aranızda prenses doğum (epidural normal doğum) düşünen var mı kızlar ?
Kızlar bu haftalatda nts girmek mi gerekiyor ? ben özele gidiyorum doktorun muayenesinde nts yok acaba ondan mı söylemedi?
ben doktoruma danışmadım daha bu konuyu ama epidural yapmak acı ağrı olayı anlamında iyi ama tabi en sağlıklısı normal doğum
epidural normal doğumun riskli olduğunu söylediiler de korkuttular beni
gerçi her şey de risk var ki normal doğumda bile olacağı varsa olur zaten dimi kızlar
normal doğum yapma cesaretim doğum yaklaştıkça artıyor nedensetabi son anda bir şey olmazsa
sezeryan hiiiiiiççç istemiyorum inşallah gerek de kalmaz
normal dpğurabilirsem normal, korkarsam epidural
Eğer normal doğum yaparsam bende epidurali tercih ederim. Diğer türlü çok zor:/ Aslında soruyu epiduralsiz normal doğum yapmak isteyen varmı diye sorsak daha mı iyi olur acep:) Var mı aramızda cesaretli:))
benım halamın kızı kuzenım istanbulda doğum yapmış doktoru epidurale karşıymış ama resmen sezeryan alın beni die anırdım dio afedrsiniz ben cesaret edemem o kadarına açıkcası gerek var mı bilmiyorum sonuçta epidurallede normal dogurmuş oluyosun
Kızlar bu haftalatda nts girmek mi gerekiyor ? ben özele gidiyorum doktorun muayenesinde nts yok acaba ondan mı söylemedi?
bende epidural normal düşünüyorum canım..aranızda prenses doğum (epidural normal doğum) düşünen var mı kızlar ?
zorunlu sezeryan görünüyor bana da dr epudural sezeryan en mantıklısı dedi
tamamen bayılmak istemiyorum sonrasında sorunlar da daha fazla oluyormus
hayırlı neyse o olsun kızlar bızım gelinimize 10 saat doğum sancısı cektırdı dru en son cocuk sıkışacak cıkamıyor dıyıp sezeryana aldı, tabı sımdı kızcagız bı daha doğurursam töbe normal doğurmam direkt sezeryan diyor.
Allah kolay doğumlar kısmet etsin normalin de sezeryanın da.
Senin neden zorunlu sezaryan?
32 veya 36. haftadan sonra giriliyormuş daha vakit varya ondan bahsetmemiştir belkide
canım ben kısmet olursa ikizlerimi bekliyorum dr riske atamam normal doğum sakıncalı dedi.