- Konu Sahibi tugbaemrah
- #7.341
bende bugün bi kıloma bakayım.bir kaç gündür iştahsızım yiyemıyorum ama özel bi rejim yapmıyorum halendaha.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr tunatunam la konuştuk herkeze slmı var aysunn seni çok öptüü :))
bu ara çok yoğunmuş pazartesiden sonra gelicekmiş adet söktürücü kullanmış ama hala gelen giden yokmuş...
ayy bak bakalım ne çıkcann merak ettim bendee :))bende bugün bi kıloma bakayım.bir kaç gündür iştahsızım yiyemıyorum ama özel bi rejim yapmıyorum halendaha.
aaaa bende coookkk opuyom solersin konusursan bidaha oluymu bebiss...alla alla niekine ole olmus acep incir kuru yapsin bari onu duymustum adeti duzene sokuyo die..
ayy bak bakalım ne çıkcann merak ettim bendee :))
pazartesi gelcekmiş inşallah yaa bende adaçayı düzene sokar die biliyorum ama inciri duymamıştım :))
en son 64 tüm ama bakalım.
günaydınn bahtıışenn hanımlarr.............bende yarın dok gidiyorum.adetin 3.günü gel demiştiii.bakalım nediycekk
ayy merak ettim şimdi nezaman tartılcann
akşam eve giderken.yazarım hemencik .eczanede tartılırım:)ve yazarım.bende başlıyım yarından itibaren rejime düğün var birde ozaman kadar vereyim elbise diktircem.ama benim bir tek kalcam var onu eritmem lazım.
kızlar günaydın :))) cumanız mübarek olsun
dün akşam itibariyle bebeğimiz olacağını yakın akrabalara söyledikBir tarafım umutlu diğer tarafımda ilk bebeğimi düşündüm, o zaman aklıma geldi inş. Rabbim bu sefer nasip eder inş.
hayırlı cumalar canım
seninde cuman mübarek olsun.cumanın hürmetine herşey yolunda olur inşiallah canım.çok fazla kimseciklere söyleme.yakın akrabalara derken kimlere söyledin???
Herşey yolunda olur canım kalbini ferah tut arkadaşım.
cnm ozaman hareketleri ihmal etme hareket çok önemlii :))
inş. Canım yakın derken yani sürekli gidip geldiğimiz teyzemgile, görümceye yurt dışında, anne-baba ya bi de yakın bi arkadaşım var ona söyledim canım ilaç kullanıyorum bi de daha sık dr. Gidicem mecbur söyledim yani düşük tehlikem olunca eşim çok üzüldü dedim annene söyle belki onların duaları bebeğimizi korur 3 ayım bitsin inş. Adak yapıcam 3 yıl bitti evliliğimde bu temmuzda 4 olcaz inş.çok istiyorlar inş.![]()
günaydınn cnmmm seninde cuman mübarek olsunkızlar günaydın :))) cumanız mübarek olsun
dün akşam itibariyle bebeğimiz olacağını yakın akrabalara söyledikbir tarafım umutlu diğer tarafımda ilk bebeğimi düşündüm, o zaman aklıma geldi inş. rabbim bu sefer nasip eder inş.
evet canım üstüm çok ince belim kollarım gögslerde yok:)
otururken gören ama zayıfsın dıyor masadan kalcınca :):): Komedi:):)
anladım canım.hayırlısı olsun bir tanem.evet dualrını alırsın söyle.sende kendini çok yorma.agır kaldırma yat dınlen.çalışıyordun dimi sen.rapor al yat ya.dr ada evet sık sık git canım.rabbim inşallah kucagına sağlıkla sıhatle alırsın birtanem bende hep dua edıyorum.hamilelerimize hamile olmak isteyenlere.rabbim isteyen versin en kısa zamanda,olanıda korusun dıye ..dualara inanıyorum çok.hep hayırlısını dile canım.
Tubiş sen hani bir yere yazıon ya kılonu felan yazıyorsun ya ora neresi nereyi takip ediyorsun.
günaydınn cnmmm seninde cuman mübarek olsun
ayy cnmm çok sevindimmm :))) inşallah bitanemm bu bebeğini sağlıklı sıhatli alcan kucağına :)))
ozamn diet yapma bence cnm sen hareket yap spora git :))