2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bugün uyusun diye telefondan ninni açtım bende normalde hiç yapmadığım birşey ve öyle uyudu, gerçekten 2 yaş çok fena yaklaşıyor
İlgisini dağıtmak için herşeyi yapıyorum bazen ilgisi dağılıp sonra o ağladığı şey için tekrar ağlıyor 😂
Canım 3 aylık olduk, tuvalet pozisyonu da yapıyorum gerçekten bazen fayda ediyor bazen etmiyor, kakasında kan gördüm bi kaç sefer doktora da götürdüm olabilir turşu falan bu ara çok yedin mi dedi bende çok yerim turşuyu kestim gene var muhtemelen dokunan birşey var ve oda gaz yada karın ağrısı yapıyor
Günlerim o kadar hızlı geçiyor ki anlatamam
Her ikisinin de ayrı ayrı derdi var😂😂
Bu arada kızımda kaynanama benziyor, hikmetinden sual olunmaz Rabbim ama bari biri bana benzesin isterdim oğlumda aynı baba🤣
Ben de ne zaman yoğurt yesem Ekin gazdan çatlardı süt ürünlerini de çok tüketme 🥲 hahahahah huyu sana benzer belki ordan kurtarırsın 😆

inşallah canım artık bünyem kaldırmıyor sen bir de çalışıyorsun daha da zor olur senin için. Ben evdeyken bile zorlamıyorum🥹
Zor canım valla zor bu sayede insan vücudunun ne kadar güçlü olduğunu test etmiş oluyoruz 😂 Allah herkesin yardımcısı olsun 🥹

Ben de ne zaman yoğurt yesem Ekin gazdan çatlardı süt ürünlerini de çok tüketme 🥲 hahahahah huyu sana benzer belki ordan kurtarırsın 😆
Canım yoğurt çok rahatsız ediyor benimkini de ya , oğlan hiç böyle değildi bunda çok dikkat etmem lazım o zaman, annenin yediği bebeğe geçmez diyor bazı doktorda o hikaye o zaman

Canım yoğurt çok rahatsız ediyor benimkini de ya , oğlan hiç böyle değildi bunda çok dikkat etmem lazım o zaman, annenin yediği bebeğe geçmez diyor bazı doktorda o hikaye o zaman
Bence kesinlikle etki ediyor özellikle dikkat etmiştim ben canım, nurse Harvey in colex diye bitkisel bir şurubu var ekini o çok rahatlatıyordu çok güzel kaka yaptırıyor her şeyi çıkarıyordu

minseo minseo Akilvar Akilvar kızlar bir türlü girip cvp veremedim kaç gündür, uyku tavsiyeleriniz için teşekkür edemedim. Öğle uykusunu biraz öne çekmeye çalıştım 21.30 da uyumuş oluyor, oyun atölyeleri olmadığı günler öğlen uykusunu 13.30da bitiriyorum o zamanlar 21.00 de uyumuş oluyor. Her yerde 15.00den önce bitirin yazıyor ama bu forum kadar faydalı bir yer yok anladım ki 14.00 de bitmiş olmalı yoksa sabaha kadar dans bizde. Siz nasılsınız bişeyler yazılmış şimdi geriden gelip okuyacağım ☺️ Biz bugün menenjit 3. Dozları olduk, yine çok etkiledi yavrumu önceki menenjit de çok kötü etkilemişti şimdi de çok ağladı akşam, yürüyemedi oturdu saatlerce, bacağını gösteriyor hep, aşı karşıtı değilim ama aşılardan da nefret ediyorum

Kızlar sizin cocuklarda da çorapsız gezme durumu var mı? Kızım 2 haftadır neredeyse sıfır çorap şeklinde; her odada bir çorabı var, yakaladığımız yerde giydiriyoruz ama yok geri çıkarıyor. Önceleri geçici bir şeydir diye önemsemiyordum, şimdi baya alışkanlık halini aldı. Acaba olumsuz bir duruma sebep olur mu diye de tedirginim. Geçenlerde kilotlu çorap giydirmiştim elbisesinin altına, fena huylandı çekiştirip durdu dışarda
Cnm çok zaman geçmiş mesajının üstünden ama yazayım dedim, eğer ortam sıcaklığı çok düşük değilse aslında pek de sorun değilmiş çorapsız gezmesi. Şuna denk gelmiştim geçenlerde 👇🏻

Cnm çok zaman geçmiş mesajının üstünden ama yazayım dedim, eğer ortam sıcaklığı çok düşük değilse aslında pek de sorun değilmiş çorapsız gezmesi. Şuna denk gelmiştim geçenlerde 👇🏻

Aa çok iyi canım teşekkürler 🤩 bizimki hala çorapsız devam.

