- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
genellikle böyle ama kendi istediği zaman olur kolaylıkla.ama benim istediğimide anlamaz yane.pek sevgi içersinde büyümemiş.oyuzden sevgiden cabuk sıkılır ve gösteremez.bebek istememize rağmen anlamıyor birşeyleri.bazen düşünüyorum biliyormusun bebek için acelemi ediyorum.yani psikolojim biraz bozuk.benim ablamında cocugu olmadı 13 yıllık evliler aşılama felan yapıldı ama tüp bebegi denemediler,halamında çocugu olmadı.yanbı bende böle duyunca aşılama felan biraz psikolojim alt üst oldu.birde eşim pek anlayışlı değil bazı konularda.hassastır ama bilemıyorum.mesela 2 yıl olcak evlendiğimiz şöyle doyasıya gülememişizdir belkide.bir çok şey yaşadık.1 yıl kayınvalidemle yaşadım ben sorunlar oldu ayrıldık yanından ilk ayrı eve cıktıgımızda çok güzeldi herşey ama değişiyor işte çok bişey istemıyoruym aslında sevsin beni şımartsın özel oldugum u hissettirsin.bir çok kez yaşadım bu olayı.süslendim püslendim.belli ettim istediğimi.okşadım öptüm ama anlamadı çogu zaman anlamadığı için kavga ettik yattım.
anlıyorum seni cnm...zor bir durum bende düşükten sonra istediğimde korkuyorum sen korkmuyormusun diodu vede dönüp yatıodum..ama bebiş istediğimi söyleyince değişti biraz...çok istiyorum çünkü...çok severim çocukları...oda bilio..yeğenlerimi severken kendi çocuguna bişe kalmıcak diordu..düzelir herşey cnm..otur güzelce konuş anlat...eminim anlar seni...