ayyy ben bilmiodum bu hikayeyi..yoksa gaza getirirdim seni..
walla benim eşimde istemiodu..
ben çektim restimi evlenir evlenmz, daha erken diodu.
didim arkadaş hayatında bi çocuk istiomusn..
evet istiorum..o zmn bunun zamanı yok..bugün olmasıyla 3 sene sonra olması arasında benim açımdan bi fark yok.
böle böle anlattım gerekçelerimi..dedim benim nedenlerim bunlar.
madem istemion sen beni ikna et neden bebemiz olmasına...bugün bu masadan bi karar alınmadan kalkılmıcak..
bide dedim bugün denemeyiz, senin canın istediğinde deneriz o zmnda olmaz bi ömür ödeşemezsin benimle..
bu yükün altına girerim diosan hodri meydan
yani evlenince bu gezme olayını hiç anlamam..nereye gezio bu insanlar böle
ben hafta sonu gelsede yatsam die can atıom
maddi durumsa evel allah o hiç doğrulmuo, ama olsun ben nasıl büyüdüysem oda büyüycek.
bassın ayakları yere..
bizler daha aile değilizki, ev arkadaşıyız, onlar gelince aile olcaz...
o zmnda önce annem desinler, önce para desinler, önce gezme desinler görim
ortamı çok hüzünlendirdim sanırım
amaaaaaaaaaaaaannn neyse
benimkiler uzak zaten bayramdan bayrama birkaç gün görürüz
bebeğime karşı ilgisiz olmalarının dışında bi şeylerini görmedim Allah var
o da olmayıversin
neşelenin kızlar konu kayınvalide kayınpeder olunca karardık iyice
slm kızlar nasılsınız bakalım? Bende bugün tetanoz aşını vuruldum kolumda çok ağrı var sizdede böyle oldumu... Kızımın tekmelerini artık dışardanda farketmeye başladık sürekli tekmeliyor çok güzel yaa :)))
babam da diyo ki babanızın adını koyun
eşimin aklında bile yokkken aklına soktu
bekle koyarım
eşime de dedim
aşkım ilgili bi dede olsa da seve seve koysak
ama değil hatırlamıyor musun bela demişti ilk duydugunda diye.
varsın böyle olsun eksik olsun
eşim de aradaki farkı görür belki
benim ailemin ikinci torunu
babam mobilyacı yatagını yapacak
annem yelek örmeye başlamış
kardeşlerim de her çıktıklarında bi şeyler alıyorlar
karnımı seviyorlar
sevilsin istiyorsun
o sevildikçe mutlu oluyorsun
ortamı çok hüzünlendirdim sanırım
amaaaaaaaaaaaaannn neyse
benimkiler uzak zaten bayramdan bayrama birkaç gün görürüz
bebeğime karşı ilgisiz olmalarının dışında bi şeylerini görmedim Allah var
o da olmayıversin
neşelenin kızlar konu kayınvalide kayınpeder olunca karardık iyice
ben hiç korkmuorum cnm ya sorumluluğundan vs..
annem benim bi doğum tarihimi hatırlıo, babam onu bile bilmio...onlardan yani benim gibi bi çocuk yetişmiş düşün:))
bizden neler olur allah bilir..
maddi açıdan hayattaki hep bakış açım şudur..dünyalar senin olsun bi sbh uyanırsın hiçbiri yok, en büyük örnek babamdır..bir varmış bir yokmuş yani.
kocamda bende çalışyoz çok şükür akmasada damlar yani.
ilgi konusunada gelince o babamız varya o babamız yağmurla ikimizin delisi olcak beaaa.
bizi bırakıpda haftada 2 kere halı saha maçına nisan 2012 den sonrada gitisn görim
üzme kendini bebem hepimiz az ya da çok yaşıyoruz benzerlerini...Bazen istediğimiz gibi olmuyor olsun bunda da vardır bir hayır...
