Selam arkadaşlar kaç gündür doktor hastane araştırmasıydı doğum öyküleriydi kafayı yemek üzereyim. Ya bir kere Allah izin verirse bir sorum çıkmazsa normal doğum düşünüyorum. Ama Epidural istemiyorum çünkü doğum süresini uzatıyormuş. Çağ hastanesi ve Etlik Zübeyde Hanım arasında kalmıştım Zübeyde hanım daha sıcak geldi yorumlara dayanarak. Özel hastaneye güvenemez oldum. gereksiz sezeryanlar doğum sırasında ilgilenmemeler muayanehanede hastası olduğu için bakmamalar filan.Allahım herşeyin hayırlısın versin.Sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız inşallah.
canım benim ben bi 10 gün önce kasıklarımda çok ağrı ve akıntım olduğu için devlet hastanesine gittim...
Orda zaten epudral yok.. Canlı doğuruyosun.
Ben şikeyetlerimi anlatınca doktor beni direkt tahlil falan yapmadan çatala otuturdu ve çatı muayenesi yaptı..
Bu çatı muayenesi 35inci haftadan sonra yapılıyor ve yanlış mayenede suyunu bile patlatabiliyorlar artı beni çatır çatır yırttı adam...
ve bir kadın yan odada doğumu başladı diye beni öyle bıraktı kadına gitti onu doğurttu
ama ben gözaşları içinde dinledim olan bitenleri
kadın bağırıyor
doktor da ne bağırıyosun diye bağırıyor bırakırım seni çıt sesin çıkmıycak diyor
doğum yapan bir kadına ne kadar psikolojik destek veriyorlar gördüm
artı muayene için gelenleri azarlamalar
offff ne vardı pazar akşamını buldunuz hastalanmak için diye hastalara fırça atmalar
yani benim için çok üzücü bir tecrübe oldu

yani devlet ve özel diye bence ayırma... İlgili ve iyi doktor bulmak önemli...
Hee şu da var bütün devlet hastaneleri ve doktorları böyle diye bir şey yok
özeldede gebelik takibini yapıpta doğumuna girmeyen kaprisli doktor çok
çoğu sezeryan yapmayı normalden daha çok seviyor çünkü kolayına geliyor
sezeryanda 10 dk iyşini bitiriyor ve çıkıyor...
Allah bize hayırlı doğumlar yaşatsın ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Neler görücez neler yaşıycaz kimbilir...
İnşallah hen güzellikle mutlulukla hatırlayacağımız anılar kalır, doğumumuzdan....