Canım tüm gün beraberiz zaten eşim işe gidiyor ,öğlen uyutma yada günlük hep ben ve bakıcı ablayla abla hiç uyutmuyor hatta öğlenleri, temel bakımı vermek istemedim ben evdeyken başkası yapmasın dedim , gece uyanmaları ve gece kalkması tamamen babada kızında bende çünkü kızda sürekli kalkıyor bazen oğlana gitmem gerekirse kız uyanıyor yada tam tersi oluyor kız uyanınca oğlanın yanından kalksam o kalkıyor o sebeple onun gece uyanmalarına babası gidiyor sabrının tükendiği yerde beni çağırdı bugün zaten oğlum babayla çok şükür çok güzel bir iletişimi var çok düşkün yani babası varken anne diye ağlamıyor çünkü gece düzenimiz uzun süredir böyle hamileliğin sonraların dada eşim kalkıyordu ona.(zaten son haftalar hariç gece uyanmaları sütten kestikten sonra gece boyu 1-2 ydi)
ocak ayında işten ayrılalı 2 sene olacak izinlerimle ve bu ay yeniden ücretsiz iznimi başlattım evde tam gün yardımcıda var ben diyorum bi anne olarak ikisini de ihmal etmemek için elimden gelen herşeyi yapıyorum herhangi bir travma olmasın diye haftada bir gün oyun grubuna götürüyorum baş başa vaktimiz olsun oğlanla diye, bazen kızı bırakıp ablaya ,arkadaşına gidiyoruz oğlumun gibi beraber gene birlikte başbaşa da vaktimiz olsun diye, daha ne yapılır bilmiyorum açıkçası ama içim rahat olsun ikisine de yetebileyim diye maddi manevi tüm şartları zorluyorum,
Bezde ben o kadar alışmışım ki kakalı bez değiştirmek çok zor geliyor hatta nasıl yapıyorlar falan diyorum sorma, saldım zaten asla zorlamak istemiyorum çünkü tamamen direnç oluşturmasın istiyorum arada hatırlatıyorum varsa gidelim diye
Uyku da gazda İnşallah geçici bir süreçtir bakalım zamanla büyüyecekler kolaylaşacak biliyorum