Ya ben bu konuları nasıl kaçırırım ya. Biri olsa da anlatsam diyordum yani malum aileme birşey anlatmak istemem üzülmesinler diye. Benim de kaynanacığım bebeğe bakma bahanesiyle eve yerleşmeyi planlıyordu hemide daha evlenmedenBen bebek fikrinden bile soğdum o derece yani. Bende hamile olduğum öğrendil düşün Allah düşün çok ii bir komşumuz vardı onunla anlaştım. Güvenebileceğim birisi ben bakarım dedi. Yani kaynanacığımı pek aramayan ben arayıp müjdeyi verdim. pek sevindi diyemem.Ya aslına bakarsan ben de pek ii bir gelin değilim şöyle bir özeleştiri yapayım. İş yapmaktan yemek yapmaktan kaçarım pek konuşmam . Ama bunların da sebepleri var özellikle sessiz kalmamın. Ama bilmiyorum baştan beri ısınamadım kadına. Kayınpeder vefat etmiş bize gelir yerleşir diye endişeleniyorum o yüzden beni sevmesin istiyorum. Çok mu bencilim ne. :26::26:
evet ben cidden bunalıma girdim kaynanamla kayınpederimi düşündükçe
izin alıp eve gitmek istiyorum başım çatlıyo ama eve gider gitmez koltuğuma yayılamıcam ne anladım o işten
ben susayım en iyisi bugün sizi okuyayım
bebişim de anladı sanırım keyifsiz olduğumu yürümedim hava almadım meyve yemedim küstü mü ne bugün tekmelemiyo pek
Ya ben bu konuları nasıl kaçırırım ya. Biri olsa da anlatsam diyordum yani malum aileme birşey anlatmak istemem üzülmesinler diye. Benim de kaynanacığım bebeğe bakma bahanesiyle eve yerleşmeyi planlıyordu hemide daha evlenmedenBen bebek fikrinden bile soğdum o derece yani. Bende hamile olduğum öğrendil düşün Allah düşün çok ii bir komşumuz vardı onunla anlaştım. Güvenebileceğim birisi ben bakarım dedi. Yani kaynanacığımı pek aramayan ben arayıp müjdeyi verdim. pek sevindi diyemem.Ya aslına bakarsan ben de pek ii bir gelin değilim şöyle bir özeleştiri yapayım. İş yapmaktan yemek yapmaktan kaçarım pek konuşmam . Ama bunların da sebepleri var özellikle sessiz kalmamın. Ama bilmiyorum baştan beri ısınamadım kadına. Kayınpeder vefat etmiş bize gelir yerleşir diye endişeleniyorum o yüzden beni sevmesin istiyorum. Çok mu bencilim ne. :26::26:
biz de anne olucaz hep empati yapmaya çalışıyorum
benim de oğlum olucak yarın öbür gün gelinimle huzursuzluk yaşamayı hiç istemem
tolere edilebilecek şeyler var edilemeyecekler var
benimkilerinki huy, hevessiz tekdüze yaşayan insanlar bu nedenle onları suçlayamam
ama defterime yazıyorum "kayınvalide olunca yapılmayacaklar" diye
en başta gidip 10 gün yanlarında durmıcam
Allah elden ayaktan düşürmesin de
doğru taktik bence
gelip kalma ihtimali çok yüksek
sevmese de gelip kalabilir gerçi
biz de anne olucaz hep empati yapmaya çalışıyorum
benim de oğlum olucak yarın öbür gün gelinimle huzursuzluk yaşamayı hiç istemem
tolere edilebilecek şeyler var edilemeyecekler var
benimkilerinki huy, hevessiz tekdüze yaşayan insanlar bu nedenle onları suçlayamam
ama defterime yazıyorum "kayınvalide olunca yapılmayacaklar" diye
en başta gidip 10 gün yanlarında durmıcam
Allah elden ayaktan düşürmesin de
çok zorrrrrrrrrrrrrrAYNEN... Madde bir: oğul kıskanılmayacak
madde iki: oğul kıskanılmayacak
madde üç: oğul kıskanılmayacak
..
..
.. madde on: oğul kıskanılmayacak...
geleceğin kayınvalidesi olarak hedefimdir
eveeet ben bunalımın dibine vurdum kızlar
işten izin aldım çıkıyorum
eve gitmicem dışarda dolanıcam biraz
hepinize süpper bir haftasonu diliyorum!!
bebişlerinize de öpücüklerr
ama ama kocanın varlığının nedeni o kadın...
AYNEN... Madde bir: oğul kıskanılmayacak
madde iki: oğul kıskanılmayacak
madde üç: oğul kıskanılmayacak
..
..
.. madde on: oğul kıskanılmayacak...
geleceğin kayınvalidesi olarak hedefimdir
çok zorrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?