Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazmışsın ya kadınsu ya senin ismini görmedim diye. artık nasıl takip ediyorsan bizleri...
tırsstımmm![]()
olmamışkadınlar klubunda sayfanın sağ üstünde bi arama seçeneği varya canım oraya çizelge hazırlama yaz çıkıo nasıl yapılacağı
wlla alınıom ama bi gün protesto edcem yazmıcam hiç bişi..
hayatınıza renk getiryoz bide şikayet üstüne şikayet
ben döverim arkadaş..
ilk daha saçı çıkmazsa ordan başlıcam, 2 tüyümü var, onlarıda ben yolcam..
sonra babmız onu daha çok severse böle babamızın olmadığı köşelerde sürekli çimdiklicem, mor mor benekler yapcam..ısırcam, vurcam böle bacaklarına bacaklarına..ha haaaaaa![]()
kızlar ben kayınvalideme geçiyorum. yemek yicezz orda. sizden ayrılcam ama..
eve gelince okurum sizleri...
bide şu avatarla çizelge olayına gireyim artık. akşam onlar içinde uğraşırım artık.
öptüm sizleri ve bebişleri.![]()
yaa benim nickim bayansu ya,bide haftamda tamm 21. hafta..o da kadınsu nickiyle 21. hafta çizelgesiyle birden fırtlıyınca taklit sandımdı emme değil galiba...yani biraz işkillendim ya neyse tesadüf diyelim![]()
Hoşgeldin aramımza, Allah bebeğini size bağışlasın.
Hepimizin minik şekey şeyleyini bize bağışlasın, hayırlısı ile kavuştursun inşallah.........
hoşbulduuk
hoşgeldin kadınsukadın =)
yolun yarısını geçmişsiniz maşallah![]()
hoşbulduuk
yaa benim nickim bayansu ya,bide haftamda tamm 21. hafta..o da kadınsu nickiyle 21. hafta çizelgesiyle birden fırtlıyınca taklit sandımdı emme değil galiba...yani biraz işkillendim ya neyse tesadüf diyelim![]()
aa valla hiç farketmediydim..evet şimdi ben bile işkillendimhatta senin de kızın oluyodu di mi.. bi şehrimiz tutmuyo galiba ankara değildin di mi..bi de benim 32 olan yaşımm pöh
![]()
Alemsin sen ya :) çakmanı mı yapmşlar sandın:) bu arada arkadaşa ben de hoş geldn diyorum... petuş ya kızma protesto da etme sakın sen olmayınca sıkıcı oluyo valla :)
Hoşgeldin aramımza, Allah bebeğini size bağışlasın.
Hepimizin minik şekey şeyleyini bize bağışlasın, hayırlısı ile kavuştursun inşallah.........
aa valla hiç farketmediydim..evet şimdi ben bile işkillendimhatta senin de kızın oluyodu di mi.. bi şehrimiz tutmuyo galiba ankara değildin di mi..bi de benim 32 olan yaşımm pöh
![]()
heaa,olamazmı dilsahh..taklitlerimden sakının hehahhahah
kadınsukadın,canım bütün bu olanların senle bi ilgisi yokk
sitede bi kullanıcı vardı bana sürekli kadınsu derdi,sonra 2 kullanıcıyla bizi kullandığını öğrendik birden o aklıma geldi ama sonra baktımda sen 2009'da üye olmuşsun tatlım..senden boşuna şüphelendim özür![]()
sitede bi kullanıcı vardı bana sürekli kadınsu derdi,sonra 2 kullanıcıyla bizi kullandığını öğrendik birden o aklıma geldi ama sonra baktımda sen 2009'da üye olmuşsun tatlım..senden boşuna şüphelendim özür![]()
hahahha bir de üyelik tarihine bakmış bacım senin burcun ne merak ettim.
Anamm eşine neler çektiriyordur kimbilir adamcağızın canı çıkıyordur ikna edene kadar![]()
![]()
![]()
Anamm eşine neler çektiriyordur kimbilir adamcağızın canı çıkıyordur ikna edene kadar
![]()
![]()
![]()
bis çıkıorus yağmuyumla..![]()
Merhaba arkadaşlar,
Ben de aranıza yeni katılıyorum diyebilirim..inanır mısınız ilk günden beri hemen hemen her sayfayı okumuşumdur bisürü zamanda sizden destek buldum ama yazmaktan nedense çekindim..pek de girişken bilmiş derler normalde bana ama iş buna gelince başka oluyomuş..
21+0 dayım bugun ticker yapmaya çalıştım ama oldu mu bilmem..
allah kısmet ederse minik bi kız bekliyorum..ne olur beni de sevin beni de aranıza alınn![]()
benden henüz gelmedi bişi iyi mi kötü mü bilemedimbenden 1 aydır geliyor ağız,sıkınca geliyor bisde sıkmamaya özen gösteriozz
sen yine de hiç bişi sürme canım çook şişiyo uçlar bayaa hasaslaşıyor çünkü..
ne yalan söliim ismi görünce ben de aa benzerlik var dediydim bu arada hoşgeldin böğrümüzün tee içine :13:Merhaba arkadaşlar,
Ben de aranıza yeni katılıyorum diyebilirim..inanır mısınız ilk günden beri hemen hemen her sayfayı okumuşumdur bisürü zamanda sizden destek buldum ama yazmaktan nedense çekindim..pek de girişken bilmiş derler normalde bana ama iş buna gelince başka oluyomuş..
