canımsın yaa.. korkmuştum ben de.. bi de o ağız mı ne vardı yaa.. o da gelmedi benim.. göğüs ucuna krem vs sürmemek gerekiyormuş bi de.. ben onu da bilmiyordum ama zaten sürmedim de.. bebe yağını göğsüme sürünce akıyo zaten.. o zaman mecburen değiyor ucuna.. onunla mı ilgili acaba o sancılar..
yavrum kocayı ne yaptın bu arada sen.. o nerde yatıyoo..
canımsın yaa.. korkmuştum ben de.. bi de o ağız mı ne vardı yaa.. o da gelmedi benim.. göğüs ucuna krem vs sürmemek gerekiyormuş bi de.. ben onu da bilmiyordum ama zaten sürmedim de.. bebe yağını göğsüme sürünce akıyo zaten.. o zaman mecburen değiyor ucuna.. onunla mı ilgili acaba o sancılar..
kızlar 2 sorum olacak,,
1) şimdi.. ben eklenen son göbiş fotoğraflarına baktım.. bayağı güzel maşallah şekilli falan.. ama benim ki öyle top gibi değil.. bi acayip nassı desem.. daha aşağıda gibi.. anlatamadım ama işte o fotoğraflardaki gibi değil onu biliyorum..
2) dün akşam oldu daha önce de olmuştu bir kere.. sağ göğsümün ucuna bi sancı giriyor.. sanki böyle ucundan bi iğne sokup karıştırıyorlar gibi.. bu acı neyin nesidir.. :44:
yiyorum cnm..sbh kahvaltıda ama puaça vs. yemiyorum..puaça normalde bile hemen kilo aldırır bana..petuş peki pilav, makarna fln yemiyo musun, öğle akşam yemeklerinde...??
benden 1 aydır geliyor ağız,sıkınca geliyor bisde sıkmamaya özen gösteriozz
sen yine de hiç bişi sürme canım çook şişiyo uçlar bayaa hasaslaşıyor çünkü..
ben ton balığındada fosfor olduğu için
yemememiz gerektiğini söylemişti doktorum
ama ilk 3 ay içinmi geçerliydi bilmiyorum
ton balığını sevmediğim için önemsemedim
ay ondan mı hassas acaba benim.. sütyen bile takamaz oldum resmen.. içim gidiyo ucuna bişey değince.. çok merci kuzucum.. tikkat edeceğim bundan sonra..benden 1 aydır geliyor ağız,sıkınca geliyor bisde sıkmamaya özen gösteriozz
sen yine de hiç bişi sürme canım çook şişiyo uçlar bayaa hasaslaşıyor çünkü..
ben o sıcak soğuk şoku çok severim aslında tüm vücuduma yapardım eskiden ama üşütürüm diye korkuyorum şimdi.. ama yaparım artık dediklerini tek tek.. çok merci bebeğim..bazısı yayvan oluyor bazısı sivri
benimki mesela sipsivri, başlarda göbek deliğimin altındaydı 16dan sonra göbek deliğimi ortalamaya başladı bi ara fotoğrafını eklerim
ama ablamınki sanki geniş bir göbeği varmış gibiydi bayaa geçtikten sonra hamile olduğu anlaşılıyordu
bizim ofiste bi hamile daha var onun da düşük bel kot bölgesinde yayvan bir yağ tabakası var gibi
göğüs sancısı bende de oluyordu sabiha paktuna keskinin kitabında okudum duştan çıkarken soğuk/sıcak suyla şok yapıyorum ve devamlı koltuk altımdan başlayarak ovuyorum
süt bezlerimiz çoğaldığı için ve damarlarımız genişlediği için oluyormuş
sen de bol bol ov hele ki son aylarda süt üretimine faydalı oluyormuş
ben balıkla ilgili konuları bilmiyordum ya kagfam karıştı. akşam balığa gitcektik levrek yicektim
ne yicez yani şimdi bilen var mı??:26:
ben balıkla ilgili konuları bilmiyordum ya kagfam karıştı. akşam balığa gitcektik levrek yicektim
ne yicez yani şimdi bilen var mı??:26:
hamsiii
palamutta olabilir ama zamanı geçtimi bilmiyorumm
Aferin size canım balık çekti ne olacak şimdi hııı
Aferin size canım balık çekti ne olacak şimdi hııı
bakkkkkk
evde 3 çeşit yapılmış tatlı var diom...saymim şimdi...
bakkkkkk
evde 3 çeşit yapılmış tatlı var diom...saymim şimdi...
ayy çok pardon yaa
ilk defa bi yemek ismi yazdım tühh
benmde okuduğumda canım çektikleri oluyodu
o yüzden dikkat ederdim ama boş anıma denk geldii
(keşke benimde canım istese bu arada)
cevzide yeterliymiş cnm ya..ya balık ya ceviz yani.Yaa öff tatlı beni pek sarmıyor tatlımBalık ihtiyacım van ama bulunmuyor buralarda. Minik bebeğim balıksız kaldı ona canım sıkılıyor . Cevizle idare ediyoruz bizde
aaayyyyhh benimde canım balık çektii köyle bol limonlu hamsi:)) zaten hamileliğim boyunca sevdiğim herşeyden tiskindim ve daha önce tiskindiğim balığı hamileliğimde resmen aşeriyorum.bi keresinde komşum balık pişirirken balkona çıkkıp çıkıp kokladım resmen balık kokusunu..haftada 1 kere kesin yiyorum dışarda ama:)
cevzide yeterliymiş cnm ya..ya balık ya ceviz yani.
bana geçen acildeki dr süt içiıonmu dedi..evet dedeim..sbh peynir yiyonmu dedi evet dedim..
süt içme o zmn parmak kadar peynir yeter dedi..süt gaz yapıomuş, gaz sancısı çekme boşuna didi
ben içiom ama yinede...yani içemeyen varsa felan içi rahat olsun:))
cnm ya ben geçenlerde arkadaşa gittim.
oraya başka bi arkadaşta 2 yaşındaki kızıyla geldi.
kızına minnak bi kavonozda bezelye yemeği getirmiş.
onu sıttı yedirdi, ama ben eridim bittim o arada..
yani allamın bezelyesi ya insanın canı çekermi.
çekti walla eve zor attım kendimi...hırsla koca bi kazan bezelye pişirdim, 4 gün 4 gece yedik herifimle:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?