Hastaneye erken gittigim icin acilma yeterli olmayinca beklemek de stresli sanci Geri gidebilir acilma durur diye Suni sanciyi veriyolar daha zor olmasi bir anda sancinin artmasi normal sanci yavas yavas arttigi icin vucut agriya alismis oluyor.
Hastaneye erken gittigim icin acilma yeterli olmayinca beklemek de stresli sanci Geri gidebilir acilma durum diye Sunil sanciyi veriyolar daha zor olmasi bir anda sancinin artmasi normal sanci yavas yavas arttigi icin vucut agriya alismis oluyor.
evet canım sağolsun hep öyle yanımdadır neler yaşadığımı ve onunda benimle beraber aynı şekilde yaşayıp üzüldüğü için hep destekk hep yanımda kuvvetli bende onu görerek kuvvetleniyorum ailesi evet biraz bozulduu ama elden ne gelirr:))) evlatlarımız bizim parçamız bizim eserimiz değilmiii
Oyle de vakit gecmiyor doktorun tmm dedikten sonra problem olmaz keske ogle pit diye dogsalar o sadece filmlerde oluyor :)) hem hastaneye erken gitmek daha stresli beklemek daha zor. Eger hastane uzak degilse sancilar 5dk. Ya 1 gelince git dogur cik tabii ben bu 5 dk olayini cozemedigim icin biraz erken gidip sunil sanciyi yedim insallah kizimda daha gec gidicem sunil sanci istemiyorum.
kızlar merhaba biz geldik
geçmişide okuduk doğumlar falan
acaba bu normal doğum yapanlar
kaç kg bebek doğuruyolar
bebek büyük olunca doğum daha zormu oluorrr
CNN bebek cok buyukse 4 kilonun ustu zaten normal dogurtmaz Benim glum 3 bucuk kiloydu.
Suni sancı normal gelen sancıdan daha zor galiba . Neden sancı varken suni sancı verirle anlamam
Oyle de vakit gecmiyor doktorun tmm dedikten sonra problem olmaz keske ogle pit diye dogsalar o sadece filmlerde oluyor :)) hem hastaneye erken gitmek daha stresli beklemek daha zor. Eger hastane uzak degilse sancilar 5dk. Ya 1 gelince git dogur cik tabii ben bu 5 dk olayini cozemedigim icin biraz erken gidip sunil sanciyi yedim insallah kizimda daha gec gidicem sunil sanci istemiyorum.
sabah aç karnına tartı ile akşam arasında 1.5-2 kilo olması çok normal sen sabah aç karnına tartıldığın kiloya bakacaksın yaniGünaydınnnnnnn!!
Nasılsınız bugün?
benim kızımın ismi de teyzeleri inci olacak inşallah. Bence en güzeli kendinizin verdiği karar herkes bir kulp buluyor bulmak istedikten sonra oğlumuz olsaydı kutsal çınar koyacaktık ismini kutsal babasının ve benim ismimin hecelerinden oluşuyordu. Bir arkadaşıma söylediğimde ayyy o ne öyle falan demişti kendi oğlunun adı da mirzaaa deli yürekten çıkmış gibiinsanlar kendi koydukları ismi en güzel diye düşünüyor o yüzden siz ondan bundan etkilenerek olumsuzluğa kapılmayın. Buradaki arkadaşlık çok güzel, doğal, çıkarsız ve samimi bundandır ki hepinizin fikirleri benim için değerli...
