- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
geçen ay öle davranmaya çalıştım canım ama elimde değilsende h.g cnm aramıza ama sen daha çokk yenisin be güzelimm bizm olmuş 3-4 seneşimdiden takma kafana bu problemin tek nedeni stres... daha erken die düşün istemiyomuş gibi davran bi bakmışsın hamilesin
bencede erken canım takma kafana...ben 17.10.2010 da evlendim ilk hamileliğimde 24 mart 2011 son adet tarihimdi 5 ay sonra yani...biz aslında hemen istemiyoduk...kaza oldu bi kere baktık hamile değilim (tabi ozamanlar hemen hamile kalınıo sanıodum)Allah Allah olmucakmı acep dedim vede korunmadık ondan sonra..5 ay sonra hamiş oldum ama 5,5 aylıktı kaybettim bebişimi...kısmet hayırlısı olsun..Allah hamiş olmayı nasip etsin herkese inşallah...şimdide o zaman 5 ay sürdüğü için hemen olacağını hiç düşünmüyorum o nedenle takmıyorum kafama...olacak elbet birgün...5 ay süre verdim kendime...
serayyyy nerelerdesin kız sen :)) başka topiklerdemi gezionnnnnn :))))
yok cnm yaaa maleseff( ama eşime kahve falan içirdim dün fıstıklı tatlısınıda yedi ben koçişi besliyorum :))
geldim tubişimmm günaydınnnnnnnnnnn...işe daldım birazda yeni sekmelerde açıom topikleri ama işe dalınca unutuomm....nasılsınnnn?nasıl geçti dünün
valla kocisi tatlılar kahve falan besledim sonraaaa1,5 saat kadarda kalkmadım yerimden hatta sağ sol döndüm ve 1,5 saat uyudum :))) sen naptınnnn???
bende yaptım kahveee ama bende içtim çok severim çünkü mutlaka günde 1 tane içerimm...tubişim şekerli şekersiz farediomu yaww..o takıldı aklıma dün...onada şarap içirmedim...sigara içtik ama diyoki şarap öldürüo sigara öldürmüomu yani spermleri diyodaha 1 saat var o zamana kadar sigara dumanı kalmaz dedim gülüştük...bayağ komikti yaaa... içti kahveyi 2 saat bekledik ...uykum geldi benim hadi yapakda yatakl dio... halbuki uyumaz ha bilgisayarda oyun oynar...öyle yatar..güldük bayağ yaaa
kızlarrr günaydınnnnn hayırlı ile dün çalışmalara başladık bakalım sonuç ne olucak hakkımızda hayırlısı bakalım :))
yaaaa aslında sigarada içmeyin bence dumanı gitsede içeride kalıyo biliyosunnn anammm bende ne yeşilaycıymışım heeeee :)))
yaaa ben şekersiz sert kahve die biliyorum ama bizimkide tatlıcıdır işyerinde içti o kahveyi kıza bana sert bi kahve yap demiş çok tatlı diildi diyo telvedende yemiş birazzzkıyamam yaaaa ama bi fark vardı sanki sende farkettinmi???
yok sana bilgisayar oyunu de bu hafta doluyuzzzz bide normal pc dimi laptop diil ???
ben sana cvp yazınca okudum yani sen ben yazarken yazmışsın :)) ya bişidicem benim regl 13 ünde başladı 2 gün önce bittihani derlerya reglden sonraki ilk haftada yumurta oluşmadığı için hamiş kalınmaz die şimdi kafama takıldı boşamı uğraşıyoz acaba bide kasıklarımda hafif ağrı var yumurtluyommu acepwalla bende kahve yaptım içtik..sağ sol döndüm uyudum...hiç kalkmadım..yazdım hatta sana okumadınmı...güldük bayağ
inşallah cnm senin içinde... tabiki eklerim cnm yaşadığın şehiride yazarmısın ve yaşını :)) kontrol için gidicen galiba adetin bitince git cnm rahme bi baksınlar :)) adetliyken çok ekstrem durumlarda çağırıyolarinşallah hakkında hayırlısı olur.. :) dediğim gibi ben birçok şeyi ilk kez duyuyorum burda deneyim ve önerilerinizi bekliyorum.. bu arada benim 19 ocak günüm.. listeye eklermisin beni.. bu ay sıkı çalışma yapmam lazım.. bu arada doktora gitmek istesem adetin bitmesini mi beklemeliyim.. yani adetliyken görmesi gereken birşeyler olabilirmi..
