2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

tam tersmişiz petuş
benim de eşim evlenir evlenmez istiyordu
ben onu ikna ettim
dedim kii hooop nere hemen evlenir evlenmez
biraz birbirimizle vakit geçerim birbirimize doyalım
bebeğimiz olunca ilgim bölünecek biraz sefasını sür
başbaşa olalım gezelim tozalım
(gezelim den kastı doğum yapınca anlayacaz kuzum
ev gezmesine bile gitsen iki dakka oturamayacaksın yerinde bebekinle ilgilenmekten
adam rahat rahat oturacak tabii diğer odada)
sonracıgımaaa biraz para biriktirelim borçlarımız bitsin
çocuk masraflı iştir
hem ben kız ken kadın kadın ken bi anda anne olursam bunca hızlı değişime bi anda
nasıl ayak uydururum
o sorumluluklar çok ağır gelir kaldıramayablirim
hem senin askerliğin var ben yalnız mı büyütecem bebemi
hadi beni bırakıp gidecen bebeğimizi nasıl bırakacan
dedim ve eşim
kesinlikle ilk üç yıl olmaz diyerek kalktı masadan.
amma velakinnnnn cümbür cemaaatiiinnn

Son düzenleme:
ben hiç korkmuorum cnm ya sorumluluğundan vs..
annem benim bi doğum tarihimi hatırlıo, babam onu bile bilmio...onlardan yani benim gibi bi çocuk yetişmiş düşün:))
bizden neler olur allah bilir..
maddi açıdan hayattaki hep bakış açım şudur..dünyalar senin olsun bi sbh uyanırsın hiçbiri yok, en büyük örnek babamdır..bir varmış bir yokmuş yani.
kocamda bende çalışyoz çok şükür akmasada damlar yani.
ilgi konusunada gelince o babamız varya o babamız yağmurla ikimizin delisi olcak beaaa.
bizi bırakıpda haftada 2 kere halı saha maçına nisan 2012 den sonrada gitisn görim

üzme kendini bebem hepimiz az ya da çok yaşıyoruz benzerlerini...Bazen istediğimiz gibi olmuyor olsun bunda da vardır bir hayır...

arkadaşım nasıl vurundun ya ben ikinci dozu vurunamadım çünkü sağlık bakanlığı toplatmış dışardan al deiler parayla yine olmadı eczaneler bu aşıyı sipariş veremiyomuş çünkü sağlık bakanlığı kaldırmış

Ya ben bu konuları nasıl kaçırırım ya. Biri olsa da anlatsam diyordum yani malum aileme birşey anlatmak istemem üzülmesinler diye. Benim de kaynanacığım bebeğe bakma bahanesiyle eve yerleşmeyi planlıyordu hemide daha evlenmeden Ben bebek fikrinden bile soğdum o derece yani. Bende hamile olduğum öğrendil düşün Allah düşün çok ii bir komşumuz vardı onunla anlaştım. Güvenebileceğim birisi ben bakarım dedi. Yani kaynanacığımı pek aramayan ben arayıp müjdeyi verdim. pek sevindi diyemem.Ya aslına bakarsan ben de pek ii bir gelin değilim şöyle bir özeleştiri yapayım. İş yapmaktan yemek yapmaktan kaçarım pek konuşmam . Ama bunların da sebepleri var özellikle sessiz kalmamın. Ama bilmiyorum baştan beri ısınamadım kadına. Kayınpeder vefat etmiş bize gelir yerleşir diye endişeleniyorum o yüzden beni sevmesin istiyorum. Çok mu bencilim ne. :26::26:

evet ben cidden bunalıma girdim kaynanamla kayınpederimi düşündükçe
izin alıp eve gitmek istiyorum başım çatlıyo ama eve gider gitmez koltuğuma yayılamıcam ne anladım o işten
ben susayım en iyisi bugün sizi okuyayım
bebişim de anladı sanırım keyifsiz olduğumu yürümedim hava almadım meyve yemedim küstü mü ne bugün tekmelemiyo pek

kız çocugu adamı bağlar iyice seni bile görmez gözleri yataktan kovuldugun günler bile gelir
ya ben napayım
evde iki erkek evin altı üstüne gelir valla
eşim şimdiden kır oğlum vur oğlum demeye başladı bile
ben gidermişim halı saha maçlarına
üzme kendini bebem hepimiz az ya da çok yaşıyoruz benzerlerini...Bazen istediğimiz gibi olmuyor olsun bunda da vardır bir hayır...

evet canım belki çok ilgili olsalar karışacaklardı
ben de işime karışılmasından nefret ederim en fazla akıl verebilirsin o da ben danışırsam
o yüzden belki de böylesi daha hayırlıdır hakkımızda

doğru taktik bence
gelip kalma ihtimali çok yüksek
sevmese de gelip kalabilir gerçi :18:

kuzum ben hiç yürümüom nerdeyse hiç hava almıom
bi tek meyve yiyom:18:

kızlar ben çıkıorum hepinizi öpüyorummm
ev berbat halde
yemeğe de eşimin kardeşi geliyo
kaynım oluo herhalde hala öğrenemedim
Allahtan evde yemeğim var

biz de anne olucaz hep empati yapmaya çalışıyorum
benim de oğlum olucak yarın öbür gün gelinimle huzursuzluk yaşamayı hiç istemem
tolere edilebilecek şeyler var edilemeyecekler var
benimkilerinki huy, hevessiz tekdüze yaşayan insanlar bu nedenle onları suçlayamam
ama defterime yazıyorum "kayınvalide olunca yapılmayacaklar" diye
en başta gidip 10 gün yanlarında durmıcam
Allah elden ayaktan düşürmesin de

ama ama kocanın varlığının nedeni o kadın...