21+0 dayım bugun ticker yapmaya çalıştım ama oldu mu bilmem..
allah kısmet ederse minik bi kız bekliyorum..ne olur beni de sevin beni de aranıza alınn![]()
tebrikler tebrikler tebrikler , işte misafir odalarında görmek istediğim anne modeli. büyükler şımartmazsa ben de o kıvamda yetiştirme niyetindeyim. ben hala teyzemin evinde bile buzdolabından bişi vermemi istese içine fazla bakmadan açıp kapatıyorum kapağı, biz böle büyüdük veletcanlar da böle olmalıyokkk,biss şiddete qarşı bi aileyikk
yafu şaka bi tarafa,dövmem ama çok tırsıtırım yani
yapma diyince yapsında göreyim
o rahat annelere şaşırıyorum,çocuğu pisliğin içinde,milletin evini kırıp geçirio qadının yine çıtı çıkmıyo bebesine yaaff![]()
Anamm eşine neler çektiriyordur kimbilir adamcağızın canı çıkıyordur ikna edene kadar
![]()
![]()
![]()
hehehah
terazi burcuyum tatlış,ama eşimin benden çektiği söylenemez...daha çok bana ondan geçti bu pimpiriklilik..adam beni işe göndermio kıskançlıktan sen ne dion beaa
benden henüz gelmedi bişi iyi mi kötü mü bilemedim
ne yalan söliim ismi görünce ben de aa benzerlik var dediydim bu arada hoşgeldin böğrümüzün tee içine :13:
tebrikler tebrikler tebrikler , işte misafir odalarında görmek istediğim anne modeli. büyükler şımartmazsa ben de o kıvamda yetiştirme niyetindeyim. ben hala teyzemin evinde bile buzdolabından bişi vermemi istese içine fazla bakmadan açıp kapatıyorum kapağı, biz böle büyüdük veletcanlar da böle olmalı![]()
canım ağız herkesten gelmiomuş korkma bişi olmaz...
çocuk konusuna gelince,büyükler çok yüzverio doğru..benim eşimin ailesi altkatta oturuyor,hele babaanne hiç dokundurtmuyor..bende o öyle yapınca..siz nasıl çocuk büyüttünüz?Allah biliyor ya dayaktan gebertiyormuş çocukları,karışmayın diyorum![]()
Bayanlar çok kararsızım, benim ikili test sonucum iyiydi 4lü de 1:170 risk çıktı detaylı ultrason yaptırdım bebeğim sağlıklı herşey normal ama ultrasonu yapan prof ve benim kendi doktorum karar senin ve eşinin istiyorsanız amniyosentez yaptırın dedi. 100 de 100 sağlıklı olup olmadığını ancak amniyosentezde anlayabilirmişim. Ben bir karar veremiyorum. Bebeğim sağlıklı ise boşuna amniyosentez yaptırmış olacam en kötüsü de bebeğime amniyosentezde bir zarar gelmesi onun da 200 de 1 düşük riski varmış. Hadi parası feda olsun ama öyle az miktarda değil 1250 lira. Benim korkum sağlıklı bebeğimi kaybetmek ya da onun zarar görmesi her ne kadar prof yapacak olsa da tüm riskleri göze almak zorundayım. Bana bu konuda fikir verebilir misiniz yerimde olsanız nasıl davranırdınız
Bayanlar çok kararsızım, benim ikili test sonucum iyiydi 4lü de 1:170 risk çıktı detaylı ultrason yaptırdım bebeğim sağlıklı herşey normal ama ultrasonu yapan prof ve benim kendi doktorum karar senin ve eşinin istiyorsanız amniyosentez yaptırın dedi. 100 de 100 sağlıklı olup olmadığını ancak amniyosentezde anlayabilirmişim. Ben bir karar veremiyorum. Bebeğim sağlıklı ise boşuna amniyosentez yaptırmış olacam en kötüsü de bebeğime amniyosentezde bir zarar gelmesi onun da 200 de 1 düşük riski varmış. Hadi parası feda olsun ama öyle az miktarda değil 1250 lira. Benim korkum sağlıklı bebeğimi kaybetmek ya da onun zarar görmesi her ne kadar prof yapacak olsa da tüm riskleri göze almak zorundayım. Bana bu konuda fikir verebilir misiniz yerimde olsanız nasıl davranırdınız
Canm ben sadece ikili yaptrdm. doktorum 3lü ve 4lüye gerek yok dedi. birçok yerinn bunuları para için yaptığını da düşün derim. gerçekten az değil yani. ayrıca sonuç ne çıkarsa çıksın gebeliğe son vermeyeceksen bence tüm bu stresler gereksiz.. yine de son karar seninn tabi ki. inşallah bebeğinin bir şeyi yoktur ddua et bol bol sıkma kendini ve bebişi..
tatlım burda bu durumu 4-5 kişi yaşadı hiç bişide çıkmadı şükür..bence yaptırmana gerek yok..hem tutki bişi çıktı bebeğini öldürecek halin yok ya ki bişey olduğunu sanmıyorum anca kafa karıştırıyorlar![]()