laptop cnm yatak odasına getirio çalışma bittikten sonra yattığı yerden oyun oynuo öyle yatıp uykusunun gelmesini bekleyemio uyuyamıo oyun oynarken uykusu gelip uyuyo...keşke içmesek ama olmuo işte...bırakcam ama yılbaşından sonraya karar aldım yeni yıla sigarasız gircem...inşallah göbüşümüzdede bebişimiz olarak girecez bide ohhh mis gibi...ilk hamileliğimde bırakmıştım sadece cnm istediğinde hafiften çekiodum eşimin sigarasından ondada içime çekmiodum korkuodum...bu sefer onuda çekmicem hiç içmicem...fark vardı aslında ikimizde istekliydik değişik oldu gerçektende
ben sana cvp yazınca okudum yani sen ben yazarken yazmışsın :)) ya bişidicem benim regl 13 ünde başladı 2 gün önce bittihani derlerya reglden sonraki ilk haftada yumurta oluşmadığı için hamiş kalınmaz die şimdi kafama takıldı boşamı uğraşıyoz acaba bide kasıklarımda hafif ağrı var yumurtluyommu acep
inşallah cnm senin içinde... tabiki eklerim cnm yaşadığın şehiride yazarmısın ve yaşını :)) kontrol için gidicen galiba adetin bitince git cnm rahme bi baksınlar :)) adetliyken çok ekstrem durumlarda çağırıyolar
yaa laptop erkek için ii diilmiş kucakta tutuldugunda canlı spermleri öldürüyomuş kucagına koymasın cnm :))inşallah cnm yaaaa yeni yıl yeni umut umarım tüm dualarımız kabul olur :)) hımmm gece bayağı ateşliymiş herlde bizimde öleydi ben sevdim bu işi
aslında öyle derler ama adeti biter bitmez yapıp hamile kalanlarıda duyuyoruz..o nedenle durmak yok çalışmaya devam...ben ovulasyon testide yapıom daha başlamadı yumurtlamam...ağrımda yok...ateş gibi yanarsam yumurtluom demektir bide parlak şeffaf akıntı gelio bende onlardan anlıom bakalım tespitim doğrumu...testlerle denicem görcem yazarım belirtileri yine...
dur ben oturma odasındayken kucağında tutuo onu yasaklayim onainşallah dualaarımız kabul olur cnmm...evet bayağ bayağ ateşliydi
evet cnm yaşakla bu bilsel bi araştırma çünkü dikkatttttt :)))) inşallah cnm yaaa bu ay okadar çok istiyorumki
yaaa evet sen bilgilendir benide senin nezamn bitmişti adetin =??
ben sana cvp yazınca okudum yani sen ben yazarken yazmışsın :)) ya bişidicem benim regl 13 ünde başladı 2 gün önce bittihani derlerya reglden sonraki ilk haftada yumurta oluşmadığı için hamiş kalınmaz die şimdi kafama takıldı boşamı uğraşıyoz acaba bide kasıklarımda hafif ağrı var yumurtluyommu acep
Inşallah cnm senin içinde... Tabiki eklerim cnm yaşadığın şehiride yazarmısın ve yaşını :)) kontrol için gidicen galiba adetin bitince git cnm rahme bi baksınlar :)) adetliyken çok ekstrem durumlarda çağırıyolar
yaa laptop erkek için ii diilmiş kucakta tutuldugunda canlı spermleri öldürüyomuş kucagına koymasın cnm :))inşallah cnm yaaaa yeni yıl yeni umut umarım tüm dualarımız kabul olur :)) hımmm gece bayağı ateşliymiş herlde bizimde öleydi ben sevdim bu işi
yaaa cnm bence olmaz protein sonuçta ama bi araştırmak lazım :))Allahtan diz üstü pc'imiz yok allaha şükürler olsun.ama eşim suan spora gidiyor.vücüd geliştirmek için.ve onun yanı sırada protein alıyor dıyorum ki alma şuan calışmalardayız zararı olmasın dıyorum ama olmaz dıyor.bundan dolayıda endişeliyim ben.herhangi bir problem yaratırmı die
yasaklıyorum hemenn19 unda çok az geldi ve bitti adetim...ben uyandığımda acayip sıcak oluyorum tubiş sendede oluyomu...
eşinin uykusu hemen gelmiyormu.benim eşim direk uyku moduna geçiyor çalışma işlemi bitince:)
bende çok sinirleniyorum bu duruma.diyorum azcık uyanık kal.birde eşleriniz kaç gün süreyle sizinle beraber olmak itiyor çok özel olmazsa.ben dün akşam süslendim püslendim.okadr cilve yaptım ettim tık yok.öylece uyuduk kaldık.bende üzülüyorum öyle olunca.ve kendimi kötü hissediyoprum.
eşinin uykusu hemen gelmiyormu.benim eşim direk uyku moduna geçiyor çalışma işlemi bitince:)
bende çok sinirleniyorum bu duruma.diyorum azcık uyanık kal.birde eşleriniz kaç gün süreyle sizinle beraber olmak itiyor çok özel olmazsa.ben dün akşam süslendim püslendim.okadr cilve yaptım ettim tık yok.öylece uyuduk kaldık.bende üzülüyorum öyle olunca.ve kendimi kötü hissediyoprum.
yaaa cnm bence olmaz protein sonuçta ama bi araştırmak lazım :))
evet cnm artık yasak :)) sen ozamn adet olmadın tam anlamıyla dimi?? aaa ben hiç farketmedimmm bi derece alim ölçim ben kendimi ozamn :))
evet canım uyuyamaz o hemen o nedenle bilgisayar başında uykuya dalar..walla öyle süslenip püslensem anlar bişe istediğimi ve yaparız heralde ama..düşük yapınca korkmuştu o nedenle pek istemiodu...adet olunca dedimki ben bebiş istiyom ona göre oku arastır iyice öğren dedim..bakalım görcez ne kadar sürede bir oldugunuyoksa önceden bayağ sık olurdu bizim.. hiç üzülme cnm...kendini kötü hissedeck bişe yok...belki o an canı istemedi..takma kafana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?