göğse zeytin yağı sürme işi de pede sürme işi de son 2-3 hafta yapılmalı, her iki bölge de doğum sancıları ile alakalı yerler önden kıpraştırmamak gerek son 2-3 hafta erken doğum olmuyo zati.
marketlerde hakiki sızma zeytinyağları var riviera olmayan, salata için filan kullanılan soğuk sıkma diye geçiyor olması gerek. mecburiyet durumunda onlar da olabilir gibi...
ped kullanımı kolay olduğu için dedim, yoksa pamuk ve bez de olabilir neden olmasın. duşa gelince o zeytinyağının sabaha kalan yağlı hissini geçirmek için gerekiyo, çünkü sabahları vıcık vıcık uyanma ihtimali yüksek bu durumda ılık suyla ve hafif duş jeli ya da sabunla vücut yıkanabilir, olay yerine fazla sabun v.s. değmemesinde fayda var, içeri kaçabilir...
zorunlu sezaryen olacaklar denemese iyi olur normal doğumu önden tetiklerse ve bebek doğum kanalına inerse sezaryeni doğum sancısı eşliğinde olursunuz boş yere.
ayyyy kendimi dr gibi hissettim meğer ne çok bilgi depolamışım
bu arada petu ve bayansu benim k.v. bebeğe bişi yapmayı bırakın benim aldıklarıma daha erken diyo, sanki vakti olsa bişi yapcakmış gibi. geçen de cinsiyeti kesinleşince ben bişiler öriyim dedi, açtım pc'den beğendiğim modelleri gösterdim örsün diye paşam beğenmedi çok sadelermiş
ben dergi alır beğenip örerim dedi gıcık, bilmiyorum sanki ne zevksiz olduğunu gitcek koca karı işi allı pullu güllü saçaklı şeyler örcek bebeğime.
eşime dedim "ben annene model gösterdim kafasının dikine gitti, ördüklerini beğenmezsem kusura bakma hatır matır umursamam giydirmem!!!"
madem hatır biliyo benim hatrımı umursasın gösterdiklerimi beğenmediyse bile kendi öreceği zaman şunu bunu beğendim diye fikir sorsun...
nişanlıyken de bana simli saçaklı saçma sapan renklerde şal atkı filan örmüştü, hepsi bi köşede tıkılı hiiiç kullanmadım ama jetonu çok köşeli düşmüyo...
Teşekkürler Bilgilendirme için. Seni Fahri Doktor seçelim bence