yaaaaaaa kızlar benim hep sorularım kaynıyor
bak şimdi kızımla ağlamaya başlarsak..
küstümmm ama ben
doğruda birbirimize hitapda zor oluyoküsmeyin canım yaa.ağlamaşın minişiiinnn.
herkes ismini kullanmak istemez bence canım yaa. o yüzdende bişey denmemiş olabilir.
bende istanbuldanım hemde sana pek yakınım. haramiderede torium avm varya. onn yanında oturuyorum. evlenmeden önce beylikdüzüydü benimde.
canım benim içini ferah tut öncelikle sakın stres yapma. sakince testlerini yaptır dua et sadece.
canım hafta hesaplamaları şöyle. 17+0 ile 17+6 arası 18. haftan oluyor.
benim ikili test iyi çıkınca 3 lü istemedi doktor.sadece detaylı ultrason yani renkli doppler 4d çekim istemişti. ve çekildiğinde son adete göre 17+1 di benim. doktorun sonuçlarında 17+4 demişti. oda iyi çıktı şükür. başka da bişey istemiyorum dedi doktorum.
sende bol bol dua et miniğine. herşey güzel olacak.
evet canım 17+6 dayken 18. haftanda oluyorsun.....
günaydın benim ikili testimde hiç sorun çıkmadı doktor dörtlüde yaptır dedii yaptırdım 135:1 risk çımış amniyosentez banada önerdi bende ltrasonda baktırdım başka doktora sorun olmadığını bebeğin gayet sağlıklı görünüo dedii ve amniyosentez yaptırmadımm pişmanmıyım değilim biliyorum kızım sağlıklı ama bu süreci sindirmekk biraz zaman alıcak sanıırm sende umarım doğru kararı alırsınn
doğruda birbirimize hitapda zor oluyo
canım hangi hastaneye gidiyorsun sen
Kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Doktorum yanlışlık olabileceğini düşünerek testi iki kere tekrarlattı.
İlk testimde trisomy21 riskimiz 102:1 çıktı
Bir hafta sonra ise trisomy21 riskimiz 65:1 çıktı artı afp değerinin düşüklüğü araştırılmalıdır diyor testte.
Amniyosenteze gerek duyulmayacağını hissediyorum.Eminim detaylı ultrason bizi büyük ölçüde rahatlatacaktır.
Hepinize hayırlı ve güzel bir haftasonu diliyorum.
bnm 15 gün once bir kanamam oldu 2 gece hast yattım gecmişti cok sükür dünde kont gttm yolculuk fazla ayakta klmak yaramadı az leke geldi de oda gecti yatınca bişi yok dikkat ediyorum işte insallh olmaz korkuhyo insan ister isteemz bnm dogum sezeryan olacak zaten önceden gecrdigim ame lardan dolayıcanım doktor banada bebeğin eşi aşağda rahim ağzına yakın dedi ama zamanla yukarı çıkar çıkmazsa doğum şeklini değiştirir dedi yani sezeryan olabilirim anca..banada kanaman olabilir demişti ama çok şükür olmadı şimdiye kadar..sende kanamamı oldu canım??? Başka bi sıkıntısı oldumu doktor bana pek üzerinde durmadı şunu yap bunu yap diye..
aramızda 1 gün varmış arkadaşım kaç kilo aldın şimdiye kadarKızlar İstanbulda bebek eşyaları alabileceğim güzel,kaliteli ve fiyat olarakta uygun olan yerler tavsiye edebilirmisiniz?Beylikdüzü tarafında olacam ben buralara yakın yerler olsa daha iyi olur ama tüm yerleri öğrenmek istiyorum...
Kızlar İstanbulda bebek eşyaları alabileceğim güzel,kaliteli ve fiyat olarakta uygun olan yerler tavsiye edebilirmisiniz?Beylikdüzü tarafında olacam ben buralara yakın yerler olsa daha iyi olur ama tüm yerleri öğrenmek istiyorum...
aramızda 1 gün varmış arkadaşım kaç kilo aldın şimdiye kadar
en uygun fiyat ve seçeneği nette bulursun takip et
slm kızlar biz de geldik kızçemle ama karnımız aç birazdan yemek yices
şu an eşimin işyerindeyim bahçelievler metroport avm'nin yanı, burda çocuk dünyası diye bi avm var, 3 katlı ufak ama sadece bebek eşyası satan bi yer, fiyatlar iyi gibi geldi.
bi de eminönü'nde havuzlu han var ist'da yaşayan her hamile mutlaka uğramalıymış, ben henüz gitmedim ama planlarım arasında...
ben alalı 10 gün oldu yeni ulaştı elime kampanyası bitmiş olabilir googledan ara pitti diye başka yerler indirim yapmıştır şimdi de belkicnm girdim simdi pitti dıe bı marka gormedım neyin altında bu panco
nilüfer ikimizin gün sayısı aynı kaç kilo aldın sen
Kızlar İstanbulda bebek eşyaları alabileceğim güzel,kaliteli ve fiyat olarakta uygun olan yerler tavsiye edebilirmisiniz?Beylikdüzü tarafında olacam ben buralara yakın yerler olsa daha iyi olur ama tüm yerleri öğrenmek istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?