bence de olay bu cnm.. benim de bebikim erkek ve halaa hissetmiyorum.. bazen bişi oluyo ama bağırsak hareketi gibi, zaten fazla uzun da sürmüyo.. aslında hareket ediyolar , en son doktora gittiğimde çok kıpır kıpır demişti mesela..
hissederiz herhalde en geç bi kaç haftaya..
heee benimkide öle..gögsünde 3 tel kıl var..onuda yağmur doğunca yolcakhee canım,bilgi paylaştıkça çoğalır
ben oğlumda da biliodumda gerek duymadım,3 tel kılı var babası gibi o da kalsın,erkek olduğu belli olsun accık die
geçengün kızkardeşim bile dioki;
ablaaaa bak herşeyi alıpta karıncayumurtasıyağını unutma sakın..
yiyenimin hayatıyla oynama,lazerlerde sürünmesin yaerucağız dio bana
heee benimkide öle..gögsünde 3 tel kıl var..onuda yağmur doğunca yolcak
ama ama bi kardeşim var..futbol aşkına basmış yefrum bacağa cilleti...bu sene buraya geldi ünv. i kazandı.
diom senin ist. a gelceni bilseydim walla banyomu siyah yaptırırdım..
hafta sonu gelip gidio emme acısı bana 1 hafta yetio...
çok mantıklı yani..hangi kadın dert etmioki bunu bebikim..
arkadaşlar benim kan hapım bitti, esasında 3-4 tane vardı ama bulamıomdün içmedim bugün de cuma kontrolüm var bekleyeeym mi? yarın sağlık ocağına gitçem tetenoz aşısı için orda da yazdırabilirim. bi de tetonoz aşısı sonrasında banyo yapabilioz mu?
ben aşımı olduğum gün banyo yaptım. hemşireye sordum yapabilirsin dedi. bende gönül rahatlığıyla yaptım bişicik olmadı
arkadaşlar benim kan hapım bitti, esasında 3-4 tane vardı ama bulamıomdün içmedim bugün de cuma kontrolüm var bekleyeeym mi? yarın sağlık ocağına gitçem tetenoz aşısı için orda da yazdırabilirim. bi de tetonoz aşısı sonrasında banyo yapabilioz mu?
çok sevindim:) geçmiş olsun, peki kolunda çok ağrı var mı? yemek yapılabilio mu?
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/431772-aralik-2011-anneleri-3939.html
hemde aralık annesi doğurmuş 1 ay önceden:))
Petuş gözlerim doldu resmen ağladım evde olsam kesin bağıra bağıra ağlardım çok duygulu allahım bizlere de nasip etsin bu mutluluğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?