2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yaaaaaaa kızlar benim hep sorularım kaynıyor
bak şimdi kızımla ağlamaya başlarsak..
küstümmm ama ben

küsmeyin canım yaa.ağlamaşın minişiiinnn.
herkes ismini kullanmak istemez bence canım yaa. o yüzdende bişey denmemiş olabilir.
bende istanbuldanım hemde sana pek yakınım. haramiderede torium avm varya. onn yanında oturuyorum. evlenmeden önce beylikdüzüydü benimde.

doğruda birbirimize hitapda zor oluyo
canım hangi hastaneye gidiyorsun sen

evet canım 17+6 dayken 18. haftanda oluyorsun.....

Kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Doktorum yanlışlık olabileceğini düşünerek testi iki kere tekrarlattı.
İlk testimde trisomy21 riskimiz 102:1 çıktı
Bir hafta sonra ise trisomy21 riskimiz 65:1 çıktı artı afp değerinin düşüklüğü araştırılmalıdır diyor testte.
Amniyosenteze gerek duyulmayacağını hissediyorum.Eminim detaylı ultrason bizi büyük ölçüde rahatlatacaktır.
Hepinize hayırlı ve güzel bir haftasonu diliyorum.

sen içini ferah tut canım ne kadar streslenirsen bebeğinde okadar rahatsız olur içerde. rabbim korusun miniğini.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

bnm 15 gün once bir kanamam oldu 2 gece hast yattım gecmişti cok sükür dünde kont gttm yolculuk fazla ayakta klmak yaramadı az leke geldi de oda gecti yatınca bişi yok dikkat ediyorum işte insallh olmaz korkuhyo insan ister isteemz bnm dogum sezeryan olacak zaten önceden gecrdigim ame lardan dolayı

biz de şimdi detaylımızı olduk geldik teyzeleri. çok şükür bir problem yok. kızım 353 gram olmuş maşallah ona. yalnız olaması gerekenden biraz aşağıda ama o da sorun değilmiş bu aylarda. ileriki aylarda çıkmazsa sıkıntı olur hareketlerimi kısıtlayabilirmiş. idrar yolu enfeksiyonu için de antibiyotiğe devam bakalım. bir dahaki ay şeker yüklemesi var.

senin bebiş erkek değilmi.bu arada aramızdada 2 gün varmış ne güzel

zeytinn şu detaylı doopler i ne yaptın randevu aldınmı?
ben hala yaptıracak hastane bulamadım.hastane olarak medilife e gidiyorum ama orda bu doopler 250 tl.çok yani
bende şimdi uygun bi yer bakınıyorum. 2 hafta sonrada yaptırmam lazım

Son düzenleme:
kızlar pitti marka kaban aldım panço daha doğrusu limangosan 40 tlye bi de ekstra kaşe panço ikisi de süper 60 tlye 2 tane hamile kabanım oldu ilgililere

Kızlar İstanbulda bebek eşyaları alabileceğim güzel,kaliteli ve fiyat olarakta uygun olan yerler tavsiye edebilirmisiniz?Beylikdüzü tarafında olacam ben buralara yakın yerler olsa daha iyi olur ama tüm yerleri öğrenmek istiyorum...

aramızda 1 gün varmış arkadaşım kaç kilo aldın şimdiye kadar
en uygun fiyat ve seçeneği nette bulursun takip et

slm kızlar biz de geldik kızçemle ama karnımız aç birazdan yemek yices

şu an eşimin işyerindeyim bahçelievler metroport avm'nin yanı, burda çocuk dünyası diye bi avm var, 3 katlı ufak ama sadece bebek eşyası satan bi yer, fiyatlar iyi gibi geldi.

bi de eminönü'nde havuzlu han var ist'da yaşayan her hamile mutlaka uğramalıymış, ben henüz gitmedim ama planlarım arasında...

aramızda 1 gün varmış arkadaşım kaç kilo aldın şimdiye kadar
en uygun fiyat ve seçeneği nette bulursun takip et

ben 7.5-8 kilo kadar aldım malesef ki fazla aldım.Almanyadayım çok hareketsiz geçiyor günlerim o yzden bu kadar aldım birde yeme içmemi kesinlikle kesmiyorum canım ne isterse yiyorum.Netten takip etsem bile ben türkiyede fazla kalamıyacağım.Oyüzden istanbul'a gitmişken ordan almak istedim.Burada sen kaç kilo aldın?

nilüfer ikimizin gün sayısı aynı kaç kilo aldın sen

şu an eşimin işyerindeyim bahçelievler metroport avm'nin yanı, burda çocuk dünyası diye bi avm var, 3 katlı ufak ama sadece bebek eşyası satan bi yer, fiyatlar iyi gibi geldi.

bi de eminönü'nde havuzlu han var ist'da yaşayan her hamile mutlaka uğramalıymış, ben henüz gitmedim ama planlarım arasında...[/QUOTE]

teşekkür ederim buraları değerlendireceğim.

slm kızlar doktora gittim ve geldim oğluşum çok iyi maşallah 510 gr olmuş sat tarihimden 2 hafta daha büyük gözüküyor herşeyine baktı iyi sağlıklı görünüyor dedi haftaya detaylıya giricem 1 ay sonrada şekerine bakarız dedi bu arada 1 kilo almışım oleyyy çok sevindim yaa

beylikdüzünde pek bişey bulacağını zannetmiyorum kaliteli fakat fiyatlar genel olarak pahalı.ben burda oturuyorum.alışverişimi başka semtlerden yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…