2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
oyy yerim yaa senin böcek yaramazmış accık aman iyi olsunlar sağlıklı olsunlarda varsın bişey yaptırmasınlar:) seni doğurunca görcem desene:52::52:

Evet canım.. Doğuran kadının, anne olan kadının başlıca moralini bozan şey ev işlerine yetişememek..
Ve daima çocuklarla uğraşmaktan yorgun olmak, kendine vakit ayıramamak..
Evimin kızımdan sonra derli toplu olduğu anlar çok nadirdir..
Hatta geçen babasının ütülediğim süveterlerini çekip çekip yerlere atmış, birde üzerlerine yan gelip yatmış.. :1:
Bazen de çamaşır makinasındaki yıkanmış çamaşırları çıkarıp yerleri siliyor, güler misin ağlar mısın?

O yüzden derim ki ilk çocuğunuz dünyaya gelmeden hayatınızı yaşayın...

petuş bak dün uğur böceği severim demiştin ya, minimoy denen indirim sitesinde atkı takımı var. 8 aydan 3 yaşa kadar uygundur yazıyor.

Evet canım.. Doğuran kadının, anne olan kadının başlıca moralini bozan şey ev işlerine yetişememek..
Ve daima çocuklarla uğraşmaktan yorgun olmak, kendine vakit ayıramamak..
Evimin kızımdan sonra derli toplu olduğu anlar çok nadirdir..
Hatta geçen babasının ütülediğim süveterlerini çekip çekip yerlere atmış, birde üzerlerine yan gelip yatmış.. :1:
Bazen de çamaşır makinasındaki yıkanmış çamaşırları çıkarıp yerleri siliyor, güler misin ağlar mısın?

O yüzden derim ki ilk çocuğunuz dünyaya gelmeden hayatınızı yaşayın...

ayyy bak sen şu cadıyaa yaa maşalah baya hiperaktif ozaman :)) aklıma umutsuz ev kadınlarında 4 çocuğu olan kadın geldi benim eşim 3-4 çocuk istiyo filmdeki kadını görünce tüylerim diken diken oluyo 4 çocuk falan görmüyo gözüm :52: şaka bi yana ALLAHIM onların yokluğunu acısını yaşatmasın :nazar::nazar:

sat 16 temmuz beklenen doğ tar. 21 nisan bide erkek olcak ben yapıyorum çizelgeye yapıştırıyorum ama her seferinde formata uygun değil diyor saol canım ya inşallah olur ...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;104/st/20120421/dt/6/k/ec0d/preg.png

cnm bu çizelgeyi profilim-kişisel tercih-çizelge bölümdeki o kalemin üstünü tıkla, düzenle opsiyonu açılyo oraya yapıştır....bu benim eski çizelgemdi kızım olcanı öğrenince maviyi yakıştırmadım yefruma, sana devrediyorum:))) o uğur böceenide yimek istiyorum, olur inş.

kızlar ya benim de başka bi sıkıntım var bakalım benden başka da kimsede var mı?şimdi bakıyorum maşallah çok cici şeyler almışsınız bebeklerinize.ben de almak istiyorum hem ama hem de içimde bişiy bana engel oluyo dur alma diyo.ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde gençten bi doktora gitmiştim bana senin rahmin kalp şeklinde filan demişti.öyle olunca da düşüklere ve ya erken doğuma yol açıyormuş.onu sürekli takip etcez filan demişti.3 gün sonra soluğu başka hastanede almıştım ama o arada geçen 3 gün benim için tam bi felaketti.zaten bebeği planlamamıştık bi de böyle olunca neredeyse tam bi hayal kırıklığıydı.ha sonra 2 farklı doktora gittim onların her ikisi de öyle bişiy olmadığını söyledi bana.su anda onlardan birine devam ediyorum fakat içinde hep bi korku.o yüzden de hiç bişiy alamıyorum filan.. benim gibi olan başka varmı ya da sizce ne yapmam lazım?

