- 4 Aralık 2012
- 1.083
- 24
Canım ben inanıyorum ki bunu da atlatacak. Sen eşinle elifin babasıyla mutlu huzurlu devam edeceksiniz hayatınıza. . Bu minikler hepimizin gülme nedeni zaten.İnşallah kizlar bir insallah. Ben tanidigimm kisilerle dertlesmeyo pek sevmem. Nedenini bilmiyorum karakter meselesi saniyorum. Kendimi kapatirim cok uzgun zamanlarımda. Burdan size yazarim zaman zaman derman olmasa da stresimi paylasirim. Iki yil once aylarca resmen hastaneye tasinmistik. Hastaneden okula gittim geldim aylarca. O zaman elifimiz yoktu. Simdi bebegim var daha zor olur kendimi kapatamam diyordum ama Rabbim ediyor yardim. Sanki elif benim kafami dagitiyor stresimi aliyor fazla derinlere dalmama engel oluyor unutturuyor. Gülüşü negatif enerjimi aliyor. Dualarinizda Allahtan bizim gonlumuze ferahlik vermesini güç ve sabir vermesini dileyin. Hepsi sinav hepsi oyle yada boyle gececek biliyorum en onemlisi kazanan olabilmemiz. Isyan etmeden kalp kırmadan sabirla...
Canım bize de ameliyatın sonucunu mutlaka yaz burdan merak etmeyelim.
iyi haberlerini bekliyoruz.
Kızlar bizde 20.30 da eve vardıkkkk
Hemen kerem e koştum daha tam park etmeden actım kapıyı :)
Beni görünce şaşırdı alıp emzirdim hemen o an işte kavuştuk asıllll...
Sarıldı koklaya koklaya emdi yavrum hem kucagımdaydı şimdi de yanımda uyuyo
2 günde olsa bi asır geldi ama onu Bodrum'a goturemezdim doğru düzgün full bi otele gitmedik
Birde ikinc gun tekne turu fln yaptık ztn aral yanımdaydı
Bi bok anlamazdım buna ciddi anlamda cok ihtiyacımız vardı
Denizcim artık kavuştuğu dert etme geçti gitti. Sen de kendine geldin. Şimdi daha verimli geçireceksiniz vaktinizi. Arala da iyi oldu sadece ona ayırdığın zaman okul öncesi annesiyle babasıyla başbaşa tatil ona da iyi gelmiştir.