2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

aaaaa keşke yapsaydın nolur nolmaz doğru sölemiş ablan hadi yap bakalım belki bi süpriz bekliyodur bizi :))

hiç ümidim yok ama yapim bari...akşammı yapsam sabahmı tubiş...çatlarım ben akşam yapmak için...ama sabah daha ii diolar...amannnn ne diom ben...zaten adet olmuşum...varsa çıkar zaten ha akşam ha sabah demi...

hadi hayırlısı canım...neden yapmadın test ben olsam dayanamazdım..1 gün geçince hemen yapıorum...haberlerini bekliyoruz...

cnm ilk gebeliğimde 2 hafta soınra çıktı idrarda kötü bişeyle karşılaşmak istemiyorum biraz daha bekliyim varsa zaten sevinçten ölürüm ama yoksa bari adet olupta öğreneyim testte deil... =(

cnm ilk gebeliğimde 2 hafta soınra çıktı idrarda kötü bişeyle karşılaşmak istemiyorum biraz daha bekliyim varsa zaten sevinçten ölürüm ama yoksa bari adet olupta öğreneyim testte deil... =(

hmmm..sen bilirsin tabi canım...bekleyebiliyorsun ya ne mutlu sana belirti falan varmı peki??

bence sabah yap cnm sabah daha net çıkıyomuş ve sabah gel hemen söle merak ederim şimdi bennn :))

cnm ben idrar tahliline güvenmiyorum bence yakınında sağlık ocağı falan varsa kan ver öyle öğren kesin sonuç ben hep öle yapıyorum

tamam tubişimmm hemen sölerim tabiki...:))

aa sağlık ocağında kan tahlili bakıldığını bilmiyorum e ozman gideyim çok yakınımda var yaparlarmıki belirtilerime gelince adet olacağım zmaan göğüslerim acır benim ama o yok sadece kasıklarımda ağrı var sızı gibi ara ara ama benim bazen 10 gün geçiyo o yüzdende yapmadım tahlil olurum diye ...

evet cnm bütün tahlilleri yapıyolar ist dakiler 10 a kadar alıyo ama sizde farklı olabilir yakınsa git valla ertesi gün sonucunu alıyosun ve beleşşşş :))

tatlışlarrr ben geldimm yazıştıklarınızı okudumm ooo maşallahınız varr Allah çalışmalarınızı boşa çıkarmaz inş.siz bu ay deneyin olmazsa benim bu ay bi daha ayda ben denerim hergünü..şuan gün aşırı oluoo bizim çünküü..hayırlısı bakalımm..

evet cnm bütün tahlilleri yapıyolar ist dakiler 10 a kadar alıyo ama sizde farklı olabilir yakınsa git valla ertesi gün sonucunu alıyosun ve beleşşşş :))

oh çok iyimiş ne diycem peki cnm olmazsa yarın sabahtan bi gideyim bişey çıkmazsa yada öbür gün ne diycem peki kan tahlilinde gebelik bakılmasınımı istiyorum diyecem??

oyyyyy yaaaa daha yolun başındayız veeee oak 13 e daha çok var seray ya nasıl geççek bu süreeeee

geçer canım hiiççççç düşünmme iyi düşün iyi olsun...takmıyalım kafaya..işimizi yapalım çalışmalarımızı yapalımm..gerisi sürpriz olsun...iyi yada kötü üzülmek yok oki

hoşgeldinnnn canımmmmm...walla çalışmalar başladı bakalım...aminnn inşallah cnmm...hayırlısı olsun...

hoşgeldin cnmmm napalım hamiş kalmamız lazım tam gaz devam :)) inşallah cnm ne güzel olur bu ay hepbirlikte hamiş kalsakkk
oh çok iyimiş ne diycem peki cnm olmazsa yarın sabahtan bi gideyim bişey çıkmazsa yada öbür gün ne diycem peki kan tahlilinde gebelik bakılmasınımı istiyorum diyecem??
evet cnm git adet tarihim geçti hamişlik testi yaptırmak istiyorum de hemen kan alıyolar erken git ama olurmu ..

yaaa evet neler geçti ama bu ay çok umutluyum ya geçmiyooo evet üzülmek yok Allaha sükür sağlıklıyız yine olur :))

kızlar napıyorsunuz cumartesi işe başlıyormuşum morelim çok bozuldu yaaaaaaaa bidaha geceden geceye görüşücez maalesef ay ağlıcam oturup öff

sorma yaa 5te geliyorumda mesailer olur öff hamileyken kalmıyordum şimdi kalırım kesin bide herkes acıyarak yüzüme bakacak öff zaten daha toplanmış değilim

cnm sen izindemiydin ya anlamaya çalışıyorumda iznin bitiyo cumartesi işemi başlıyosun offf anlamadımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…