2012 subat annelerı dogum lıstesi......

dualarım senınle cnm ruzgarla beraber sag saglım evınıze gıdeceksınız bunu dusun sadece...
opuyorum kocaman rabbım yar ve yardımcınız olsun kusum..

kız buklee sözünün eri çıktın benden önce dogurma dedim bak hemen ardıma dogurdun

dualarım senınle cnm ruzgarla beraber sag saglım evınıze gıdeceksınız bunu dusun sadece...
opuyorum kocaman rabbım yar ve yardımcınız olsun kusum..

Canım kıyamam okudum ve daha anneni bekleme kısmından itibarende ağlıyorum ya varya biran önce hayırlısıyla doğursamda şu ağlamalardan kurtulsam diyorum.Tekrardan hayırlı olsun buklecim sana özelden mesaj atmıştım hikayeni okumadan önce şimdi dualarım hayırlısıyla sağlıcakla bebeğinle yuvana dönmen olucak bitanem.

ısım duzeltmesı gokce hanımı yanlıs yazmısım da

ısım duzeltmesı gokce hanımın ısmını yanlıs yazmısım da solemesı ayıptır

Sagol benim_olan darısı basına insallah :)

AYYYY AYYY canım hayırlı olsun ben kaç gündür foruma giremedim ev kalabalıktı malum doğum yaklaştı sağolsunlar ama bugün yanlız kaldım hemen forumu karıştırdım doğum yapanlar var sen bukle bikaç arkadaş daha herkesin gözü aydın allah analı babalı büyütsün hayırlısıyla kurtuldunuz ya canım şükür allah ımıza darısı başımıza.Bende bukleninde doğum hikayesinde ağladım sendede ağlama modundayım kaç gündür yavvvvv yeterrrrrrrrrrrr çok korkuyorum ama artık doğurmak istiyorum gribim menepozlu karılar gibiyim atletle dolanıyorum :))) tekrar hayırlı olsun dünyam

acıdem hayırlı olsun cnm rabbım bebeklerıne saglıklı omur nasıp etsın..

Hayırlı olsun arkadaşım anca okuya bildim doğum hikayeni allah analı babalı büyütsün inşallah bizlerde bekliyoruz sizlerin hikayelerini okuyarak geçiriyoruz zamanımızı allah ım bizlerede nasip eder inşallah sizlerle bu anımızı paylaşmayı :))) tekrardan hayırlı olsun

Allah ım sağlık sıhat ve mutluluk versin tüm ailene anca okuya bildim bugün doğu hikayelerini okuyup okuyup ağlıyorum hava yağışlı ya ondandır kesin :)))) nıhlecik doğurmak istiyorum artıkın yav yeter

Çook sewındım senın adına canım Allah annelı babalı büyütsün inşallah ....Süper bişey bu canım..Keşke o kadar acı çekmeseydın,ama olan olmuş..İşte normal isteyip olmayınca da cektıgınle kalmak kötu oluyor..Ama,uzun süürünce de annene kavusman harıka olmuş canım..Bebegın küvezde mi şimdi,ne zaman cıkacaksın hastaneden ..Umarım en yakın zamanda kavusursun,üzülme kı sütün gelsın canım..Bebişinle ilk karsılasınca neler hıssettın,sana mı benzıyordu..Eşin agladı mı ,nasıldı??

aminnnn inş..
rabbım sanada saglıklı sıhatlı dgm nasıp etsın

buklem yavrum cok sevındım sıkıntıların ıcın uzuldum ama allahımn yardımınla bebgınde send eıyı olucaksınız inşs bıtanem cok gecmıs olsun kız dogrudun sonunda vallaa:)

Yawrum ßenım raßßım nazarLardan koruSun
KokLa kokLa benım iÇinde kOkLa :)

buklem yavrum cok sevındım sıkıntıların ıcın uzuldum ama allahımn yardımınla bebgınde send eıyı olucaksınız inşs bıtanem cok gecmıs olsun kız dogrudun sonunda vallaa:)

Yawrum ßenım raßßım nazarLardan koruSun
KokLa kokLa benım iÇinde kOkLa :)

tşkler kızlar.. bebeğim kuvezde bi kere gösterdiler ve bütün drlar hemşireler aynı anne diyolar bencede bana benziyor tabi.. bennebileyim hayırlı doğumlar canım sanada. . bi alayım bol bol koklayacağım yavrumu..

Canlarım..
Bukleem doğum hikayeni bi ağlayarak bir gülerek okudum..
Nihleem seninkini de...
Allah analı babalı büyütsün kuzularınızı...
Darısı başımıza...
Ne olur bi koklayın kuzularınızı benim için...

canım sen de mi doğurdun .biraz sıkıntılı olmuş ama kurtulmuşsun çok şükür.güle güle büyüt bebeğini....

herkese teşekkür ederim kızlar
doğum bekleyenlerede Allah kolay doğumlar versin..

senin ruzgarin benim kiza gore erken davrandi,gercekten de ruzgar gibi geldi aniden,gule gule buyutursun insallah,benim kiz yerinden memnun sanirim gelmeye niyeti yok,hadi bakalim hayirlisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…