ayyy bak sen şu cadıyaa yaa maşalah baya hiperaktif ozaman :)) aklıma umutsuz ev kadınlarında 4 çocuğu olan kadın geldi benim eşim 3-4 çocuk istiyo filmdeki kadını görünce tüylerim diken diken oluyo 4 çocuk falan görmüyo gözüm :52: şaka bi yana ALLAHIM onların yokluğunu acısını yaşatmasın :nazar::nazar:

Amin canım... Allah acılarını göstermesin, sağlıklarından ayırmasın..
Şu bir gerçek ki çocuk büyütmek zor ve meşakkatli bir iş..
Allah kısmet ederse isteğimiz iki çocuktu hala öyle.. Bir kızımız vardı şimdi bir kızımız daha geliyor..
Allah sağlık sıhhat versin..
Allah herkesin gönlüne göre versin..

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;104/st/20120421/dt/6/k/ec0d/preg.png

cnm bu çizelgeyi profilim-kişisel tercih-çizelge bölümdeki o kalemin üstünü tıkla, düzenle opsiyonu açılyo oraya yapıştır....bu benim eski çizelgemdi kızım olcanı öğrenince maviyi yakıştırmadım yefruma, sana devrediyorum:))) o uğur böceenide yimek istiyorum, olur inş.

canım saol eline sağlık çok güzel olmuş ama adresi yapıştırıyorum kaydet diyorum kaydetmiyo :(((( yok yok bende bişi var olmuyor bu..........

kızlar ya benim de başka bi sıkıntım var bakalım benden başka da kimsede var mı?şimdi bakıyorum maşallah çok cici şeyler almışsınız bebeklerinize.ben de almak istiyorum hem ama hem de içimde bişiy bana engel oluyo dur alma diyo.ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde gençten bi doktora gitmiştim bana senin rahmin kalp şeklinde filan demişti.öyle olunca da düşüklere ve ya erken doğuma yol açıyormuş.onu sürekli takip etcez filan demişti.3 gün sonra soluğu başka hastanede almıştım ama o arada geçen 3 gün benim için tam bi felaketti.zaten bebeği planlamamıştık bi de böyle olunca neredeyse tam bi hayal kırıklığıydı.ha sonra 2 farklı doktora gittim onların her ikisi de öyle bişiy olmadığını söyledi bana.su anda onlardan birine devam ediyorum fakat içinde hep bi korku.o yüzden de hiç bişiy alamıyorum filan.. benim gibi olan başka varmı ya da sizce ne yapmam lazım?

canımmm ben derimki hiç o doktorun dediğine takılıp hamileliğini zindan etme kendine bak annem hep derki eğer Allahım o bebeği kısmet ettiyse nolursa olsun o doğacak kısmet etmediyse istersen iple bağla durmaz bebek..hem bak gittiğin diğer 2 doktor öle bişey olmadığını sölemişki hala onlardan birine devam ediyomuşsun muhakkak öle bi durum olsaydı sölerlerdi..ben evlenmeden 2 ay önce kadın doğuma kontrole gittiimde bana dediki senin bi yumurtalığın az çalışıyo zor hamile kalabilirsin ama ben ilk bebeğime evlenir evlenmez hamile kaldım tabi Allahım aldı onu benden 6 ay korunduk korunmayı bırakır bırakmaz gene hamile kaldım..doktorlar dediki senin yumurtalığın sapasağlamm hiçbir sıkıntın yok..diceğim bazı doktorlar gerçekten yanlış teşhislerle canımızı sıkabiliyor..ben ne güzel nerdeyse hamiileliğin yarısına gelmişsin bence içinden geldiği gibi davran git bebişine ciciler al o çok iyi ve çok sağlıklı doğacak Allahımın izniyle canım benim..