Buaralar gece çok uyanıyor, gece emiyor. Yatağı bizim yatağın hemen yanında ve bir hamleyle bizim yatağa geliyor, neredeyse beraber yatıyoruz. Tam oda ayırma zamanı gibi hissediyorum 💆🏻‍♀️ geçen gece uyandı ve sürekli ik mık 🥴 zar zor daldı uykuya ben de salona geldim biraz sosyal medyada dolaştım, ben yatakta olsam yarım saatte bir ses çıkarak çocuk tık demeden uyudu. Ben odaya gelince yine sinyal vermeye başladı. Anne sensörü var bizimkinde, uyuyamıyor 😬 sizinkilerin gece uykusu nasıl?

Buaralar gece çok uyanıyor, gece emiyor. Yatağı bizim yatağın hemen yanında ve bir hamleyle bizim yatağa geliyor, neredeyse beraber yatıyoruz. Tam oda ayırma zamanı gibi hissediyorum 💆🏻‍♀️ geçen gece uyandı ve sürekli ik mık 🥴 zar zor daldı uykuya ben de salona geldim biraz sosyal medyada dolaştım, ben yatakta olsam yarım saatte bir ses çıkarak çocuk tık demeden uyudu. Ben odaya gelince yine sinyal vermeye başladı. Anne sensörü var bizimkinde, uyuyamıyor 😬 sizinkilerin gece uykusu nasıl?
Benimki çorabı çıkarınca kızıyor ben de biraz çorapsız gezsin istiyorum ama imkansız 😂
Uykular çok fenaydı ama burnu tıkalıydı yavrumun o da etkiliyordu muhtemelen, hastalığı geçince hem morali düzeldi hem uykuları. Şu ara iyiyiz ama ben artık bir saat sonrasını bile kestiremiyorum ☺️ Uyumuyor yeter artık derim ertesi gün pıt uyur, en azından iyi yiyor derim ve bir anda yemez olur, her şeyin değişken olduğu bir dönem oldu bu son 3 ayımız.

Kızlar selamlar , evde bakıcı ablamız ile etkınlıkler oyunlar oynasın istiyorum ama aklıma etkınlık gelmıyor etkınlık önerileriniz var mı ? (Oyun hamuru, lego ,arabalarla oyun , resim boyama yapmak dışında)
Bir kasenin içine traş köpüğü ve içinde hayvan figürleri arayıp bulmaca diğer kaseye de su koyup yıkayıp kurulamacayı seviyor mesela aklıma gelen daha çok da yazamayacağım galiba, şu sayfadan bakıyorum ben genelde bugün çöp şişlere kestiğim pipetleri geçirdik mesela bu sayfada görmüştüm yine ekliyorum

Kızlar lavaboda oyuncak yıkıyordu benim ki öyle oyun yaptık, yeter dedim 10 dk olmuştu, indirdim vay sen misin bunu yapan böyle bir ağlamak yok dakikalarca ağladı
, tekrar beni oraya koy diye, direndim pes edecektim ama şimdi pes edersem bida laf dinletemem dedim, kolun ıslandı üşüdün süren doldu vs herşeyi denedim ama varya 10 dk da yaşlandım, sonuç sustu ve hiçbişey olmamış gibi hayatına devam etti ben ise bitik🥲 siz böyle durumda nasıl davranıyorsunuz böyle aşırı ısrarlı ağlaması neden😑
Ben mümkünse önceden söylüyorum şimdi bir kez daha yapalım sonra kapatacağım diye önden uyarmak iyi oluyor bir anda bitti demektense ama oldu ki uyarmadan hayır diyip aldım ve krize girdi ben inatla çocuk orada delirirken çok kesin hayırsa hayırdır diye inatlaşmıyorum son kez yine izin verip tamam yapalım ama son bu kapatacağız diye iki dk daha izin veriyorum kriz çıkmıyor.

Ay yazmayı unutmuşum tam da bu sebeple ben de odayı ayırmıştım yatakta dönmeme bile uyanıyordu ikimize de işkence oluyordu ayrı odada çocuk da daha rahat etti biz de. Sizin de zamanı gelmiş sanki.

Benim oglanda besiginde agliyor yanima aliyorum susuyor son 1 aydir boyleyiz hicbizaman beraber yatmadik guvenlik sebebiyle hep kendi yataginda yatirdim ama bitek benim yanimda uyuyor yani bilemiyorum bende rahat uyuyamiyorum bu sekilde nolacak bilmiyorum besigine geri koydugum an uyaniyor

X