2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

yatınca göbemden onu göremiom gariiii
yefrum ya yatak 160*200...herif de 1,70 e 70:)) çokda önemli bi payı yok yani yatakda...
bide ilk yatınca offf poff nefes alamıom felan diom, hemen bu yastığı verimmi, ben kalkimmi felan yefrum nereye sığdırcanı şaşıryo

benden 1 aydır geliyor ağız,sıkınca geliyor bisde sıkmamaya özen gösteriozz
sen yine de hiç bişi sürme canım çook şişiyo uçlar bayaa hasaslaşıyor çünkü..

bazısı yayvan oluyor bazısı sivri
benimki mesela sipsivri, başlarda göbek deliğimin altındaydı 16dan sonra göbek deliğimi ortalamaya başladı bi ara fotoğrafını eklerim
ama ablamınki sanki geniş bir göbeği varmış gibiydi bayaa geçtikten sonra hamile olduğu anlaşılıyordu
bizim ofiste bi hamile daha var onun da düşük bel kot bölgesinde yayvan bir yağ tabakası var gibi

göğüs sancısı bende de oluyordu sabiha paktuna keskinin kitabında okudum duştan çıkarken soğuk/sıcak suyla şok yapıyorum ve devamlı koltuk altımdan başlayarak ovuyorum
süt bezlerimiz çoğaldığı için ve damarlarımız genişlediği için oluyormuş
sen de bol bol ov hele ki son aylarda süt üretimine faydalı oluyormuş

petuş peki pilav, makarna fln yemiyo musun, öğle akşam yemeklerinde...??
yiyorum cnm..sbh kahvaltıda ama puaça vs. yemiyorum..puaça normalde bile hemen kilo aldırır bana..

bendende bayağıdır gelio ama dediğin gibi sıkınca...bi kere mevzu oldu burda..sıktım geldi..sonra bi daha elleşmedim..

ben ton balığındada fosfor olduğu için
yemememiz gerektiğini söylemişti doktorum
ama ilk 3 ay içinmi geçerliydi bilmiyorum
ton balığını sevmediğim için önemsemedim

ben balıkla ilgili konuları bilmiyordum ya kagfam karıştı. akşam balığa gitcektik levrek yicektim
ne yicez yani şimdi bilen var mı??:26:

Balık olarak küçük balıkları tercih etmemiz gerektiğini biliyorum. yani denizde yaşama süresi kısa olan ve dip balığı olmayanları. mesela istavrit. büyük balıklar uzun süre denizde yaşadıklarından ve küçük balıklar ile beslendiklerinden vücutlarındaki civa oranı artıyormuş. ben çinekopları mısır unu ve tuza bulayıp fırın tepsisine diziyorum. üzerine çok hafif bir iki damla yağ gezdiriyorum. yarım saatte tava da kızarmış gibi oluyor. çıtır çıtır ve lezzetli. tavsiye ederim...

ay ondan mı hassas acaba benim.. sütyen bile takamaz oldum resmen.. içim gidiyo ucuna bişey değince.. çok merci kuzucum.. tikkat edeceğim bundan sonra..

ben o sıcak soğuk şoku çok severim aslında tüm vücuduma yapardım eskiden ama üşütürüm diye korkuyorum şimdi.. ama yaparım artık dediklerini tek tek.. çok merci bebeğim..

hava güzel,accık oğlumu parka götüreim hem hava almış oluruz...kızlar haayydiin görüşürük

ben balıkla ilgili konuları bilmiyordum ya kagfam karıştı. akşam balığa gitcektik levrek yicektim
ne yicez yani şimdi bilen var mı??:26:

cnm bende özellikle büyük balıklar yenmemeli die bilyorum..ama hiç anlamıyorum balıktan..eşim yapıo..oda ya hamsi yada çinekop alıo...memnunum ikisindende:))

bakkkkkk
evde 3 çeşit yapılmış tatlı var diom...saymim şimdi...

Yaa öff tatlı beni pek sarmıyor tatlım Balık ihtiyacım van ama bulunmuyor buralarda. Minik bebeğim balıksız kaldı ona canım sıkılıyor . Cevizle idare ediyoruz bizde

aaayyyyhh benimde canım balık çektii köyle bol limonlu hamsi:)) zaten hamileliğim boyunca sevdiğim herşeyden tiskindim ve daha önce tiskindiğim balığı hamileliğimde resmen aşeriyorum.bi keresinde komşum balık pişirirken balkona çıkkıp çıkıp kokladım resmen balık kokusunu..haftada 1 kere kesin yiyorum dışarda ama:)

ayy çok pardon yaa
ilk defa bi yemek ismi yazdım tühh
benmde okuduğumda canım çektikleri oluyodu
o yüzden dikkat ederdim ama boş anıma denk geldii

(keşke benimde canım istese bu arada)

Olsun canım ya .Bende balığı öle çok aramam ama bulamıyorum ya buralarda ona canım sıkılıyor işte balık yemek önemliymiş. Sende canının çekmesine bakma taze güzel bulabilirsen ye olurmu canım benim yerime de ye.

Yaa öff tatlı beni pek sarmıyor tatlım Balık ihtiyacım van ama bulunmuyor buralarda. Minik bebeğim balıksız kaldı ona canım sıkılıyor . Cevizle idare ediyoruz bizde
cevzide yeterliymiş cnm ya..ya balık ya ceviz yani.
bana geçen acildeki dr süt içiıonmu dedi..evet dedeim..sbh peynir yiyonmu dedi evet dedim..
süt içme o zmn parmak kadar peynir yeter dedi..süt gaz yapıomuş, gaz sancısı çekme boşuna didi
ben içiom ama yinede...yani içemeyen varsa felan içi rahat olsun:))

cnm ya ben geçenlerde arkadaşa gittim.
oraya başka bi arkadaşta 2 yaşındaki kızıyla geldi.
kızına minnak bi kavonozda bezelye yemeği getirmiş.
onu sıttı yedirdi, ama ben eridim bittim o arada..
yani allamın bezelyesi ya insanın canı çekermi.
çekti walla eve zor attım kendimi...hırsla koca bi kazan bezelye pişirdim, 4 gün 4 gece yedik herifimle:))

Ya hamile insanın canı her şeyi çekermiş canım ya.Komşum canın ne çekerse ye iste yapalım diyor günahı boynuna dedi günah olurmuş valla canın isterse yemezsen.Bende ne görsem aklıma takılıyor ilk fırsatta alıp yiyorum. ama o an çocuğun elinden alıp yesen bezelyeyi yeridir ya kimse bişi diyemez biz hamileyiz unutma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…