci sekteye uğratıyor

Son düzenleme:
Kızlar bu haftalatda nts girmek mi gerekiyor ? ben özele gidiyorum doktorun muayenesinde nts yok acaba ondan mı söylemedi?

doktorun yönlendirir seni
aşağı yukarı ilk kontrolü bu haftalarda yapıyorlar sancı var mı yok mu diye
ama ikili test şeker yüklemesi gibi illa belli haftalar arısında yapılacak diye bir şey yok

ben doktoruma danışmadım daha bu konuyu ama epidural yapmak acı ağrı olayı anlamında iyi ama tabi en sağlıklısı normal doğum
epidural normal doğumun riskli olduğunu söylediiler de korkuttular beni
gerçi her şey de risk var ki normal doğumda bile olacağı varsa olur zaten dimi kızlar
normal doğum yapma cesaretim doğum yaklaştıkça artıyor nedense :KK1: tabi son anda bir şey olmazsa
sezeryan hiiiiiiççç istemiyorum inşallah gerek de kalmaz
normal dpğurabilirsem normal, korkarsam epidural :KK3:

ben doktoruma danışmadım daha bu konuyu ama epidural yapmak acı ağrı olayı anlamında iyi ama tabi en sağlıklısı normal doğum
epidural normal doğumun riskli olduğunu söylediiler de korkuttular beni
gerçi her şey de risk var ki normal doğumda bile olacağı varsa olur zaten dimi kızlar
normal doğum yapma cesaretim doğum yaklaştıkça artıyor nedense :KK1: tabi son anda bir şey olmazsa
sezeryan hiiiiiiççç istemiyorum inşallah gerek de kalmaz
normal dpğurabilirsem normal, korkarsam epidural :KK3:

Aynen aynen bana da bi deli cesareti geldi bugünlerde hiiiç korkum yok
Epiduralde ıkınma ihtiyacın olmadığı için sakıncalı demişlerdi
Allah yardım eder diye düşünüyorum normal doğumda.
Bende bel fıtığı ve çarpıntı var, acaba normale izin verir mi doktor?
Sezaryen olmasını hiç istemiyorum sonrası çok zor oluyormuş.

Eğer normal doğum yaparsam bende epidurali tercih ederim. Diğer türlü çok zor:/ Aslında soruyu epiduralsiz normal doğum yapmak isteyen varmı diye sorsak daha mı iyi olur acep:) Var mı aramızda cesaretli:))

benım halamın kızı kuzenım istanbulda doğum yapmış doktoru epidurale karşıymış ama resmen sezeryan alın beni die anırdım dio afedrsiniz ben cesaret edemem o kadarına açıkcası gerek var mı bilmiyorum sonuçta epidurallede normal dogurmuş oluyosun

benım halamın kızı kuzenım istanbulda doğum yapmış doktoru epidurale karşıymış ama resmen sezeryan alın beni die anırdım dio afedrsiniz ben cesaret edemem o kadarına açıkcası gerek var mı bilmiyorum sonuçta epidurallede normal dogurmuş oluyosun

Aynen bende cesaret edemem. Epidural istemeyenlere sonsuz saygım var ve hatta cesaretlerinde hayranım. Ama şahsen ben o kadar cesur değilim:/ tıbbın yeniliklerinden yararlanmaktan yanayım, umarım sonrasında pişmanlık yaşamam gerçi ama etrafımda çok var epidural olan , kimse zorluk yaşamamış.

merhabalar herkese:KK16:
geçmişi okuya okuya anca bitirdim ne çok şey olmuş hafta sonu...
egelgec, krizantem ve perakedisi hepinize geçmiş olsun sizin yavrular aceleci çıktı galiba inşallah hepsi vaktinde ve sorunsuz gelir:emir_bebek:
shu_esra canım aldıklarının hepsi çok güzel güle güle kullanın inşallah..:nazar:

bebek bezi konuşulmuş bende bunu merak ediyordum ama yinede karar veremedim yenidoğan almayı düşünmüyordum ama bilemedim ki şimdi ne yapsak:44:

ben hiç epiduralli doğumun sakıncalı olduğunu tehlikeli olduğunu duymadım daha önce bu kadar tercih edildiğine göre bi sakıncası olduğunu düşünmüyorum ben RABBİM hakkımızda hayırlısı neyse o olsun gönlümüzdekinide hayırlı eylesin

zorunlu sezeryan görünüyor bana da dr epudural sezeryan en mantıklısı dedi
tamamen bayılmak istemiyorum sonrasında sorunlar da daha fazla oluyormus

hayırlı neyse o olsun kızlar bızım gelinimize 10 saat doğum sancısı cektırdı dru en son cocuk sıkışacak cıkamıyor dıyıp sezeryana aldı, tabı sımdı kızcagız bı daha doğurursam töbe normal doğurmam direkt sezeryan diyor.

Allah kolay doğumlar kısmet etsin normalin de sezeryanın da.

zorunlu sezeryan görünüyor bana da dr epudural sezeryan en mantıklısı dedi
tamamen bayılmak istemiyorum sonrasında sorunlar da daha fazla oluyormus

hayırlı neyse o olsun kızlar bızım gelinimize 10 saat doğum sancısı cektırdı dru en son cocuk sıkışacak cıkamıyor dıyıp sezeryana aldı, tabı sımdı kızcagız bı daha doğurursam töbe normal doğurmam direkt sezeryan diyor.

Allah kolay doğumlar kısmet etsin normalin de sezeryanın da.

Senin neden zorunlu sezaryan?

32 veya 36. haftadan sonra giriliyormuş daha vakit varya ondan bahsetmemiştir belkide

Benimle aynı doktora yengemde gidiyor o sormuş doktorda bnm kullandığım ultrasonla ben kan akışınızi falan kontrol ediyorum nts gerek yok demiş doktorumuz doçent aynı zamanda riskli gebelik uzmanı güvenmek istiyorum doktoruma

X