Canım bence korkmana gerek yok.. Eğer böyle bir ihtimal olsa diğer doktorlarda ilk doktorun söylediklerini onaylarlardı..
Ben ilk kızımın alışverişlerine daha hamile kalmadan başlamıştım.. İlgili kişiler yardımcı olayım, çocuğunuz kaç aylık diyorlardı..
Biz eşimle gülerek daha çocuğumuz yok öncesinden alıyoruz derdik.. Bir dolu şey aldık iyi ki de almışız..
Hem indirimlerden yararlanıp çok kaliteli şeyler aldık hem de bir anda çok yüklü harcamalar yapmadık..
Hatta çevremizde bunun iyi birşey olmadığı söyleyen bir dolu insan vardı.. Kimseyi takmadık, kızımız da sağlıcakla doğdu inşallah..
Bence kendini böyle şartlandırma ve birkaç parça birşey al.. İyi gelecektir sanada..
Rahmi kalp şeklinde olup erken doğum yapanlardan biri de Sonay isimli NTV spikeridir..
Erken doğumda olsa çocuğunu kucağına almıştır.. Sağlıcakla çocuğunu kucağına alman dileğiyle..

Bu arada hem kız hem erkek bebeğin giyeceği şeyler aldığımızı da belirteyim..
Unisex giyim kuşam aldık..

Son düzenleme:
canım saol eline sağlık çok güzel olmuş ama adresi yapıştırıyorum kaydet diyorum kaydetmiyo :(((( yok yok bende bişi var olmuyor bu..........

canım bide şöyle dene belki işe yarar:26:
yukarda forum Actions tıkla profilimi düzenle de
biraz altlarda çizelge denen yere yapıştır
en aşşağıdada değişiklikleri kaydet de bi bakalım olacakmı:26:

cnm bende başlarda öle düşünyodum..etrfaımda düşük yapan arkadaşlar var fazlasıyla..hatta 4 ay önce bi arkadaşım 9. ayında kaybetti bebeiğini..
başlarda tedirgin olyodum ama sopnra düşündüm yani belkide bi daha yaşamayacağım bi dönem bu, 1 çocukla kalcaz,o zmnda bu dönemi doya doya yaşamadığım için pişman olcam belki diye düşündüm, kendimi rahatlattım bi şekilde...kötü düşünmemeye çalışıyorum hep..

ben bu minimoy sitesine üye olamadım yaa... bana mail göndereceklermiş ama göndermiyorlar küstahlar:53::57::57:

birde bu elma sirkesi olayı var ya hani sabahları balla karıştırıp iksir yapılıp içilen... hamile iken yapılabiliniyormuymuş aacab? yoksa nırmal elma yemeye devam mı:1:

ben bu minimoy sitesine üye olamadım yaa... bana mail göndereceklermiş ama göndermiyorlar küstahlar:53::57::57:

birde bu elma sirkesi olayı var ya hani sabahları balla karıştırıp iksir yapılıp içilen... hamile iken yapılabiliniyormuymuş aacab? yoksa nırmal elma yemeye devam mı:1:

onu nie yapcenki...ben hamile kaldığım dönemde 10-15 gün olmuştu o iksirden yapmaya başalaylı zayıflamak için....sonra öğrenince hamile olduğumu vazcaydı gari

evet canım
bende zayıflamak için yapıyodum onu .....

merhaba arkadaşlar
şimdi doktordan geliyorum doktor bebeğimizin büyük ihtimal kız olduğunu söyledi.yine çok hazırlık yapmayın dedi ayrıntılı ultrason da kesinleşir dedi.ben çok mutluyum.büyümüş bebişimiz 125 gr olmuş maşallah.19 aralıkta ayrıntılı ultrason için randevu aldım

merhaba arkadaşlar
şimdi doktordan geliyorum doktor bebeğimizin büyük ihtimal kız olduğunu söyledi.yine çok hazırlık yapmayın dedi ayrıntılı ultrason da kesinleşir dedi.ben çok mutluyum.büyümüş bebişimiz 125 gr olmuş maşallah.19 aralıkta ayrıntılı ultrason için randevu aldım

:46::46::46: tebrikler.. kızçeler çoğalıyoo..

Back
X