- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
iznim o zaman bitiyormuşda o yüzden fabrikadayım ben
hımmm cnm şimdiden kolay gelsin sana :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iznim o zaman bitiyormuşda o yüzden fabrikadayım ben
benide ekleyin listeye kızlar...bat 6 ocak :)))))))))))))))))))))))
tuğbacım benimkini 19 acak olarak değiştirirmisin canım...
bu arada bugün adetimin 2.günü doktora gittim. hormon testi yaptı temiz çıktı. normal herşey
ama klomen verdi
ben bu hapı 2.gününden itibaren günde 2 tane içecekmişim. fazla olurmu acaba endişe ettim açıkçası...
bide kist oluşmasın.
burda öyle şeyler duymuştum. doktor bu ay hamile kalabilirsin dedi...
herşey normal dedi..
ya ilk adetimden beri adet düzensizliği yaşıyorum. buna zaman zaman hormonlardaki dengesizlikler sebep olur dedi. onu kontrol etmek zormuş...
ama PKO değilsin dedi çok sevindim.
cerrahpaşa 2 yıl önce bana pko sun dedi aşılamaya gönderdiği ay hamile kaldım..
yani bir daha gitmek istemiyorum cerrahpaşaya... 2 yıldır internette pko yu araştırıyorum psikolojim bozuldu.
cnm benim çok sevindim adına bak negüzel sende çalışmalara başlıyosun :))) 19 ocak olarak düzelttim :)) güzel haberleri bekliyoruz bu ay :))
merhaba kıslar bayadan beri görüşemedik kusura bakmayınn nasılsınız nasıl gidiyo çalışmalar
inşallah beraber olsun canım...
çok istiyorum bu ay olsun diye
ocak 17 ydi benim bebeğimin doğum tarihi.. kısmet olmadı.. belki onun acısını yenisinin haberi bastırır...
hamilelikten sonrasıda önemli yatıcam vallahi hiç kalkmıycam 4 ayından sonra erken doğmasın diye....
ilk 3 ay çalışıcam sadece....
merhaba cnm :)) hoşgeldin iyiyiz valla çalışmalar tam gaz başladı sen napıyosun bakalım görüşmeyeli ???
iyim allaha şükürr benimde çalışmalar bu gün başladı hadi hayırlısı bu ay hepimiz güzel haberler veririzz![]()
merhaba cnm :)) hoşgeldin iyiyiz valla çalışmalar tam gaz başladı sen napıyosun bakalım görüşmeyeli ???
inşallah cnm ilk defa buı ay bukadar umutluyum :))
cnm eger seni üzmezsem neden kaybetmiştin bebeğini??
benim rahim açıldı. bebek iyidi. onu içerde oynuyorken öldürüp doğuma zorladılar...
ÇOK ZOR BİR DURUM BİZİ BİZDEN BAŞKA KİMSE ANLAMAZ. OTOPSİYE GÖNDERDİM BEN BİŞEY ÇIKMADI.
Senin bebeğinin kalbi durmuş galiba otopsi yaptırdınmı ne çıktı...
bende tatlım bide ameliyat filanda oldum yaa şimdi herşey normal oldugu için bu ay kesin olcak die bakıyorum inş olur üzülmeyizz(
ne kadarlıktı peki cnm ?? evet benimkinin 9 haftalıkken kalbi durdubenim rahim açıldı. bebek iyidi. onu içerde oynuyorken öldürüp doğuma zorladılar...
ÇOK ZOR BİR DURUM BİZİ BİZDEN BAŞKA KİMSE ANLAMAZ. OTOPSİYE GÖNDERDİM BEN BİŞEY ÇIKMADI.
Senin bebeğinin kalbi durmuş galiba otopsi yaptırdınmı ne çıktı...
benim bide rahim kalp şeklinde canım ama 2 profa gittim ikiside bundan değil dedi.
bir daha deniycem 3.5 ayında dikiş atacaklar. sonra yatcam
Allahın izniyle...
ne kadarlıktı peki cnm ?? evet benimkinin 9 haftalıkken kalbi durdu( kürtaj olmak zorunda kaldım benimkine otopsi yapmadılar ilk bebekte bu olay normal dediler
(
cnm benim inşallah bu sefer sorunsuz alırsın kucagına bebişini :))
inşallah yüzümüz güler bu ay :)) ama olmazsada üzülmek yok cnm sil kafandan bu düşünceyi bu ay olmazsa önümüzdeki ay olucak
hımm anladım cnm çok çok geçmiş olsun kesin bi sebebi vardır inşallah Allahım sana ve kimseye bu acıyı bidaha yaşatmaz :))22 haftalıktı canım ama beni gören doğuma gideceksin galiba günlerin sayılıdır diyordu...
ya çok karnım şişti bende anlam veremedim...
tamm tatlım bu arada kocam falına baktırmış tanımadıgı birine herşeyi bilmiş bi<imle ilgili bide karın hamile demiş yada hamile kalcak demiş ayy inşallah bitanem yaa bu sene biizim senemizz olurr
tuğbacım benimkini 19 acak olarak değiştirirmisin canım...
bu arada bugün adetimin 2.günü doktora gittim. hormon testi yaptı temiz çıktı. normal herşey
ama klomen verdi
ben bu hapı 2.gününden itibaren günde 2 tane içecekmişim. fazla olurmu acaba endişe ettim açıkçası...
bide kist oluşmasın.
burda öyle şeyler duymuştum. doktor bu ay hamile kalabilirsin dedi...
herşey normal dedi..
ya ilk adetimden beri adet düzensizliği yaşıyorum. buna zaman zaman hormonlardaki dengesizlikler sebep olur dedi. onu kontrol etmek zormuş...
ama PKO değilsin dedi çok sevindim.
cerrahpaşa 2 yıl önce bana pko sun dedi aşılamaya gönderdiği ay hamile kaldım..
yani bir daha gitmek istemiyorum cerrahpaşaya... 2 yıldır internette pko yu araştırıyorum psikolojim bozuldu.