eveeet ben bunalımın dibine vurdum kızlar
işten izin aldım çıkıyorum
eve gitmicem dışarda dolanıcam biraz
hepinize süpper bir haftasonu diliyorum!!
bebişlerinize de öpücüklerr

AYNEN... Madde bir: oğul kıskanılmayacak
madde iki: oğul kıskanılmayacak
madde üç: oğul kıskanılmayacak
..
..
.. madde on: oğul kıskanılmayacak...
geleceğin kayınvalidesi olarak hedefimdir

doğru taktik bence
gelip kalma ihtimali çok yüksek
sevmese de gelip kalabilir gerçi

Bende doğumumu Ankarada yapmayı planlıyorum ailemin yanında eşim istedi bunu aslında. Yoksa doğum yakın annem ve k.validemi yanyana düşünmek bile istemiyorum ablamda öyle olmuştu kızcağız stresten doğum korkusu sancısı filan birde üstüne gerginlikler mahvoldu yani.Aynı hataya düşmek istemedim.ihtimal yüksek filan deme yüreğime incek yani.

Yani tabi öyle elden ayaktan düşmesinlerde sağlığı yerinde çok şükür Allah hastalık filan da vermesin. Bende kesinlikle oğluma gelinime karışmayacağım . Huzurlarını bozmayacağım yani sonuçta onun mutluluğu benim mutluluğum (Aman hemende analık damarlarım kabardı ) Ne biliyim Allah herşeyin hayırlısını versin

hepimiz aynı dertten mizadaripiz. bende aynı şeyleri yaşıyorumm. tekrar yazmaya gerek yok. ama petuş senin kayınvalidene olan davranışlarına düşüncelerine hayranım cidden
keşke bende bu kadar ılımlı olabilsem. eşimin annesi tabiki saygım sonsuz ama yinede bi yerde belli ediyolar kaynana olduklarını. ısınamıyorum bi türlü

..
..
çok zorrrrrrrrrrrrrr
eveeet ben bunalımın dibine vurdum kızlar
işten izin aldım çıkıyorum
eve gitmicem dışarda dolanıcam biraz
hepinize süpper bir haftasonu diliyorum!!
bebişlerinize de öpücüklerr

bi havalan cnm..geçmiş olsun

ama ama kocanın varlığının nedeni o kadın...

Onu da düşünüyorum tabi canım ya, Ama ben çok bencilim evime gidince kocişime sarılmak, ona nazlar yapmak, baş başa yemek yemek bebişimle oynamak istiyorum. İstiyorum kocişim hep benimle ilgilensin beni sevsin. Kendi annem ben bebeğe bakarım dedi ben de anne yok dedim yani diyebildim. Yani sebebini bilir. Bişi olur yanlış anlaşılır ki annemin üstüne yoktur yanlış anlamada. Ben bebeğimle kocişimle güzel bir yaşam istiyorum kimse karışmasın bize.

slm kızlar bizde sağlık ocağından geldik,oğlumun kalp atışlarını duyduk ve aşımızı olduk.aşıyı eşim yaptı ,sağlıkçı olduğu için hemşireye rica ettim eşim yaptı,hiç acımadı o yüzden:)geçmşi okudum konu gergin,bene boşverin kaynana kayınpeder.sıkmayalım canımızı :)

..
..

madde 11: gelinin aldıkları yaptıkları da kıskanılmayacak ve aşık atılmaya çalışılmayacak, gelinle denk olunmak istenmeyecek, yer bilinecek, gelinin annesi kıskanılmayacak, ikide bir gideyim bakayım evi çekip çevirebiliyomu diye kontrol edilmeyecek

çok zorrrrrrrrrrrrrr

tamam şöle toparlayalım o zaman kıskanılsa da çeşitli eylemlerle bu belli edilmeyecek kıskanma duygusu belleğe sessizce gömülecek, kimsenin hayatının içine edilmeyecek bu kıskançlıkla...
azimliyim. bi kere şunu iiice idrak etmek lazım eş sevgisi ve anne sevgisi bir olur mu bee... neyi kıskanıyorsun ki... kazık kadar adamı napıcan yanında mı yatıracan bilmiyodrum ki töbe töbe...
cuma cuma bu yorgunluğun üstüne şurda var ya yine sinirlerim hopladı bak. neyse akşam eve gidiim de şöle tatlı bişeyler yapayım.. ben sinirlendikçe kendimi mutfağa atıyorum bi hamarat bi hamarat... nası dombili olmayayım? yemişim kaynanasını bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…