- 15 Ekim 2011
- 1.210
- 13
canım benim demek oğluşun iri maşallah size biz ne iri ne küçüğüz tam olması gerektiği gibi günü gününeyiz..
ama bak ne diycem benim bi arkadaşım vardı aynı senin gibi oğlu 3 hafta fark arayla doğdu yanii mesele neymiş asıl son adet tarihi diye hesap ettiği tarih meğer adeti değil bebeğin rahimde kalma kanamasıymış.. o bile adet sanmış bilememiş bence kesin seninde öyleee... yani son değilde o son adet tarihinden öncekine göre hesap et bakalım nasıl çıkıyo ozman ? benim felan son adetim 3 gün sürmüştü hatta ben bile şüphelenmiştim bebeğin kalması için kanama mı diye bebeğim senin gibi iri çıksaydı ölçüleri hemen öyle düşünücektim..ama günü gününeyiz çok şükür gidiyoruz böyle bakalım inş. bişi çıkmaz
bu arada o magnezyum ilacı banada çok önce verdi doktor ama içememiştim midem bulanıyodu ozmanlar içme demişti doktor bi ağrın olduğunda hemen içyosun burnunu tıka zorlada olsa iç dedi valla bugün içtim geçmiş artık hiç bulanmadı midem..
suda eritilen benim o magnezyum adı magnorm ayrıyetten kalsiyumda var ama o ayrı eritiliyo ikiside farklı ilaç yani..
hem kalsiyum verdi hem magnezyum...
canım size de maşallah zamanında haftasında gitmesi daha iyi.. bebek iri olup erken doğurmaktansa zayıf ya da normal kiloda olup daha rahat bir hamilelik geçirip bütün organları gelişmiş bir halde zamanında doğurmak en güzeli.. ama Rabbimiz bilir gerisini artık...
bu arada söylediğin gibi olma ihtimali olabilirdi belki ama ondan önceki ayda kan testi yaptırmıştım 0,1 çıkmıştı.. ve hamile kaldığım ay adetime 1 gün kala hcg 111 çıkmıştı.. eğer önceki aydan olsaydı 10000 lerde olurdu.. hem ben oğluma hamile kaldığım günü bile biliyorum 18 aralık 2012 salı günü
sen magnezyum ve kalsiyumu dönüşümlü mü kullanıyosun yoksa her ikisini de her gün mü kullanıyorsun?