Arkadaşlar akşam tartıldığınızda fark çıkıyor mu ben 63 kiloyum 5 kilo aldım akşamları kıyafetlerle kot, kazak, hırka ile 64.8-65 çıkıyorum yoksa kilo mu aldım anlayamadım :S
Petuşşş yavriiim biz seninle aynı gidiyorum haftada biz de 6. ayımıza girdik kuzucanımmmmm bir de aynı gün doğururmuşuz
kızlarrr,benim acemiliğime geldiği için istifar edince doktorumu aramıştım...o da bebek doum yolula girmiştir diyince biz apar topar hastaneye gittik....gitmez olaydık doktor alttan muayne ederken parmağınla suyumu patlattı dedi,3cm açılmış doğum başlamış..bezi bağadı geçtim odaya gece 1:30 dan sabah 10:30'a kaa sancı çektim hemde çoook uçuk sancılar...ama bu defa 5dk'da 1 girinceye kadar gitmicem kararlıyım
kızlar merhaba biz geldik
geçmişide okuduk doğumlar falan
acaba bu normal doğum yapanlar
kaç kg bebek doğuruyolar
bebek büyük olunca doğum daha zormu oluorrr
ee suyunu patlatınca bebek susuz kalmıomu..sabaha kadar susuzmu kaldı bebek..su gelince hemen doğum olmuomu...yani sancıyı anlıom 5 dk da bi oluncaya kadar paniğe gerek yok ama su patlayınca 1-2 saatte doğmuomu???? Hııı doğmuomu....:44:
canım benim oğlum 3200g 51cm doğdu..walla normal doğumun kolayı yoktur,anneannem derki iğne deliğinden bebek çıkıyor kolaymı
demee öle yaaa:)
doğru ama her türlü zordur da kilolu daha zordur herhalde
ben 4 kilo doğumuşum eşimde öyle
bakalım bizim biriciğimiz nasıl olacak
yine diş etlerim,ağzımın içi yara oldu acıyor
bi de sanki dişlerimi günde 2 kere fırçalamama ramen beyazlamıyormuş gibi geliyorrr
ya bu bebek arabası konusunda fikir vercek var mı?ben hafta sonu pierre cardin enigma modeline baktım beğendik.ama internetteki yorumlar çok farklı,kafam karıştııııı,
kızlar tetenos olduuummmmmm.. acaip canım yanıyo
bi de ytış pozisyonu hakkında bişiler sormak istiyorum.. nasıl uyuyorsunuz? ben sırt üstü ytınca karnım geriliyo gibi hissediyorum oğluşumun alanı daralıyor gibi geliyor. yan yatınca da göbek akıyor gibi garip hissediyorum.. yastık desteğine başlamak için erken mi benimle aynı sıkıntıları yaşayan var mı çözüm ne buldunuz merak ettim...
bnmde diş etlerim kanıyordu
burnum kanayınca durdu biraz
doktor az kanarsa birşey olmaz dedi ama çoğalırsa gel
bir hastam vardı burun kanamasından ölecekti
bulamadılar hangi damar old dedi
eğer çok süt içiyorsan dişlerin sararabilir canım
Acranid okuyunca şimdi çok heycanlandım..nefesim kesildi walla
bende bu heycanı yaşamk istiorum aslında ya...bi bilinmezlik bi action bi heycan
huuuuuuu
kızlar ya ben akşam dışarda balık yedim. hafif olur diye mezgit tercih ettim dip balığı olduğunu biliyordum ama bu kadar zararının olduğunu bilmiyordum. şimdi gelince netten baktım da dip balıkları gerçekten çok zararlı. Mezgit, kefal, barbunya, lüfer, levrek yememek gerekiyormuş. bir kereden bir şey olmaz değil mi çok korktum. işte zararları:
Kurşun: Anemiye, kan basıncında artışa, böbrek, beyin ve erkeklerde üreme fonksiyonlarında hasara, kadınlarda düşüklere, çocuklarda öğrenme ve davranış bozukluklarına sebep olur.
Kadmiyum: İshal, karın ağrıları ve ciddi kusma, kemik kırılması, üreme bozuklukları, bağışıklık sistemi hasarı, psikolojik bozukluklar, merkezi sinir sistemi hasarı yapar.
Cıva: Sinir sistemi bozukluklarına sebep olur. Beyin fonksiyonlarına zarar verir. DNA ve kromozomlara zarar verir. Alerjik reaksiyonlara, deri isiliklerine, yorgunluğa ve baş ağrısına yol açar. Spermlere zarar verir. Sakat doğumlara ve düşüklere sebep olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?