2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

merhaba kızlar ben yeni katıldımm aranıza bende hamileyim ocak ayında hamile kaldımm..3senenin sonunda tabiiii..kimyasal gebelik için cok uzuldum canım cunku 2defa gecirdim bende allah en kısa zamanda isteyen herkese nasip edsin insallaahhh

merhaba kızlar ben yeni katıldımm aranıza bende hamileyim ocak ayında hamile kaldımm..3senenin sonunda tabiiii..kimyasal gebelik için cok uzuldum canım cunku 2defa gecirdim bende allah en kısa zamanda isteyen herkese nasip edsin insallaahhh

kızlar ben bu siteyi bilmyorum kullanmayı..yazdıklarım geliyormu sze bilmem ama benide aranıza alırmısınızz??

gunaydiiin kizlllllaaaar
nasilsiniz bakim
gune o kadar guzelll baslamisim ki
bidde kar yagiyor oyle lopa-lopa
seviyorum ya bu kari
bu arada kizlar bugun burda kadinlar bayrami gunu
hepinizi tebrik ediyom mutlu olmaniz dilegile
Allah hepimize anne olmak guzelliyini yasatsin Amin

canım yazdıkların gelmiş hepsi fakat sen yazdıgında heralde kımsecıkler yokmuş.
hoşgeldin aramıza.amin rabbim hepimnize nasip eder kucagımıza alırız.

saol canım hepimizin günü kutlu olsun .umarım günün hep böyle geçer.

merhaba cnm allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah :)) kimyasal gebeliği nezaman geçirdin yani arkasından hemen hamile kaldınmı ??
kızlar ben bu siteyi bilmyorum kullanmayı..yazdıklarım geliyormu sze bilmem ama benide aranıza alırmısınızz??
geliyo tabii cnmm hoşgeldinn aramızaa :))
günaydınnn kızlarrrrrrrr.
gününüzün güzel geçmesi dileğiyle..
günaydınnnn cnmmmm inşallah :))
günaydınnn sevilll taze annee :))) kızz ne karıııı burasa güneş varr :))
[SUB]kızlarrrrr dünya kadınlar günümüzz kutlu olsunnn[/SUB]

çok saol cnmm sizindeeee

kızlarrrr günaydınnnnnnn DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNN !!!!!
ayy sabahh işyerine masama geldimm bide ne görimm masamda mor menekşeee şirketimiz bütün bayanlara menekşe almış ve biz gelmeden masamıza koymuşş ayy görüncee çok mutlu oldummm

Son düzenleme:

ayy çok inceymiş şirketiniz.bizde nerdeeee:)

gunaydin canim sanada tubisim
canim ben bakude oturuyom
kac gundur gunesliydi
ama bu sabah kar var burda durmak niyetide yok

ne guzelll yaaa:97:

ayy çok inceymiş şirketiniz.bizde nerdeeee:)
ayy öledirler yaaa hiç bi özel günü unutmazlarr şimdi anneler günündede bişi yaparlar :))
gunaydin canim sanada tubisim
canim ben bakude oturuyom
kac gundur gunesliydi
ama bu sabah kar var burda durmak niyetide yok
ayy doğru cnmm unutmuşum :)) az yağsınki hastalıklar kırılsın ama sen dışarı çıkma dikkat et kayma olurmu cnm :))
ne guzelll yaaa:97:

dimi yaaa :)) sabah sabah inanılmaz pozitif oldum :))

canim ben de kar aksama kadar yagsa da kocisim de biraz erken gelip beni gezmege cikarsa da dusunuyodum

umarım günün pozitif geçmeye devam eder canımmmm:)

kızlar merhaba,

öncelikle kadınlar gününüz kutlu olsun. ben dün hamile olduğumu öğrendim idrar testi ile. ama kaç haftalık bilmiyorum. doktor araştırması yapmaya başladım. karnım çok ağrıyor ve şiş. karnımın sağ tarafı ağrıyor bu normal mi?

canim ben de kar aksama kadar yagsa da kocisim de biraz erken gelip beni gezmege cikarsa da dusunuyodum
cnm bencee çıkma nolur nolmaz kendine çok dikkat etmelisin yada kocişinin koluna gir ve dikkatli yürü olurmu cnm :))
umarım günün pozitif geçmeye devam eder canımmmm:)
inşallah cnmm :)) akşama toplantı var geç çıkcaz biraz ama oda sinirlerimi bozamadı :))

merhaba cnmm :))
nerde oturuyosun sen ?? yani ufak ufak kasılmalar oluyosa normal ama ağrın çoksa zaman kaybetme hemen git doktora cnm

korktum şimdi ( yani duramayacak kadar ağırmıyor, kasıklarım ağırsa mantıklı gelecek ama neden sağ tarafım ağrıyor anlamadım

izmir bostanlıda oturuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…